Dobry występ. Może jednak coś z niego będzie. Fajnie się to zaczyna układać :)
-
-
Armiche Ortega Medina - dziękujemy!
BRAWO ARMICHE DOBRY WYSTĘP
Blondyna będzie zadowolona bo Kraków też jej się podoba :)
Bardzo dobry technicznie, tak jak Santo pisze - już od początku było widać, że grać potrafi. Potem coś się zacięło, słabo to wyglądało fizycznie. Dziś o niebo lepiej.
> Gocie typu Jendrisek, Ortega, Zjawinski,
> Cetnarski, Deleu zatrybia ale wczesniej skonczy
> sie liga, a my obudzimy sie w nowej rzeczywistosci
> I lidze.
> Ja bym ich zapakowal i w pakiecie podarowal
> Podolinskiemu.
To co dajemy szanse? Czy ma się pakować za pozostałą czwórką? ;)
jancrac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gocie typu Jendrisek, Ortega, Zjawinski,
> Cetnarski, Deleu zatrybia ale wczesniej skonczy
> sie liga, a my obudzimy sie w nowej rzeczywistosci
> I lidze.
> Ja bym ich zapakowal i w pakiecie podarowal
> Podolinskiemu.
Tak czytam sobie z nudów i post roku mi się trafił :-)))) Ach znawcy....
Widzisz Tefal też właśnie trafiłem, jak to życie pewne sprawy weryfikuje :).
O nie zauważyłem bo byłem na poprzedniej stronie :-)
Takich znawców mamy wielu ;-))))
Od początku broniłem naszego Fabregasa :-) podobnie jak Zjawkę,Jendriska
Cetnar mnie zaskoczył a Deleu jest ok i był ok
MSC Napisał(a):
> Mnie przekonał już w pierwszym meczu w jakim
> grał, z Piastem bodajże, że to dobry zawodnik
> a że potrzebuje trochę czasu, już z wieloma tak
> było.
Popieram. Bylem na meczu i przez pierwsze 15 minut obroncy piasta byli w szoku.
Sadze ze jako joker moze sie ssprawdzic,jak na boisku pod koniec robi sie wiecej miejsca.mam nadzieje ze bedzie lepszy niz slawny Majoros :D
Pytanie tylko,czy po dwóch tygodniach urlopu po prostu sobie odpoczął i zagrał na świeżości dobre zawody,a teraz z powodu nieprzepracowanej zimy zacznie z każdym dniem puchnąć,czy może Mirota z Podolińskim przygotowywali go fizycznie wiosną pod kątem nowego sezonu.
mocno pracuje na treningach i w gierkach wewnętrznych jest wyróżniającym się piłkarzem
na dzisiaj Jendrisek na skrzydle może co najwyżej pomarzyć o rywalizacji z Ortegą. To jakie chłopak ma depnięcie to szok, czuję, że będziemy mieli z niego pociechę. Zwracam też uwagę, że w zadaniach defensywnych też super się wywiązywał wczoraj. Odbiory, powroty itd
Miód na me uszy (WIKTORIA)
Podoliński na DSa! >:D<
gural Napisał(a):
> Podoliński na DSa! >:D<
Akurat piłkarzy załatwił niezłych: Sretenović, Covilo
Odbudował Rakelsa
Jak do formy dojdzie Ortega i Jendrisek moze być ciekawie
Szkoda w tym wszystkim wychowanków, którzy raczej nie mają/nie będą mieli(?) możliwości promocji (Szewczyk, Panek, Ceglarz, Kuligowski, Król)
RP na DS!!!
4 dni później
Wkleiłem poniżej swój post z kwietnia tego roku .Swoje zdanie na temat Armiche podtrzymuję . W postach powyżej znalazłem sporo pochwal za gre w ostatnim sparringu ..To cieszy i uczy jednocześnie , że nie można zbyt wczesnie z zawodnika rezygnować , powody słabszej gry wszak mogą być różne .Prawda ?
"Nie oceniałbym Ortegi aż tak bardzo nisko, umiejętności techniczne ma niezłe a reszta powinna przyjść z czasem .Pamietajmy, że gość przyszedł do klubu kompletnie nieprzygotowany . A zmarnowana sytuacja - nie takie tuzy u nas marnowały jeszcze lepsze okazje . Odnośnie Erika , strasznie jestem ciekawy w jakiej był dyspozycji fizyczne przychodząc do nas ? Śmiem podejrzewać , że w podobnej jak kilka lat temu Masaryk ."
12 dni później
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/534132/armiche-ortega-moe-odej-z-cracovii Armiche na wylocie z Cracovii...
Widocznie trener Zieliński ma złe wspomnienia związane z Hiszpanami ;)
Szkoda. Myślałem że się ogarnie i będzie dobrze grał :)
Szczerze wolę na skrzydle widzieć czy to Wdowiaka czy Wójcickiego lub od bidy Jendriska niż Armiche...Czarę goryczy chyba przelała ta zmarnowana setka w jednym z ostatnich sparingów (nie pamiętam przeciwnika) ale to była sytuacja analogiczna do tej ,która go pogrążyła za czasów Podolinskiego w lidze, kiedy też nie wykorzystał sam na sam...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)