fiedka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Drużyna nieprzygotowana fizycznie, kim jest ten
> ktoś, kto za to odpowiada.
Trener. Nie wiesz jak się nazywa trener Cracovii?
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Chyba że trener przygotowania fizycznego
Czy trener od przygotowania lekkoatletycznego, może być dobrym trenerem od piłki nożnej:S
Może, ale nie musi.
Cóż, szkoda. To prawda, że mistrzostwo zdobywa się w meczach z dołem tabeli. Takie mecze jak te z Łęczną i Śląskiem trzeba wygrywać. Inaczej szansa umyka. Wiosna nie jest nasza... Szkoda, bo z taką formą trudno marzyć o pucharach. Na wyjeździe w 10 meczach nie potrafiliśmy wygrać. W tym w 6 prowadziliśmy w meczu i nie potrafiliśmy tego wyniku dowlec do końca.
Mam nadzieję, że trener po sezonie poważnie pogada z Filipiakiem i kolejnego sezonu nie da sobie wcisnąć na oparach.
Tak krawiec kraje , jak mu materii staje.Szkoda Pana Jacka,nie zdziwię się jak podziękuje procesorowi po sezonie.
kto jest naszym trenerem od przygotowania fizycznego??
[img]http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_151494/Pawel_Zychowicz.jpg[/img]
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_151494/Pawel_Zychowicz.jpg
Główny trener za to odpowiada. Bez względu na to czy sobie kogoś dobiera czy nie by za niego pilnował tych spraw. Temat zastępczy jak znalazł.
hahaha dobre, wpisalem w google i pierwszy link "zakłąd sportu niepełnosprawnych" !!!!
Paweł Żychowicz. Z tego co zasłyszałem od ludzi niezwiązanych z Cracovią to dość niezły trener, znający się na swoim fachu, więc nie wiem dlaczego wyglądamy tak słabo fizycznie.. Może to dopiero odpali, tak jak było w przypadku Miroty.
Szczyt formy zaplanowali na czerwiec, tylko zapomnieli o Euro.
Taki trener jak wszyscy w Polsce.
Jak się uda to jest dobrze a jak nie to się gada o krótkiej ławce.
Aktualnie Rumak jest zajebistym trenerem.Wyniki ma.
Do czasu,jak i pan Jacek i pan Janek i pan Michał.
Tak to się kręci.
Sewerynski Napisał(a):
> Tak krawiec kraje , jak mu materii staje.Szkoda
> Pana Jacka,nie zdziwię się jak podziękuje
> procesorowi po sezonie.
Przestań siać ferment. Nie dało się zatrzymać Rakelsa, a o odejściu Sretena, Rymaniaka i Pilarza decydował Zieliński.
Trzeba było przewidziec takie sytuacje a nie płakać dzisiaj
Sewerynski Napisał(a):
> Tak krawiec kraje , jak mu materii staje.Szkoda
> Pana Jacka,nie zdziwię się jak podziękuje
> procesorowi po sezonie.
Racja. Pan Jacek wspominał w którymś wywiadzie że bardzo lubi spędzać czas z żoną . . . Ludzie ! Pan Jacek będzie z nami do momentu w którym Profesor zadecyduje, że to koniec wspólnej przygody :)
Chyba, że ktoś zdecyduje się go podkupić. Ma prawo chłop mieć dośc.
Czemu wy tak narzekacie że tak krawiec kraje jak mu materii staje, przecież były wiosną transfery: Bejan,Karaczanakow,Vestenicky, a przecież z każdego klubu co rundę odchodzą zawodnicy hmm?
Nie z każdego. Żeby daleko nie szukać w przerwie Zagłębie pozyskało Starzyńskiego i Luisa Carlosa. Nie stracili nikogo. Teraz są przed nami.
Ja nie rozumiem czemu miałby mieć dość ? Bo niski kontrakt ? Nieregularne wypłaty ?
Brawo trenerze,
Ciekawa zmiana w ustawieniu ,
Gdyby nie ślepy samuraj to spokojnie dowieźlibyśmy do końca z grającym w 10-ę przeciwnikiem.
Walczymy dalej.
Dziękuje za top5, powodzenia w walce o top3 !
Do boju CRACOVIA! (WIKTORIA)
Nie rozumiem "przegrywamy na życzenie"chyba że obstawiamy tak u bukmacherów.Niejednokrotnie nasz zespół ma chwile w których drżą kibice bo widać ,że zaraz będzie nieszczęście.Jeżeli motywacje trenera są nieskuteczne to proponowałbym dla zespołu sesję u psychologa np.w temacie -"niepewność zawodnika a wiara we własne siły i w siłę zespołu"
eredin Napisał(a):
> Sewerynski Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tak krawiec kraje , jak mu materii staje.Szkoda
> > Pana Jacka,nie zdziwię się jak podziękuje
> > procesorowi po sezonie.
