Panie scot , gdzie jest program Pospieszalskiego w TVP???? Dlaczego blokuje sie sprzedaż książki Sumlińskiego przed drugą turą wyborów???
Nie zdziwiłbym sie jakby jeszcze WSI uciszyło Kukiza co zresztą chyba juz widać że ostatnich jego wypowiedzi nt poWSIkomorowskiego w mediach nie uświadczysz. Zwątpię w ten naród jak wygra komoruski.
-
-
I po wyborach...Prezydent Andrzej Duda - polemiki,dyskusje,spory itp :)
Witam , witam .
Widzę że sie stęskniliście za mną , ale jako że jestem członkiem układu i agentem WSI mam też jeszcze inne zadania na głowie ;) Sami wiecie zresztą najlepiej :D
I nie wiem do czego niby miał bym sie tutaj odnosić bo żaden z was nie podał tu żadnego merytorycznego argumentu w czym niby Duda jest lepszy od Komorowskiego . Bo o czym mogę dyskutować z takim Santo który nadal twierdzi że to nie Komorowski wygrał debate . Jakieś warunki brzegowe dyskusji muszą być . Tak samo z samodzielnością . Kwestionujecie samodzielność Komorowskiego a o "samodzielności" Dudy nie wspominacie . Nie dość że Kaczyński , Macierewicz i jeszcze pewnie kilkanaście osób w parti / no bo sorry do tej pory Duda był w jakimś 3 szeregu PiSu / to jeszcze episkopat . A episkopatowi sie jeszcze wiele rzeczy nie podoba . Rozwody , antykoncepcja , sex przedmałżeński......
A tak w ogóle to sie zastanawiam jak wy musicie być nieporadni życiowo skoro niby przez 8 lat żyjecie w takim piekle i ciągle wam źle . Tym bardziej mieszkając w dużym mieście gdzie są o wiele więsze możliwości . Naiwnie myślicie że przyjdzie taki Duda który obiecał już wszystko i wszystkim i że on odmieni wasze życie . To jak się komu powodzi w życiu w jakiś 85% zależy od niego samego a nie od polityków . Ale wam się chce PRL-u bo tam władza była taka "opiekuńcza" że wszystko lepiej wiedziała od obywatela i za niego decydowała . Wy chyba mieszkacie w jednym z tych 3 mln mieszkań które wybudował Kaczyński za swoich rządów ;)
A najbardziej bawi mnie to że tak to prawie całe forum było za JKM który chce likwidacji ingerencji państwa w wiele dziedzin i niemal całkowitego rozdawnictwa pieniędzy przez państwo . A teraz jego wyborcy chcą Dudy który swoimi obietnicami i rozdawnictwem pieniędzy rozsadziby budżet ( widomo że nie rozsadzi bo ich nie spełni ) . Schizofrenia ?
A Pospieszalski to niech sie przeniesie z tym swoim programem do TV Trwam .
"Ministerstwo Gospodarki generalnie w d***e miało całe górnictwo przez całe siedem lat. Były pieniądze, a oni wiesz pili, lulki palili, swoich ludzi poobstawiali, sam wiesz ile zarabiali i nagle pierdyknęło"
[b]Elżbieta Bieńkowska, wicepremier[/b]
"PZU na przykład w ciągu dwóch lat czy trzech - 250 baniek z wolnej ręki na doradztwo, którego nie chcą pokazać komu, kto im świadczył. Jak spojrzałem na KGHM, to tam milion euro jest to jest dwumiesięczna umowa, jakaś obsługa. Milion euro dla kancelarii, która ma trudno powtarzalną, zagraniczną nazwę. No to sorry, za co?"
[b]Paweł Wojtunik, szef CBA[/b]
Tak na dzień dobry. I już spier***ny humor od samego rana. A Ty wstawaj na 7 do roboty, rób nadgodziny, kształć się, nie wysypiaj się. Jak to OSTR trafnie opisał w kawałku "ABC" o politykach - "Ty zgarniasz tysiące choćby z jednej pieczęci".
https://www.youtube.com/watch?v=WG7xwXPH5FI&feature=youtu.be&app=desktop reżimowe media robią już co mogą !
Scot , jak można być aż tak zaćmionym człowiekiem?
Nie jestem za pisem ,ale to co robi PO-wska partia z Polską to już jest naprawdę kryminał.
Widać czwarta władza wpływa na takich jak ty...
Winiak robią to, co robi spora część społeczeństwa. Ty myślisz, że o co tu chodzi, o kota czy brak konta? Czarny ma swoją mentalność, Arab swoją, Japończyk swoją. My Polacy też mamy swoją.
Uslyszalem dobry komentarz:
"debata zakonczyla sie remisem. Zero - zero".
Panowie i panie - polityka to szambo. Uklady. Kasa. Lewa, uczciwa. Wazne ze kasa.
Wygrywamy, obstawiamy swoich ludzi i jakos sie kreci.
Przyjdą inni, naszych wyrzucą, obstawią swoich, ale wrócimy.
Po PRL byla prawica, centrum, lewica, PIS, PO, Leppery i Giertychy, po parlamentarnych obstawiam, ze koalicje utworzy PiS z Kukizem. PO sie rozpadnie, powstanie nowy quasi-twór, Kukiz odleci i poklóci sie ze wszystkimi, PiS zawiaze koalicje z nowym tworem, itd....
