fiedka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Drużyna nieprzygotowana fizycznie, kim jest ten
> ktoś, kto za to odpowiada.
Trener. Nie wiesz jak się nazywa trener Cracovii?
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Chyba że trener przygotowania fizycznego
Czy trener od przygotowania lekkoatletycznego, może być dobrym trenerem od piłki nożnej:S
Może, ale nie musi.
Cóż, szkoda. To prawda, że mistrzostwo zdobywa się w meczach z dołem tabeli. Takie mecze jak te z Łęczną i Śląskiem trzeba wygrywać. Inaczej szansa umyka. Wiosna nie jest nasza... Szkoda, bo z taką formą trudno marzyć o pucharach. Na wyjeździe w 10 meczach nie potrafiliśmy wygrać. W tym w 6 prowadziliśmy w meczu i nie potrafiliśmy tego wyniku dowlec do końca.
Mam nadzieję, że trener po sezonie poważnie pogada z Filipiakiem i kolejnego sezonu nie da sobie wcisnąć na oparach.
Tak krawiec kraje , jak mu materii staje.Szkoda Pana Jacka,nie zdziwię się jak podziękuje procesorowi po sezonie.
kto jest naszym trenerem od przygotowania fizycznego??
[img]http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_151494/Pawel_Zychowicz.jpg[/img]
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_151494/Pawel_Zychowicz.jpg
Główny trener za to odpowiada. Bez względu na to czy sobie kogoś dobiera czy nie by za niego pilnował tych spraw. Temat zastępczy jak znalazł.
hahaha dobre, wpisalem w google i pierwszy link "zakłąd sportu niepełnosprawnych" !!!!
Paweł Żychowicz. Z tego co zasłyszałem od ludzi niezwiązanych z Cracovią to dość niezły trener, znający się na swoim fachu, więc nie wiem dlaczego wyglądamy tak słabo fizycznie.. Może to dopiero odpali, tak jak było w przypadku Miroty.
Szczyt formy zaplanowali na czerwiec, tylko zapomnieli o Euro.
Taki trener jak wszyscy w Polsce.
Jak się uda to jest dobrze a jak nie to się gada o krótkiej ławce.
Aktualnie Rumak jest zajebistym trenerem.Wyniki ma.
Do czasu,jak i pan Jacek i pan Janek i pan Michał.
Tak to się kręci.
Sewerynski Napisał(a):
> Tak krawiec kraje , jak mu materii staje.Szkoda
> Pana Jacka,nie zdziwię się jak podziękuje
> procesorowi po sezonie.
Przestań siać ferment. Nie dało się zatrzymać Rakelsa, a o odejściu Sretena, Rymaniaka i Pilarza decydował Zieliński.
Trzeba było przewidziec takie sytuacje a nie płakać dzisiaj
Sewerynski Napisał(a):
> Tak krawiec kraje , jak mu materii staje.Szkoda
> Pana Jacka,nie zdziwię się jak podziękuje
> procesorowi po sezonie.
Racja. Pan Jacek wspominał w którymś wywiadzie że bardzo lubi spędzać czas z żoną . . . Ludzie ! Pan Jacek będzie z nami do momentu w którym Profesor zadecyduje, że to koniec wspólnej przygody :)
Chyba, że ktoś zdecyduje się go podkupić. Ma prawo chłop mieć dośc.
Czemu wy tak narzekacie że tak krawiec kraje jak mu materii staje, przecież były wiosną transfery: Bejan,Karaczanakow,Vestenicky, a przecież z każdego klubu co rundę odchodzą zawodnicy hmm?
Nie z każdego. Żeby daleko nie szukać w przerwie Zagłębie pozyskało Starzyńskiego i Luisa Carlosa. Nie stracili nikogo. Teraz są przed nami.
Ja nie rozumiem czemu miałby mieć dość ? Bo niski kontrakt ? Nieregularne wypłaty ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)