>
>
> Przestań siać ferment. Nie dało się zatrzymać
> Rakelsa, a o odejściu Sretena, Rymaniaka i
> Pilarza decydował Zieliński.
> Trzeba było przewidziec takie sytuacje a nie
> płakać dzisiaj
Sam siejesz ferment że o odejściu zawodników decydował trener.Tak Ci chyba JT powiedział. ;)
Zamiast cieszyć się z odejścia Rymaniaka ktoś ma żal? Nie ważne kto decydował ważne że go nie ma. Nareszcie zaczęliśmy oczyszczać skład ze szrotu po Żytkach i innych wynalazkach, ale trochę jeszcze brakuje, albo chcemy być najlepsi albo słabi. Tylko chciałby żeby Kapustka zagrał z Miro zamiast Budzika. Wystawianie Budzika na 6/8 jest karą dla niego i dla zespołu.
Wpisałem w innym wątku, ale tu chyba bardziej pasuje...
Naprawdę, jest dobrze.
Tych, którzy skarżą się na kiepskie wyniki tzw. "wiosną" - ugraliśmy istotnie tylko 9 punktów w 9 meczach, ale w poprzedniej rundzie, z TYMI SAMYMI DRUŻYNAMI mając 5 spotkań u siebie (teraz mieliśmy 4) ugraliśmy 13... Oczywiście, więcej, ale bez przesady.
Nadto teraz graliśmy mocno osłabieni - już pal sześć Rakelsa, ale defensywa! Początek bez Covillo, pauzuje Jaroszyński, potem odpada Dąbrowski - jeszcze Deleu... Ani jednego meczu nie zagraliśmy w podstawowym składzie.
Wszystkie porażki jedną bramką, gra z Legią jak równy z równym, trzy porażki z mocnym udziałem sędziów (Legia, Zagłębie, Śląsk), porażka z Lechem pechowa, ze Śląskiem nad wyraz pechowa - gdyby kickbokser ze Śląska nie znokautował Bejana, albo za ten faul dostał to, co mu się należało (i paru innych też) to byśmy pewnie wygrali...
Jesteśmy w ósemce, zagwarantowaliśmy to sobie kilka rund przed końcem, to jest piękne!
A że nie ma trzeciego miejsca? Może i lepiej, punktów tyle samo, różnica jednego punktu co nie jest tak wiele, a może mniejsze obciążenie psychiczne... I jeszcze ta sąsiadka w dolnej połówce...
Jest dobrze, i tego się trzymajmy. Patrząc NA CAŁOKSZTAŁT brawa dla Zielińskiego i brawa dla chłopaków.
Cały sezon na ogromny plus, natomiast ostatnie mecze słabe. Okienko zostało przespane. Nie sadziłem ze to powiem ale Rymaniak by nam sie teraz przydał. byc moze gorsza dyspozycja jest rownież spowodowana brakiem rywalizacji o miejsce w składzie. Prawda jest taka ze puchary byłby dla nas kara, nasza kadra jest za krótka z ligę a co dopiero puchary. Szkoda ze ostatnie okienko zostało przespane, mozna było w tym sezonie powalczyć o fajny historyczny sukces, a tak obecnie ja nie widze na to zbyt dużych szans. Kto bedzie wgl grac na środku obrony z Piastem?mamy jakiegoś juniora zdolnego tutaj?no chyba ze Miro z Hubertem...
Sewerynski Napisał(a):
> eredin Napisał(a):
> -----
> > Sewerynski Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Tak krawiec kraje , jak mu materii
> staje.Szkoda
> > > Pana Jacka,nie zdziwię się jak podziękuje
> > > procesorowi po sezonie.
> >
> >
> > Przestań siać ferment. Nie dało się
> zatrzymać
> > Rakelsa, a o odejściu Sretena, Rymaniaka i
> > Pilarza decydował Zieliński.
> > Trzeba było przewidziec takie sytuacje a nie
> > płakać dzisiaj
[b]>
> Sam siejesz ferment że o odejściu zawodników
> decydował trener.Tak Ci chyba JT powiedział. ;)[/b]
Przestań pleść głupoty. Zieliński jasno powiedział że nie potrzebuje Sretena bo przychodzi Bejan. A Pilarzowi - że nie ma szans na grę i nowy kontrakt.
I dlatego teraz ich u nas nie ma
Przecież Sreten sam chciał odejść? Pojawiła się oferta dłuższego kontraktu z Tajlandii, i poprosił o odejście.
