Kochani, wyluzujcie, spoko, ten mecz na pewno nie odbędzie się w zaplanowanym terminie. A może by tak częściowo zmienić temat ?
-
-
Pociąg specjalny do Wrocławia! - sobota, g. 13.07
A o której na dworcu ????????????
Wiadomo już coś apropos kosztów i godziny odjazdu??
i czy wogole mecz sie odbedzie w terminie
Witam...
1. W tej chwili są wysyłane bilety z Wrocławia. W Krakowie powinny być jutro.
2. Koło Sympatyków rozpocznie zapisy na wyjazd niezwłocznie po otrzymaniu biletów.
3. Według informacji jakiej udzielił mi dyrektor Departamentu Rozgrywek PZPN Marcin Stefański cena biletów dla kibiców drużyn przyjezdnych wynosi [b]nadal 10 zł[/b]
4. Koszt przejazdu (podaję kwotę nieoficjalną, ale ta się raczej nie zmieni) wynosi 30 zł + 10 zł bilet na mecz.
5. Pociąg odjedzie ze stacji Kraków Gł. Nie została jeszcze ustalona dokładna godzina odjazdu. Orientacyjnie będzie to pomiędzy 9.30 a 10.00...
6. Więcej informacji o miejscach gdzie będzie można zapisać się na wyjazd, oficjalnych kosztach, godzinie odjazdu pociągu itp. podamy jutro w Biuletynie Teraz Pasy!
Pozdrawiam
Crac
Wiadomość zmieniona (08-03-04 14:04)
Ile sie jedzie do tego wroclawia aż 7 godzin?bo jesli o10 zbiorka to na 17 trzeba bedzie byc to wychodzi 7 godzin.
Wg rozkładów PKP czas przejazdu pociągów pospiesznych z Krakowa do Wrocławia waha się od 3 godzin 47 minut do 4 godzin 44 minut. Nie wiem jak porusza się pociąg specjalny - chyba wolniej, bo musi puszczać wszystkie umieszczone w rozkładzie, ale 7 godzin to chyba trochę dużo
Nawet jak jedziesz 5 godz. to masz potem czas na zwiedzanie, kiełbaskę na mieście, dziewczyny ;).
A tak poważnie to musi być te dwie godziny w rezerwie na wszelki wypadek.
Na co nam rezerwa? Niemam ochoty siedzieć w ikarusie i jezdzic po miescie, juz sie dosyc najezdzilem, choć z klimatyzacją jeszcze niejezdzilem.
wiecie czy 7 czy 4 wszystko jedno....moge nawet 15 jechac wazne zeby Pasy zobaczyc.trzeba przyznac ze trzeba byc grubo jeb...tym albo strasznym fanatykiem zeby jezdzic na takie wyjazdy(ja to drugie:))ale taka kibicowska dola...:)ja sie postaram pojechac pozdro
SOŁTYS, Ja już kiedyś jechałem tak na styk na Anglia-Polska, jechałem prawie trzy dni, i się spóźniłem , bo kierowa źle skręcił przed Hyde Park, przez co straciłem prawie cały mecz ... Musi być margines na takie przypadki.
czyli 40 zł. Nie jest źle.
Baryła napisz mi jak masz na imie, bo nie wiem, a miałem zadzwonić. Ps. Jednak pożycze te 20zł.
cze! opravcy i nie tylko....
mam pytanie do kiedy mozna się zapisywać???
w dniu wyjazdu to chyba wykluczone , prawda??
pozdro from LIBIĄŻ
pamiętajcie o Sanoku ;-))))
Technik - poszukaj nas - przydasz się do pomocy w Opravie ;)
Marcin
jaka bedzie trasa przejazdu wycieczki i o ktorej godzinie sie bedzie zatrzymywal na poszczegonych stacjach. dosiadlbym sie po prostu po drodze:)
pociagi specjalne (z tego co ja zauwazylem ) jada ta sama trasa co zwykle kursowe - oczywiscie pospieszne
To będzie super zakończenie tygodnia a początek sezonu!!!Wyjazd z Żor w piątek rano piffko w najwspańalszym mieście świata potem Sanok,powrót,znowu browarek w Cracovie,może 2 godzinki snu i znowu jazda po zwycięstwo.w Żorach w niedzielę nad ranem...a może jeszcze nie,zobaczymy. Tak czy owak na niedzielę żona przygotuje obiad,może,mam nadzieje... Bo dla takich dni się żyje,pracuje.
...TYLKO CRACOVIA...!!!
Chcialem jechac do tego Wroclawia, ale niestety nie mam kasy choc cena wyjazdu wsam raz. Nie wie ktos moze jak i szybko (legalnie) zarobic 4 dychy??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)