Nuda.. znowu o 20.00 bedziemy liderem...trza przywyknąć..;)
-
-
Mamy lidera!
a u Nas bez zmiany...
I tak trzymajmy ;-)
Jeszcze chwila i temat sam się przyklei.
Odwróć tabele Cracovia liderem :)
Jak pieknie :)))
Na początek będzie to lider na dwie godziny, potem na dzień, aż w końcu będzie to lider na tydzień. Powoli, powoli... Ważne że po trzeciej kolejce nie spadniemy niżej niż na czwarte miejsce (puchary) i bliżej nam będzie do lidera niż do spadku.
Raczej nie spadniemy niżej niż na trzecie miejsce, bo nie myślę, że Legia zremisuje z Łęczną, a Korona może wygrać z Ruchem.
Po raz drugi w historii CROMACH-u Cracovia została vice-liderem po kolejce.
Pierwszy raz - 2004/05 po 1 kolejce (GLOS)
Chwilo trwaj!!!!!!!!!!!!!!!!!
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po raz drugi w historii CROMACH-u Cracovia
> została vice-liderem po kolejce.
> Pierwszy raz - 2004/05 po 1 kolejce (GLOS)
Teraz po 3 kolejce czyli postęp jest :)
Już to gdzieś pisałem - wówczas w 2004 roku byliśmy wiceliderem, ale za Wisłą.... Pamiętam - graliśmy w Lubinie i prowadziliśmy już 5-0, ale skończyło się 5-2. Wisła grała następnego dnia i spięli tyłki na tyle, że wygrali 5-1....
Ten wicelider smakuje zatem zupełnie inaczej niż tamten i nawet nie ma co wspominać tych złych czasów gdy byliśmy za sąsiadką i oby to już nigdy te czasy nie wróciły.
Nie wiem, co bardziej cieszy - pozycja wicelidera, czy to, że rzeka jest za nami!
kumulacja szczęścia! :P
Tak niewiele brakuje, zwycięstwo z Piastem i obopólny walkower w Wa-wie ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)