Kuwa mam deja vu .
Z Podhalem znowu wtopic ?! Co sie stalo , ze sie zesralo ?
-
-
PLAY - OFF 2015 (temat zbiorczy) | 1/4 finału - Cracovia vs Podhale Nowy Targ | ... i koniec sezonu dla Pasów (pr...
Nic się nie stało. Z sezonu na sezon jesteśmy słabsi. Jak po pierwszym meczu liczyłem że się podniesiemy to po tym już na to nie liczę. Koniec sezonu w hokeju można zaklepać. Tak wiem jeszcze szansa jest, ale bądźmy poważni. Zastanawiam się tylko kto zostanie ofiarą tej porażki, oczywiście ostatnio pozyskani obcokrajowcy lecą z założenia ale akurat Spady, mógłby zostać. Pytanie czy my jeszcze mamy poważne ambicje w hokeju.
Nie sądziłem że to kiedyś napiszę ale czułem się dzisiaj jak na meczu ... piłki
Marność , byle jakość , brak ambicji
Drużyna ,która zdobyła złoto z Jastrzębiem też umiejętności nie miała ... ale do walki chociaż pokazywali SERCE
a tutaj ani jednego ani drugiego.
cóż powiedzieć 2 lata po sobie nawet nie jesteśmy w czwórce .Czas na zmiany !
Walczyć to coś tam walczyli, ale efektów żadnych.
Zbieracz bawelny bryluje dalej w PO.
Forme zrobil ze strzela bramek worek jak narazie :) a asyst w dwoch kolejnych worach :)
2-0 dla mnie jesli chodzi o ocene tego marnego obcokrajowca. Niestety.
Reszta "pracownikow stacji benzynowych" tez padaka.
Coz pisac po drugiej porazcE w w PO :( Koniec sezonu coraz blizej :(
Moje marzenia o polfinale coraz odleglejsze :( nie wspominajac o wspominanym fnale :(
jakie walczyli?
Pamiętasz kilka lat temu Valcaka: "To jest k..a play-off" mówił reporterowi a na lodzie szalał...
...a tu mecz o życie i nawet spięć na lodzie za bardzo nie ma.
Poślizgali się , wezmą pensje za marzec i się rozjadą.
Po raz pierwszy za wiele wiele lat chodzenia na Siedleckiego miałem ochotę naszych wygwizdać.
Nie było walki!
Pozostaje tylko wiara kibica, bo racjonalnych przesłanek na odwrócenie losu serii po prostu nie ma.
Po pierwszej tercji walki myślałem, że nawet nieźle postawiliśmy się Podhalu. Niestety, okazało się, że odpuściliśmy. Trzecia tercja to już w ogóle patologia.
Oj, jeśli mielibyśmy na podstawie playoffów dobierać skład na przyszły sezon, to czystki byłyby bardzo głębokie. I nie dotyczy to tylko obcokrajowców.
Cytat z Kolegi Pasiaka_1979 z dzisiejszego meczu: "panie trenerze, potrzebował pan 47 spotkań, aby dostrzec, że pierwsza piątka nic nie gra?"
A ja dodam od siebie, że Kisielewski, Fraszko czy Witowski mogli dać od siebie więcej niż panowie reprezentanci.
Brawo Klekot !
Wykrzyczałeś z balkoniku, to co wielu dzisiaj na sektorze E myślało, za to sektor F oglądał chyba inny mecz. Beee, beeee, beeee
Pisałem po południu, że Trener jest w obecnym układzie w zasadzie nieusuwalny, dlatego przewiduję, że nakupimy w czerwcu sześciopak parahokeistów krajowych, we wrześniu drugi zagraniczny i zaczniemy się plasować gdzieś między Unią, a Orlikiem.
Pierwsza piątka pójdzie do odstrzału.
Radzika może podkupić Sanok.
P.S. Siedzieli dziś za mną (nie pierwszy raz) rodzice Rusnaka. Strasznie przeżywali mecz, pani Rusnakova przy każdym niemal spięciu wzywał pomocy wszystkich świętych, a pan Rusnak łapał się za głowę po zagraniach syna.
