Gra ktoś?
Macie premium? Jakie macie miejsce? :)
Ja top 700 w Polsce w tym momencie :)
-
-
Quizwanie
oczywiście :)
premium oczywiście jest, z czasów jak było darmowe ;)
mój rekord to miejsce ~5500 w Polsce, ale ostatnio mało grałem i spadłem na 7000.
Niestety nie jestem w temacie...jakiś link?Z chęcią znajdę się w pierwszej dziesiątce ;)
to chyba na komóry tylko.
Grałem kiedyś, ale jak zaczeły mi się pytania powtarzac ciągle to odpuściłem. Skoro grasz jeszcze to może mi powiesz czy w dziedzinie sport są już pytania dot. Cracovii ? Bo dodałem 5 dobrych pytań i jestem ciekawy ;)
Jest, "kto był pierwszym mistrzem Polski" i prawidłowa odpowiedź jest Cracovia> Chociaż jedną z opcji jest Pogoń Lwów i nie wiem czy to do końca dobrze ułożone pytanie.
Coś tam kiedyś w pracy ciupałem w to , pamiętam że też było pytanie kto nosi przydomek PASY ! :) oczywiście odpowiedź znałem hehe teraz już mi się w sumie znudziło
Kiedys, zainspirowany przez Hrobergo82, wyslalem jedno pytanie.
Jak nie nazywa sie klubu Wisla Krakow:
- milicja
- ubecja
- GTS
- gwiazdki
Ale niestety nie przyjeli mi chyba :)
Cracovia jest jako pierwszy mistrz, najstarszy klub i chyba jako opcja do wyboru w pytaniu czyj to stadion (wklejone zdjecie stoczni).
Ja bym zmodyfikował odpowiedzi czyj to stadion, by było trudniej:
- Stoczniowiec Gdańsk
- Stocznia M&W Darłowo
- Stal Stocznia Szczecin
- GTS
WYślij ile jest klubów ekstraklasowych w Krakowie.
Albo czy w Myslenicach jest towarzystwo ekstraklasowe.
No to się ciesze, że moje pytania są w tej grze. Cracovia Pany ! (WIKTORIA)
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja bym zmodyfikował odpowiedzi czyj to stadion,
> by było trudniej:
>
> - Stoczniowiec Gdańsk
> - Stocznia M&W Darłowo
> - Stal Stocznia Szczecin
> - GTS
niestety nie podałeś żadnej poprawnej odpowiedzi a tak robi tylko mój profesorek na uczelni
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)