Dziękuje i proszę o stabilizację na tym poziomie, fajnej przygody w pucharach, a za rok już konkretnych europejskich osiągnięć (czyli otarcia się o fazę grupową)!
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Dzięki trenerze, dobra robota!
Mistrzostwa Polski w przyszlym sezonie!!
Panie Trenerze, w negocjacjach z Profesorem (lub Tabiszem) o zawodników proszę być nieugiętym :)
Cóż, za miód w tym temacie. W naszym trenerze najbardziej lubię i cenię sobie te twarde stąpanie po ziemi.
Jak to kiedyś napisał śp. Pratchett: [i]"Zawsze pamiętaj, że tłum, który oklaskuje twoją koronację, jest tym samym tłumem, który będzie oklaskiwał twoją egzekucję."[/i]
A tak od siebie, trenerze, to wielkie gratulacje i ogromne dzięki za ten wspaniały sezon. :)
Panie Trenerze zawiesil Pan sobie tym sezonem poprzeczke bardzo wysoko ,nas Pan oczarowal wynikami, wierzymy ze to poczatek drogi na szczyt ,czego z calego serca zycze czekajac na realizacje marzen o mistrzowskim tytule ....za ten sezon dziekuje..czapki z glow....
my w innym wątku ambitne plany na przyszły sezon a tu już się okazuje że jest problem z miejscówką na zgrupowanie :(
oj żeby to nie było zwiastunem kolejnychj problemów.
Ktos tu mocno odlatuje. Pan trener Jacek Zielinski pracuje z cracovia dopiero 13 miesiecy, o ustabilizowanie poziomu trzeba poczekac 3-4 sezony gdy wszystko w klubie cracovi zacznie wszystko po ludzku funkcjonowac.
To jest Polska. W żadnym klubie ani towarzystwie trener nie dostaje tyle czasu, nawet jeśli po drodze zrobi duży sukces.
msz1985 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ktos tu mocno odlatuje. Pan trener Jacek Zielinski
> pracuje z cracovia dopiero 13 miesiecy, o
> ustabilizowanie poziomu trzeba poczekac 3-4 sezony
> gdy wszystko w klubie cracovi zacznie wszystko po
> ludzku funkcjonowac.
Oj zle zaczynasz przygode z Forum ! Bede Cie obserwowal,,,,
izbiku, przygotuj się na wysyp "forumowiczów sukcesu"
To nie musi być negatywne zjawisko.
Dokladnie Leszeczku, ja nie mialbym nic przeciwko temu by pozyskac ich bardzo duzo jak to uczynilo towarzystwo po sezonach marzen w Ekstraklasie czy Pucharach ....ale bede pietnowal brak zdecydowania przy pisaniu nazwy Cracovii !
Na tym forum jedyny wyspyp to jest frustratów po przegranych meczach. Po wygranych nie zaobserwowano podobnego zjawiska ;).
W związku z zachowaniem trenera Jacka Zielińskiego po meczu Pogoń Szczecin - Cracovia na trenera drużyny z Krakowa została nałożona kara finansowa w wysokości 2 000 złotych.
W związku z zachowaniem Tomasza Siemieńca po meczu Pogoń Szczecin - Cracovia na kierownika drużyny z Krakowa została nałożona kara finansowa w wysokości 500 złotych.
źródło: ekstraklasa sa
quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na tym forum jedyny wyspyp to jest frustratów po
> przegranych meczach. Po wygranych nie
> zaobserwowano podobnego zjawiska ;).
Bo zwycięzców się nie sądzi :) mam jednak nadzieję, że trener Zieliński dokona dobrych zmian w kadrze (personalnych) i w przyszłym roku sięgamy po wszystko co jest do zgarnięcia.
Ligi Europy nie musimy zdobywać, bo w przyszłym sezonie Liga Mistrzów będzie nasza :)
Co takiego zrobił trener i Siemion po Pogoni ze dostali karę?
Ponoć krytykowali sędziego...
Jacek Zieliński: Mocna Cracovia to nie jest bajka z mchu i paproci
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/jacek-zielinski-mocna-cracovia-to-nie-jest-bajka-z-mchu-i-paproci,10023666/
[quote="wywiad z weszlo"]
Jacek Zieliński długo cieszył się łatką trenera defensywnego. Czuje pan, że teraz zostaje ona odklejona?
[b]Byłem już wuefistą,[/b] także trenerem defensywnym, ale zawsze tłumaczyłem, że nigdy nie promowałem gry defensywnej, tylko moje zespoły dobrze grały w obronie. To zdecydowana różnica. Za dwa lata przylgnie do mnie inna łatka. Kompletnie się tym nie przejmuję.
[/quote]
jak widac nie jeden Wojtek był od wuefistów wyzywany ;)
Wywiad koniecznie do przeczytania. Wyglada ,że Prezes znalazł sobie wreszcie "futbolowego Rohaczka" :)
Profesor podkreślał w wywiadach , że przemiana klubu to wyłącznie zasługa Pana Trenera Zielińskiego . Przykłada sekcji hokeja pokazuje ile można zyskać jak postawi się na właściwą osobę i da się jej niezbędne instrumenty do walki o najwyższe cele.
Świetny wywiad z trenerem Zielińskim na weszło. Nawet jak ktoś omija tę stronę szerokim łukiem, tym razem serdecznie polecam: http://weszlo.com/2016/05/27/mam-zdolnosc-jak-kameleon-gdziekolwiek-pracowalem-czulem-sie-jak-u-siebie/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)