Autentycznie było mi ich żal.
po raczej ostatnim spotkaniu na lodowisku w Krakowie ,nawet bardziej od przegranej i bliskim odpadnięciu z .P.O
bardziej mnie przeraża fakt ze trener Rohaczek ma być do 2017 oraz część dzisiejszych BO[b][color=#FF0000]C[/color][/b]HATERÓW ??!zagubionych i robiących rażące błędy nie tylko dziś ale przez cały sezon!!!
W tak krótkim czasie nie traci się umiejętności hokejowych.
Sabotaż.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W tak krótkim czasie nie traci się
> umiejętności hokejowych.
>
> Sabotaż.
może? faktycznie na kadrze nasi reprezentanci grali inaczej ,choć według mnie najwięcej winy ponosi trener Rohaczek ,gubi go pewność siebie ,często to słychać w wypowiedziach oraz w podejmowanych decyzjach
Jeszcze tak slabego meczu w naszym wykonaniu w PO nie widziałem. W obronie podarunki krazka, w ataku wrzuta i brak walki. Mentalnie ten mecz przegralismy.
I pozamiatane.
Tak jakos, jakby podobnie do paru lat wstecz...
Ktos powiedzialby, a nie mowilem wczoraj?
Ale... w koncu nie o to chodzi, nadzieja umiera osoatnia, 3ba wierzyc i takie tam...
Tylko, ze tym razem nie po3ba Podhalu 2 wygranych w NT, a wystarczy jedna...
I gramy tam 2 mecze, a forme mamy za je bista.
Czyli: obym sie mylil, ale to chyba bylo ostatnie spotkanie z hokejem w tym sezonie :(
tragedia w 3 aktach. Nie widziałem ani jednej poprawnej akcji w naszym wykonaniu, chaos.
A trzeba powiedzieć, że w obecnym składzie Podhale gigantem nie jest, nawet na naszą ligę.
Co się dzieje?
Miałem to samo napisać co Agent, sabotaż, bo przecież niemożliwe jest, żebyśmy naraz zapomnieli jak się gra w hokeja ! :(
Tyle na dziś, bo nie mam nerwów już dziś, a napisałbym może nieopatrznie coś niewłaściwego ! Ale nadzieja umiera ostatnia ...
Jak to było widać w telewizji, był gol dla nas czy nie ? Bo ja i nie tylko ja bym sobie dał łeb uciąć, że krążek wyleciał z bramki i gol był !
Dodam jeszcze, że symptomatyczne było wejście Jarosa za Kowalówkę Sebastiana w trzeciej tercji. Brata też ktoś winien zluzować. Nie do końca potrafię odnieść się do gry Damiana, nie te latka już, sił brak i nogi nie niosą, czy też wali w pręta..? Grały i usiłowały walczyć dzisiaj dwie formacje. To, że Stoklasa przestał grać na 7 minut przed końcem to rozumiem, że kontuzja, tak? Wie ktoś?
No i po co było kontraktować tych Kołosova, Maciejewskiego, Jarosa, Rusnaka? Nie lepiej było dwóch naprawdę dobrych? Albo jednego przech.uja niczym Mihalik? ;)
Jeśli panowie z całosezonowej I formacji zechcą jednak zagrać tak jak umieją to możemy jeszcze mieć hokeja w Krakowie w marcu, jak będą kontynuować to dup.a.
co myslicie ze tak sabotują od ubiegłego sezonu z małą przerwą na super puchar i ze dwa mecze w PLH ?
Trenerze jesteś"pędzel" i tyle!
Bramki dla nas nie było , siedziałem zaraz za misterną aparaturą wideo gdzie odbywają się sędziowskie posiadówy z powrótkami i podhalanie wybili krązek z linii. 3 tercja to popis totalnej bezradności i braku pomysłu naszych. Pierwsza formacja od dawna gra jakby przyszli się poślizgać na łyżwach za free, żadnych efektów, atakujący Kowalówka ostatnią bramkę strzelił chyba w epoce kina niemego. Niby wiara kibica jest ślepa ale chyba już po ptokach...
Jurassic nie było dla nas bramki. Słupek i przed linią wybił owcojebca ;-)
Ciekawe kiedy u nas taki Wronka wyszkoli się w szkółce :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)