Skuteczny futbol moto trenera Zielińskiego,gra bokami uniemożliwiająca szybkie kontry,agresja po prostu majstersztyk!dzięki temu że Pasy uciszyły publiczność doskonale było słychać bezcenne uwagi trenera z ławki.Jeżeli wejdzie automatyzm i te uwagi zaczną spełniać zawodnicy bez mgnienia oka będziemy się pieli na szczyt tabeli.Tak nam dopomóż Bóg.:)
-
-
Trener Jacek Zieliński witamy
Narazie to tylko jeden mecz nie ma się co cieszyć za bardzo.
Podobało mi się że do nich krzyczał "podejdź" "za bardzo się cofamy" i chyba pierwszy raz można było powiedzieć tyle razy "brawo Buba".
Szkoda tylko że to trzeba im mówić.
Zieliński, który prowadził drużynę po raz pierwszy od 18 miesięcy, przy linii bocznej niemal wychodził z siebie, jakby chciał wbiec na boisko i sam załatwić sprawę. Jeśli tak będzie dalej, to praca w Cracovii może go kosztować utratę głosu
gazeta.sport
Witam!!! Wejscie smoka w pierwszym meczu!!!
Oby jak najwiecej takich meczow i jak najdluzszego pobytu za sterami Cracovii!!!!
Oby tak dalej ;).
Refleksja naszła mnie gdzieś koło środy i dzisiaj się upewniłem. Biorąc pod uwagę pragmatyzm trenera Zielińskiego, to, że z niejednego pieca jadł chleb, że przeszedł twardą szkołę Wojciechowskiego (2 razy) i to, że moim zdaniem Filipiak jednak nie lubi zmieniać trenerów - możemy mieć wreszcie trenera na lata. Oby tylko Filipiak wyciągnął naukę płynącą z zastąpienia Lenczyka Ulatowskim.
Panie trenerze - gratulacje z okazji dobrego otwarcia i powodzenia na przyszłość.
PS
Pierwszy raz od dawna z czystym sumieniem używam określenia "trenerze"
Gratuluję i proszę o takie wyniki do końca sezonu.
Enter of the dragon :). Szacun trenerze i oby tak dalej.
proponuję ten wątek zamknąć, bo każdy, kto chciał przywitał się już z trenerem, trener z nami też, więc resztę lepiej pisać w 1 wątku - tym o taktyce itd, :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)