Zwracam uwage, ze Zjawa wygral glowke przy akcji zakonczonej nasza bramka ;)
-
-
[20] Cracovia - Śląsk Wrocław 1 : 1
Nykiel mnie zaskoczył in plus. Wdowiak i Kapi super. Brak Żytki. Wszystko to ułożyło się w zakończenie z happy endem ;) Akcja meczu jak dla mnie Nykiel-Jendrisek-Budzik (ktory zjebał sam na sam).
SS i Kicaj, Podoliński jednak nie oddał meczu walkowerem :D
Zastanawiacie się, dlaczego milczymy o meczu Cracovii? Powód jest prosty ? zbieramy z klawiatur nasze szczęki. Cracovia gra. To już jest coś zaskakującego. Więcej: gra dobrze. Ba, Covilo próbował uderzać z przewrotki, a przed momentem Rakels po dynamicznej akcji i świetnym podaniu NYKIELA uderza tuż obok słupka. Wicelider kontra ludzie dwa punkty nad strefą spadkową? Na ten moment wygląda to tak, jakby wicelider grał w pasiastych koszulkach.
Cytat z relacji live weszlo.....strasznie spodobal mi sie.
Jeszcze raz Weszło....SAME POCHWAŁY ,OCHY i ACHY !!!! Czujecie ????
http://www.weszlo.com/2015/02/15/show-na-torfowisku-cracovia-i-slask-zrobily-premier-league/
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeszcze raz Weszło....SAME POCHWAŁY ,OCHY i
> ACHY !!!! Czujecie ????
> http://www.weszlo.com/2015/02/15/show-na-torfowisk
> u-cracovia-i-slask-zrobily-premier-league/
To Rymaniak nie dostał minusa za najgorszego zawodnika od weszło? Co to się stało? Zawsze niezależnie czy Bartek grał dobre, czy troche gorsze zawody, tradycją było go wyróżnianie w ten sposób od tych pseudo dziennikarzy...
Bardzo fajny mecz w naszym wykonaniu.
Gdyby chociaż 1/3 strzałów na bramkę Śląska szła w róg a nie w środek to zobaczylibyśmy przynajmniej 2-3 gole więcej dla nas.
Ciężko mi wskazać kogoś, kto zagrał słabo.
Najmniej mnie przekonał Sreten i niestety Budzik.
Świetne zawody Nykiela, przerzuty Polczaka - fantastyczne.
Wdówka bardzo fajne wejście.
Mam jedynie nadzieję, że Podoliński zacznie stawać na bardziej ofensywny środek tj. zamiast tria Dąbrowski - Miro - Budzik zagramy w zestawieniu Covilo - Budziński - Kapustka.
Ręcznik w bramce reszta naprawde na + , reakcja po stracie gola nareszcie taka jak powinna być !
Dabrowski to powinien dawno w rezerwach grac niby trenuje te strzaly a to co dzisiaj pokazal chociaz on tak zawsze strzela i do tego nic nie daje druzynie a Kapustka biega i w obronie i w ataku przejmuje i strzela i ma wiekszy zapal do gry od Dabrowskiego.niech sobie odpocznie i powchodiz na kocowki a od poczatku niech gra Bartek bo mu sie to nalezy
Udało mi się oglądnąc skrót meczu , akcja bramkowa : Zjawa>Jendriszek>Wdowiak>Budzik - cudowna .
Sporo bardzo dobrych akcji i to jedną z czołowych drużyn Ekstraklasy. Dzisiaj zawiodła tylko skuteczność i parę błędów w obronie. Chyba Pilarz mógł lepiej odbić sic tą piłkę.
Ale ogólnie bardzo dobre wrażenia. Oby tak dalej.
Skrót: http://ekstraklasa.tv/skroty/cracovia-slask-1-1-zobacz-skrot-meczu/vjg10
Bramki dla malinowych z przyczyn technicznych nie mogę dokładnie oglądnąć/ na razie / dlatego mam pytanie do lepiej zorientowanych Kolegów czy czasem w tej sytuacji nie było spalonego ?
Jak dla mnie bramka na koszt Marciniaka, którego chyba nie nauczyli skakać do piłki.
Brawo za ambicję, taką Cracovię chętnie się ogląda. Dobrze to wyglądało od początku, szkoda tej bramki straconej.
hank Napisał(a):
> Bramki dla malinowych z przyczyn technicznych nie
> mogę dokładnie oglądnąć/ na razie / dlatego
> mam pytanie do lepiej zorientowanych Kolegów czy
> czasem w tej sytuacji nie było spalonego ?
Piłkę wybijał Pilarz, być może był spalony ale z powtórek bardzo trudno wnioskować. Grajcar kompletnie niepilnowany, nie mógł nie strzelić
Pilarz też mógłby sie wykazać większym zdecydowaniem. Piłka leciała tyle w pole karne, że mógł wypić kawę i wybić to.
DiegoKSC Napisał(a):
> Pilarz też mógłby sie wykazać większym
> zdecydowaniem. Piłka leciała tyle w pole karne,
> że mógł wypić kawę i wybić to.
Z tej kupy błota nie tak łatwo się wybić. Obronił strzał, może niebyt pewnie ale nikt go nie asekurował
Szkoda tylko że Marciniak nie ma konkurencji. Do reszty nie można mieć żadnych uwag. Plus meczu to Nykiel, jestem w szoku. Jeszcze kilka takich meczów i ... kto wie może wywalczy przedłużenie kontraktu. Szkoda straty punktów, ale oddaje wątki meczowe nie zaliczając porażki ;p.
Rewelacyjny mecz - świetna Cracovia, ten mecz będzie kandydatem do meczu sezonu. Zasłużyliśmy ewidentnie na 3 punkty, ale bardziej cieszy to, że mamy DRUŻYNĘ! Jak będą tak grali, to nie obawiam się o zwycięstwa - na pewno nadejdą.
no popatrz a 9/10 stadionu jesienią zwolniłoby Nykiela w trybie natychmiastowym.
A dziś jak nie najlepszy to jeden z najlepszych w meczu...
izbik Napisał(a):
> Cytat z relacji live weszlo.....strasznie spodobal
> mi sie.
Aż po tym cytacie byłem na weszło pomimo że bojkotuję je od roku... No nie wierzę, coś fajnego napisali.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)