CO Z TYM DNIEM??PODOBNO ZOSTAL USTALONY JAKO DZIEN KIBICA CRACOVII..NO I CO Z TYM FANTEM?JAKIES OBCHODY CZY COS?SPOTKANIE NA RYNKU?WIECIE COS O TYM?
PZDR TYSCY;)
-
-
28 LUTY
kto ma wiedzieć ten wie ...
:DDD
p.s.
ja również pozdrawiam Tychy ...
i tradycyjnie pozdro dla kumatych ;P
Nie no moze zrobic tak tego dnia pasiasty rynek bylo by fajnie
Albo plac centralny, miałbym bliżej :D
To święto jest tak tajmniecze jak sam ten dzień :)
Ale rynek to takie uniwersalne miejsce potem mozna opanowac wszystkie knajpy i przebrac ja na bialo czerwono bylo by cacy ale jak co to trzeba robic masowke nie tak ze jak przyjdzie to 10 osob z szalikami ! tylko ze 100 albo i jeszczxe troch narobic halasu pomachac flagami szalikami
Czy ciemno
Czy jasno
CRACOVIO
Krakow -TO NASZE MIASTO
JA I MOJA QMPELA SIE PUISZEMY!!!!!!!!!!!!!!! I OBY JAK NAJWIECEJ TAKICH MASOWEK, NIE TYLKO NA MECZACH !!!! POZDROOOOO
Moja propozycja jest tak 28 luty godz.?? pod adasiem w pelnym oflagowaniu Ja biore szalik Arki narazie tylko taki posiadam i Pasiasta koszulke HEHEHEHEHE Co wy na to Tylko o ktorej godzinie
OPRAWCY PRZYLACZA SIE ?????????????????????????????????????????????????????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)