Polczak próbuje ich ustawiać na boisku i po tym całym dotychczasowym zamieszaniu z obroną mam nadzieje że mu się to uda .
Myślę że akurat Zieliński ma świadomość że drużynę układa się od tyłu tylko znowu czas ucieka nam niemiłosiernie.
Obawiam się również że odstawi od gry młodych stawiając na doświadczenie- zobaczymy co z tego wyniknie,oby mu się udało.
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Polczak próbuje ich ustawiać na boisku i po tym
> całym dotychczasowym zamieszaniu z obroną mam
> nadzieje że mu się to uda .
> Myślę że akurat Zieliński ma świadomość że
> drużynę układa się od tyłu
ma świadomość? hahaha - to zawsze był jest dla niego [b]priorytet[/b]
wszystkie jego drużyny miały żelazną obronę i kąsały kontrami
zobaczymy czy z tego materiału defensywnego co ma - uda mu się cokolwiek ulepić. Oby.
szkoda, że nie przyszedł w przerwie reprezentacyjnej., Miałby na to 2 tygodnie a nie 3 dni
Jest jutro jakiś trening na Wielickiej? Jeśli tak to o której? Z chęcią bym się przyglądnął.
Mądry facet
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,17794944,Jacek_Zielinski__Trener_i_dyrektor_sportowy_w_jednej.html
no, odmówił gts-owi. To się mi podoba ;)
Trudno "nakarmić" rodzinę "obiecywankami" .18 miesięcy na bezrobociu robi swoje :S
Mi? Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no, odmówił gts-owi. To się mi podoba ;)
Nie mógł od tego zacząć ?! - od razu "kupiłby " większość oponentów !!! :):):)
Nie znamy powodu odmowy a z chwaleniem poczekajmy do pierwszego meczu .
Według mnie pierwszą decyzją trenera Zielińskiego powinna być zmiana KAPITANA.
Nie mam nic do Pilarza ale chodzi o to że kapitan to zawodnik, który jest potrzebny w polu w sytuacjach kiedy trzeba porozmawiać z sędzią itp.
A jak wiadomo wymaga się teraz od sędziów aby dawać żółte kartki bramkarzowi który przybiega celowo w miejsce jakiegoś "spięcia" czy "zamieszania" (niezależnie od tego czy jest on kapitanem czy nie).
Z zawodników z pola na kapitana nadaje się tylko Miro, ale tu chyba bariera językowa...
Zuberku ,kolejny raz sie z toba zgadzam... ;)
Dobrze, że to kibice nie wybierają kapitana.
Dobrze, bo inaczej by było kilku naraz albo żadnego :)
Jaka tam bariera językowa? Jeśli ktoś drze na ciebie morde to nieważne w jakim języku to robi - i tak wiesz, że zrobiłeś coś źle i masz się poprawić. Do tego jak jeszcze robiłby to Miro, który o głowę przewyższa niemal każdego w ekipie to tym lepiej.
W niektórych przypadkach powinny iść za słowami jeszcze mocne plaszczaki ale to tak już dodatkowo... :D
Szybka decyzja -dobra decyzja ?
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,jacek-zielinski-nowy-trener-cracovii,artykul,561886,1,1059.html
Miło że obaj trenerzy ten już były i obecny porozmawiali sobie o drużynie i pewnie nie tylko o tym.
Wszystko można załatwić w kulturalny sposób .
[url=http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/516731/nowy-trener-w-sztabie-szkoleniowym-cracovii][Sportowefakty.pl][/url]
Do sztabu szkoleniowego Jacka Zielińskiego w Cracovii dołączył [b]Marcin Gędłek[/b]. Dla 39-letniego trenera do powrót do Pasów po sześciu latach przerwy.
Gędłek to wychowanek krakowskiego klubu, z którym jest związany już od 1984 roku. W I zespole Cracovii występował w latach 1997-1999. Trenerską karierę rozpoczął właśnie w macierzystym klubie od pracy z grupami młodzieżowym. W 2007 roku z juniorami Pasów zajął 4. miejsce w mistrzostwach Polski U-17. To za jego sprawą z Tarnovii do Cracovii trafił Mateusz Klich.
W sezonie 2008/2009 prowadził zespół Młodej Ekstraklasy Cracovii, a następnie pracował w małopolskich klubach z niższych lig: MZKS Alwernia, Borku Kraków, Halniaku Maków Podhalański i Dalinie Myślenice. Ostatnio był asystentem Mirosława Hajdy w Garbarni Kraków.
Obaj asystenci nowego trenera Pasów Jacka Zielińskiego to "ludzie Cracovii". Na przełomie wieków Marcin Gędłek i Piotr Górecki odbudowali od zera szkolenie młodzieży w krakowskim klubie, a pomagali im w tym Robert Jończyk i wspomniany Mirosław Hajdo. Sztab Jacka Zielińskiego uzupełnią [b]Paweł Żychowicz[/b] (trener przygotowania fizycznego) i [b]Maciej Palczewski[/b] (trener bramkarzy).
Myslę, że to dobry ruch, powrót człowieka związanego z Klubem .
każda taktyka dająca zwycięstwo 3:0 mi się podoba.
tylko żeby żelusie nie uwierzyli, że są asami piłki - bo skończy się jak z Zawiszą - po 5 zwycięstwach, w 2 następnych meczach bilans 0:5, mimo,. że grali ze słabymi przeciwnikami (choć znanymi markami)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)