Jedno jest pewne - zawsze byly i zawsze beda uklady, afery, nepotyzm, itd.
Dziwie sie, ze kraj jest w tak dobrej kondycji kiedy od lat nie ma wspólpracy na linii dwóch najwiekszych partii. Jesli sie myle, przypomnijcie kiedy bylo lepiej?
Piszac "chory kraj" nie rozumiem autorów tych slów. Który jest zdrowy? Grecja? Argentyna? Bulgaria? Ukraina? A moze bogata Holandia z pedalami na kazdym kroku?
Nie rozumiem jak mozna sie sprzeczac o polityke, kiedy Cracovia gra jak z nut... :)
Najbardziej mi się nie podoba ze obóz Komorowskiego gra nieczysto ,kolejny przykład w tvp INFO
Jeden z PO,drugi z PiS oraz Krasko
temat samoloty przemysł zbrojeniowy nawet nie ważne kto ma racje !! i Krasko bardziej się wykłóca od gościa z P.O powinien być jako rozjemca gospodarz a nie strona !?!?Media nawet pozoru nie umieją zachować
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tomasz Karolak (43 l.) może sporo stracić na tak ostentacyjnym angażowaniu się w politykę i popieraniu Komorowskiego..
http://www.pomponik.pl/plotki/news-tomasz-karolak-straci-kontrakty-reklamowe-operator-komorkowy,nId,1736525
Jeden obraz znaczy więcej niż 1000 słów.
WC w akcji.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=jWQCQdz5L8s[/url]
Cejrowski jak zawsze na plus !
Ja, nie idę głosować.
To będzie Drugi raz w życiu. Za pierwszym razem nie byłem gdy chodziło o wejście do UE. Nie chciałem do tego
przykładać ręki i teraz tez nie chcę. Ta dwójka kandydatów to tak naprawdę ta sama osoba - oboje wywodzą się z Unii demokratycznej/wolności. Jakie to jest środowisko pewnie wiecie, a jak nie to poczytajcie. Nic się nie zmieni.
Jesienią decydująca walka o Polskę.
https://twitter.com/PrezydentKukiz
W II turze głosuję na Bronka, im gorzej tym lepiej.
Rasputin
Gratuluję podejscia
pawelski Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Uslyszalem dobry komentarz:
> "debata zakonczyla sie remisem. Zero - zero".
>
> Panowie i panie - polityka to szambo. Uklady.
> Kasa. Lewa, uczciwa. Wazne ze kasa.
> Wygrywamy, obstawiamy swoich ludzi i jakos sie
> kreci.
> Przyjdą inni, naszych wyrzucą, obstawią swoich,
> ale wrócimy.
> Po PRL byla prawica, centrum, lewica, PIS, PO,
> Leppery i Giertychy, po parlamentarnych obstawiam,
> ze koalicje utworzy PiS z Kukizem. PO sie
> rozpadnie, powstanie nowy quasi-twór, Kukiz
> odleci i poklóci sie ze wszystkimi, PiS zawiaze
> koalicje z nowym tworem, itd....
> Jedno jest pewne - zawsze byly i zawsze beda
> uklady, afery, nepotyzm, itd.
>
> Dziwie sie, ze kraj jest w tak dobrej kondycji
> kiedy od lat nie ma wspólpracy na linii dwóch
> najwiekszych partii. Jesli sie myle, przypomnijcie
> kiedy bylo lepiej?
> Piszac "chory kraj" nie rozumiem autorów tych
> slów. Który jest zdrowy? Grecja? Argentyna?
> Bulgaria? Ukraina? A moze bogata Holandia z
> pedalami na kazdym kroku?
>
> Nie rozumiem jak mozna sie sprzeczac o polityke,
> kiedy Cracovia gra jak z nut... :)
Ja sie nie odniose do polityki ale do przed ostatniego zdania - powielasz stereotypy - mieszkam w Holandii i opedałów na kjażdym kroku nie widze, co więcej w ogóle ich nie widze, nie widziałem odkąd tu jestem a na zadupiu nie mieszkam.
Scot, ale to PBK obiecuje wszystko wszystkim...
Audax, nie siedź w domu, wybierz zmiany.
http://youtu.be/ALP2ZFypnHY
Jakie zmiany...
audax
Ucieszysz tylko Kwaśniewskich, Hollandów, urbanów...
https://www.youtube.com/watch?v=KTv1LDsSuOQ
A ja już powoli mam tego całego pie*dolenia dość.
Scott- wyobraz sobie, że nie każdy wyborca Dudy jest życiowym frustratem. Ja mam 30 lat, niezłą pracę, zjeździłem kawał świata, nie mam problemów finansowych (odpukać). I nie dlatego głosuje na Dude żeby mi Duda coś załatwial, bo ja sobie załatwiam wszystko sam. Głosuje na Dude, bo dość mam nieudacznika Komorowskiego, dość układu PO PSL, chociaz PiS dla mnie jest z nimi, jak to mawiają osiedlowi ziomale, po jednych pieniądzach.
I dochodzimy do sedna. Martwi mnie, że beneficjentem głosów anty PO, anty PSL, anty Bronek, i ogólnie anty nasza scena polityczna, i anty reżimowe media, będzie taki leszcz jak Duda...
http://www.pomniksmolensk.pl/news.php?readmore=6793#.VV1y83Do6rV
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)