Sewerynskiego jeszcze czytacie? po tym jak wieszczył o miedziowym kontrakcie? :)
KamilloLce Napisał(a):
> Przecież Sreten sam chciał odejść? Pojawiła
> się oferta dłuższego kontraktu z Tajlandii, i
> poprosił o odejście.
a kto bym nie chciał odejść, kiedy w perspektywie było 50 kawałków "zielonych" miesięcznie, oraz masaże
KamilloLce Napisał(a):
> Przecież Sreten sam chciał odejść? Pojawiła
> się oferta dłuższego kontraktu z Tajlandii, i
> poprosił o odejście.
Sam chciał odejść bo nie miał szans na kolejny kontrakt. A kto o tym decydował?
Trenerze, liczę na Twój nos. Potrzeba zmian. Może jednej, dwóch radykalnych, aby potrząsnąć chłopakami.
eredin, Ty jesteś zatrudniony w MKS, byś pilnował tutaj ich interesów ? ;) żartem to piszę, ale jak Cię tak czytam czasem to.... Jacek Zieliński jako trener wyciągnął z kopaczy maksa, można było więcej ale posypały się kontuzje oraz odszedł najlepszy strzelec z drużyny. Ja jestem bardzo zadowolony z wyniku i już dzisiaj dziękuję. Oczywiście, trzeba walczyć o jak najwyższą lokatę ale...będzie ciężko na pudło się załapać.
ian thorpe Napisał(a):
> eredin, Ty jesteś zatrudniony w MKS, byś
> pilnował tutaj ich interesów ? ;) żartem to
> piszę, ale jak Cię tak czytam czasem to....
> Jacek Zieliński jako trener wyciągnął z
> kopaczy maksa, można było więcej ale posypały
> się kontuzje oraz odszedł najlepszy strzelec z
> drużyny. Ja jestem bardzo zadowolony z wyniku i
> już dzisiaj dziękuję. Oczywiście, trzeba
> walczyć o jak najwyższą lokatę ale...będzie
> ciężko na pudło się załapać.
Wiesz że nie... I zgadzam się z Twoją opinią w 100%. Ale zgoda na odejście Pilarza to był słaby pomysł. Bo nie mamy w bramce alternatywy i nikt nie wywiera presji na Grześka który broni jak broni...
Wysoko cenię warsztat trenera, ale czasami trzeba zatrzymać zawodnika (Pilarza), zwłaszcza gdy można lub nie ma alternatywy.
Nie wiem czy to Trenejro zwolnił "puścił" Pilarza czy był to oszczednosciowy nakaz od Jakuba.
Ale całkowicie sie zgadzam. Jak drużyna ma o coś walczyc to na ławce musi być "naciskający" pierwszego
"łapacz".
dajcie spokój, Pilarzowi się kończył kontrakt a tam mu dali i kasę i więcej miesięcy szans na grę. Jako naszemu kapitanowi, za wiele sezonów bronienia, poszli mu na rękę przy prośbie i jest ok. Temat zakończony. Nie widzę jakiś szczególnych szmat puszczonych przez Sandomierskiego, natomiast parę piłek wyciągnął. Więcej się spodziewałem po Polczaku, chociaż jak pamiętam gdy odchodził z Pasów, to nie było szczególnej rozpaczy. Nawet niektórzy byli zadowoleni. Do takiego Głowackiego, mu trochę brakuje. Jeden i drugi powrócił po wojażach zagranicznych.
Też dziękuję, a jak jeszcze będą Puchary, to... się zastanowię nad premią rzeczową :)
ian thorpe Napisał(a):
> dajcie spokój, Pilarzowi się kończył kontrakt
> a tam mu dali i kasę i więcej miesięcy szans na
> grę....
Trzeba było - nie mając alternatywy - dać mu jeszcze kontrakt na rok. Bo co mamy? Nieopierzonego pisklaka i gościa któremu NAWET CRACOVIA strzeliła trzy bramki
Nie zapominajcie że jeszcze 50tysi za Pilarza dostaliśmy. Transfer roku jak nic. W innych klubach nie płaczą że mają "pisklaki". Problemem nie jest bramkarz a gra w obronie, która generuje kolejne gole dla przeciwników. Niestety pozbyliśmy się słabych piłkarzy, ale w ich miejsce mamy przeciętnych (stoperzy). Gdyby nie siła ofensywna (która niestety ostatnio nie ma takiej mocy) byłoby naprawdę kiepsko. Trener Zieliński ma swoje wady, ale w Cracovii zrobił świetną robotę. Liczę że klub go w przerwie letniej nie zawiedzie transferowo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)