Kurw@ Jendrisek nawet linii nie widzi jak biegnie masakra
-
-
[DROGA NA NARODOWY] LECH Poznań - CSKA Warszawa
Zawsze tu będzie dziadostwo w tym klubie...
Moze choc zremisujemy , by wstydu bardzo duzego nie bylo?
Mamy jeszcze 20 minut na cztery bramki! :D Damy radę! :D
Apeluje i do podolińskiego i reszty - w Derbach wystaw tylko MIRA SRETENA I PILARZA reszta niech wypierdala!!!
Panowie trzeba im przemowic do rozsadku przed derbami
Mam nadzieję że po tym meczu posypią się kary finansowe i przesunięcia do rezerw !!!
już wiem o co tu chodzi. Oszczędzają się na derby. Zmieciemy przyjaciół z drugiej strony z powierzchni ziemi(:P)
Dobra Panowie ..spokojnie , piwko...polecam jakis dobry film pozniej, po co sie wkurwiac, zycie i tak dostarcza nam zbyt duzo rozczarowan heheh takze luuz , nie ma sie co denerwowac na cos na co nie mamy wplywu heh
Apeluje również aby ktokolwiek odwiedził te cipy na treningu i wystrzelał po łbach, może to podziała
Ilu widzów?
Przykre jest to, że nie potrafimy strzelić JEDNEJ bramki zmęczonym zawodnikom, którzy jutro idą do pracy, a nie na trening. Trzeba było zejść po bramce na 1:0 i zająć się ligą, a przede wszystkim derbami, bo zaraz się skończy tak, że sfaulują nam Miro, który teraz gra sam na ataku..
podobno 4400
Jestem przekonany że zagrali za gruby hajs 2 u buka kurs był min 10 a można było złapać i 12. Żenada
Zbliżenie na Podolińskiego - on sam nie dowierza w to co widzi na boisku...
Sorry ale podziękowania należą się tylko dla Miro.
Jeszcze jeden, jeszcze jeden !!!!!!!
Miro jest najlepszym zawodnikiem jakiego mieliśmy od lat, człowiek który potrafi urwać głowę, żeby tylko dostać tą piłkę. Niestety będziemy się z nim rozstawać po tym sezonie, bo nie wierzę, aby został u nas z jego możliwościami w naszej marniej lidze. Mam nadzieję, że Lecha go weźmie. Puchar Polski rządzi się swoimi prawami, ale zastanawiam się jak Błękitni zaprezentują się dalej.
Podoliński nie przegraj Derbów i WYPIERDALAJ!!!
To są debile...
Panowie mamy 6 minut na 6 bramek tak że spokojnie..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)