Fajny pomysł na spot, wykonanie również fajne.
-
-
Sezon 2015/2016
Dobre! I ten spokój Radzika!
Spot rewelka !
Moje oczekiwania co do sezonu 2015\16
50%--Mistrzostwo
20%-Superpuchar
20%-Puchar Polski
10%-Dobre występy szczególniej w Krakowie
już dziś się okaże czy jest szansa na 100%
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jest, jest
> wywiady kto będzie robił? :(
[hr]
I tu byś się zdziwił - Klub wprowadził nowe zasady i teraz po konferencji nie trzeba lecieć pod szatnię i próbować się wepchnąć, albo obstawić jedno z wyjść i liczyć, że złapiesz kogoś wychodzącego, tylko kończy się konferencja prasowa i po niej do sali przychodzi dwóch wybranych zawodników (nie przez Klub, ale dziennikarze sami sobie mogą wybrać kogo!) i można z nimi pogadać! Rewelacja! Naprawdę - wszyscy dziennikarze zostali i to jest naprawdę, ale to naprawdę kosmiczna różnica w dostępie do drużyny!
Przyznam się od razu - zaliczyłem kompromitującą wpadkę. Nazwałem Maćka Kruczka Łukaszem Kruczkiem :S Dwa razy! Jedyne co mi wypada dodać, to że ja się tym wciąż strasznie przejmuję, opanowałem warsztat na tyle, że potrafię zamknąć wywiad w 3-5 minut, ale pomimo że się wie z kim się będzie rozmawiać i jest się przygotowanym... No jak staje naprzeciwko Nasz Zawodnik, to stres, przejęcie... i tak się jedzie w dużej mierze na podświadomości...
Aha - z nowości jeszcze jedna fantastyczna sprawa. Akredytacje, w sensie jako plakietka wyglądają w tym roku... Trochę próżność ze mnie wyszła, ale one jak dla mnie, jako kibica to są boskie po prostu. Pamiątka na całe życie! Onegdaj do zarejestrowania się trzeba było dołączyć zdjęcie. Nigdy w żaden sposób się do tej pory nie przydawały, no ale poszedłem wtedy po bandzie, bez obciachu i zamiast dać jakieś w formacie legitymacyjnym cyknąłem sobie nowe, w bluzie, wiecie pasy, herb, te sprawy... Wczoraj odbieram akredytację, patrzę i chyba takiego banana na gębie musiałem mieć, że hej. Patrzę a tam tak: z prawej strony Radzik (tak od klatki w górę), w bluzie i masce, z lewej ja (też w bluzie), a w środku mamy napisane POWRÓT MISTRZÓW! No mówię wam... mała rzecz, a tak cieszy (:D
A jak dziennikarze wybierają tych zawodników do wywiadów? Głosowanie? :D
Nie wiem, bo w tym wczoraj nie uczestniczyłem - podejrzewam, że jakiś konsensus. Nie sądzę, żeby była bitka w stylu Dennis McC :) Przed końcem meczu zgłaszają kogo chcą i ci ludzie przychodzą. Zresztą jakby część chciała gościa A i B, a ktoś miał potrzebę, że może coś opublikować i dać jakiś materiał o Klubie w mediach, ale do tego potrzebuje zawodnika C, to myślę, że dałoby się załatwić i A i B i C i nikt by tu problemów nie robił. To nie jest ograniczenie tylko ułatwienie pracy mediom. Klub naprawdę pod tym względem idzie z roku na rok do przodu. Po prostu - dwóch zawodników to jest w zupełności wystarczające i zapotrzebowanie medialne zaspokaja.
A jakby coś było kiedyś wyjątkowego i trzeba byłoby trzech? Bo ja wiem... Myślę, po prostu wtedy byłoby trzech i już. To przyjście zawodników do dziennikarzy to nie jest że Klub "reglamentuje" dziennikarzom dostęp tylko go ułatwia. I to bardzo ułatwia. Naprawdę. Świetna sprawa i dobra robota Klubu i tak też jest to odbierane z drugiej strony. Wszyscy są naprawdę, ale to naprawdę bardzo zadowoleni, zapewniam.
*REVENATOR* Napisał(a):
> Moje oczekiwania co do sezonu 2015\16
> 50%--Mistrzostwo
> 20%-Superpuchar
> 20%-Puchar Polski
> 10%-Dobre występy szczególniej w Krakowie
>
> już dziś się okaże czy jest szansa na 100%
A my w końcu zgłosiliśmy drużynę do pucharu polski ?
Mojżesz Napisał(a):
> *REVENATOR* Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Moje oczekiwania co do sezonu 2015\16
> > 50%--Mistrzostwo
> > 20%-Superpuchar
> > 20%-Puchar Polski
> > 10%-Dobre występy szczególniej w Krakowie
> >
> > już dziś się okaże czy jest szansa na 100%
>
>
> A my w końcu zgłosiliśmy drużynę do pucharu
> polski ?
4 pierwsze z automatu wchodzą ,coś po dwóch kolejkach ?
A nie tak jak rok temu - wchodzą 3, a 4ta gra baraż ze Stocznią?
Tak czy siak - ta formuła PP to jest porażka...
ZGLOSZENIE_DO_ROZGRYWEK_2015-2016_3 (2)-ale jesli to otworzymy to wychodzi ze nie jesteśmy zgłoszeni do PUCHARU POLSKI?
Pytanie czy to tylko błąd?czy znowu PZHL zawalił?
Albo pytanie czy władze naszego klubu po wałkach z wypłatą nagrody za zdobyty puchar nie postanowiły olać tych rozgrywek ?
Leesior Napisał(a):
> Hej
>
> A może byś tak blog reaktywował ? :)
Voila :) Dla Ciebie Leesiorze wszystko. Mówisz - masz, zapraszam :)
W 1-szek lidze tylko Stoczniowiec i Dębica ? :S:
http://hokej.net/pl/news,artykul,6,37210,tylko-dwoch-chetnych.html
Strasznie niedobrze ,że hokej w Warszawie znowu padł
żółta kaczka Napisał(a):
> Leesior Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Hej
> >
> > A może byś tak blog reaktywował ? :)
>
>
> Voila :) Dla Ciebie Leesiorze wszystko. Mówisz -
> masz, zapraszam :)
:)
A przecież były tak głośne zapowiedzi. Że na stulecie klubu awans do najwyższej klasy, że odbudowywane potęgi itd. Więc dwa wnioski przyszły mi do głowy:
1. W Warszawie wreszcie zrozumiano, że nie mają prawa posługiwać się datą 1916 jako założenie ich klubu.
2. Może jednak spojrzeć łaskawszym okiem na Filipiaka za jego działalność w hokeju. Bo po prostu ciężko narzucić rozwój sekcji w dobrym tempie, podczas gdy całą dyscyplina jedzie już nie tylko na zaciągniętym ręcznym, ale już na wrzuconym wstecznym.
A w dzisiejszym meczu drugiej kolejki ligi po pierwszej tercji Unia prowadzi 3-0 z Tychami. Ciekawe;) ciekawie jak się skończy ten mecz.
Mecz do oglądnięcia:
[live.malopolskatv.pl/]
5-0 po 2 tercji dla Unii ???? co najmniej zaskoczenie !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)