Lepiej zamilczeć niż ...
-
-
Cracovia-Wisła 1 : 1
Dzisiaj uderzymy w milicyjne serca!
Na kolana, na kolana!
nie pasuje mi rola faworyta, boje sie dzisiaj o wynik i denerwuje sie strasznie ..40 stka na karku a mysle o meczu jak 15 lat temu
squier strat :
[i] ja pamiętam jedno prawo - jechaliśmy na Reymonta i jedyną niewiadomą były rozmiary porażki.
trzy zwycięstwa po 1:0 w ostatniej dekadzie nie powinny zaciemniać obrazu, że mieli dobrą drużynę
i lali nas jak chcieli.[/i]
Nie bój nic. Tym razem my wygramy 1:0. Mam nosa. Głowacki strzeli samobója... Pięć lat temu oglądaliśmy preludium, w którym Głowacki (nr 6) trzymał się za głowę...
https://www.youtube.com/watch?v=K_7Nl8BH1wk
https://www.youtube.com/watch?v=jV1Tiw4pGF8
kinder Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie pasuje mi rola faworyta, boje sie dzisiaj o
> wynik i denerwuje sie strasznie ..40 stka na karku
> a mysle o meczu jak 15 lat temu
Mam dokładnie to samo!
panowie dnia 24.07 obchodzą święto policji, popsujmy im to święto dzisiaj wieczorem ;)
Kosowski w studiu C+. Jeszcze Baszczyńskiego tam brakuje.
Spadło wiadro wody....
Brawa za doping
CO to było !!!!!!! JENDRISZEK > CETNAR !
JESTTTTTTT GOLLLL DLA CRACOVII, BRAWO PASY.
Brawo Głowa! :)
groźne te ich akcje ostatnio, pobudka Panowie piłkarze
Obrona dzisiaj słabo... dobrze że szybko padło wyrównanie.
te kurwy są słabe jak nigdy, niestety błąd w kryciu, Polczak przegrał walke w powietrzu i bramka. Szkoda niewykorzystanych sytuacji, słupek Covilo, Rakels kilka razy miał super sytuacje. Kurwa czuje że bedzie dobrze, te parówy opadną z sił i wtedy ich wyjebiemy.
Ja uważam że gramy słabo...
jest średnio, ale wygramy to... tylko na pełnej wiśle z kurwami!
Mecz dla oka bardzo dobry.....błędy w kryciu i mało cofajacy się Dąbrowski....
Generalnie trz ich docisnąć ale uważać na ich kontrataki....3 sytuacje przyprawiaja o zawrót głowy i przybywa siwych włosów... ;)
gorzej jak nasi opadną z sił
akumulator Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gorzej jak nasi opadną z sił
TROCHE SIADŁA GRA....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)