Na trening nigdy nie jest za późno. To są po prostu umiejętności, które można nabyć. Wziąć dobrego trenera z coerver coaching i ćwiczyć! Bale do dzisiaj ma prywatnego trenera z coervera.
-
-
Pan Piłkarz - Mateusz Wdowiak
22 dni później
strzelił dzisiaj gola, gola bardzo fajnego, ale trzeba pamiętać, ze Korona już się modliła wtedy by zejść z boiska. Nie chcę na chłopaka za bardzo najeżdżać, ale dzisiaj poza golem....wypadł trochę średnio. Zaliczył od razu cztery straty piłki, przegrywał FIZYCZNIE z podmęczonym rywalem, rywalem już bez takiego zadziora. Wdówka robi dużo wiatru, czasem mam jednak wrażenie, że brakuje mu "głowy". Może powinien trochę pograć w rezerwach, by nabrać rytmu gry, czucia. On musi grać po 90 minut, a przy takich transferach, o to mu będzie ciężko w I drużynie. Młodzi zawodnicy WSZYSCY powinni czasem wybiegać te 90 minut. Żal tylko, że muszą ewentualnie to robić w tak słabej IV lidze, to jest ból.
Do kogo było to uciszanie po golu?
- Edytowany
do kibiców, bo piłki tracił akurat z tej strony boiska, i trochę krytyki mu poleciało z trybuny E
stawiam że jacyś hejterzy go jechali z trybun. miał kilka fatalny strat. generalnie występ słaby. szkoda dla niego, że mamy tak mocną kadrę, że nie będzie kiedy grać w dłuższym wymiarze bo potrzebuje ogrania. w zimie bym wypożyczył do jakiś cieniasów z ex albo czołówki z 1 ligi
dlatego ból jest, ze rezerwy grają z amatorami .... ech, złe decyzje się czkawką odbijają, a taki Wdowiak musi często grać przeciwko silniejszym przeciwnikom niż amatorska drużyna Hutnika. Mimo wszystko, mimo słabych przeciwników, 90 minut by mu nie zaszkodziło.
ogranie, ogranie i jeszcze raz ogranie na poz. ekstraklasy lub przynajmniej 1 ligi.
bez tego nie zrobi postępów
Też jestem zdania, że powinien zostać wypożyczony bo wskoczyć do pierwszego składu od początku meczu będzie mu trudno, a nie grając regularnie dużo chłopak traci. Tu uciszanie w sumie nie miało sensu - Steblecki chyba też kiedyś tak uciszał ;]
- Edytowany
Poza bramką to Wdowiak był niestety najgorszy w Cracovii. Siedziałem na B wprawdzie, ale obserwowałem go i niemal każde jego zagranie kończyło się głupią stratą. A ten palec to niech sobie wsadzi.
- Edytowany
Formą poza bramką nie błysnął, i palec był niepotrzebny ale wolałbym by frustracji wsadzili mordy w kubeł
Potwierdzam. Tym bardziej, że siedziałem po drugiej stronie i wyglądało to fatalnie. Każda próba minięcia przeciwnika to strata, podania niecelne... I to, że strzelił bramkę niestety nie zamazuje tego fatalnego obrazu
Piękna bramka. Mateusz musi się ogarnąć dla dobra swojego i Cracovii, bo talent ma.
Ja bym go nie oceniał aż tak bardzo negatywnie. Straty są wymuszone jego pozycją i zadaniami na boisku, ale też wiekiem (chociaż wiecznie nie bezie młody) oraz, niestety, brakiem ogrania na odpowiednim poziomie. Zgadzam się z Sehtanem, wypożyczenie mogłoby być bardzo dobrą opcją...
... nikt nie wypożycza zawodników podstawowej 18. Jeżeli się mylę to wypożyczmy tez Vestenickiego :D
[quote='szuwarek' pid='1191193' dateline='1475501404']
... nikt nie wypożycza zawodników podstawowej 18. Jeżeli się mylę to wypożyczmy tez Vestenickiego :D
[/quote]
Wdowiak jest w podstawowej 18 bo kontuzjowani są Jaroszyński, Karachanakov i Diego.
Wypożyczenie go to jedyna szansa na jego rozwój. W Pasach nie posadzi na ławce ani Centara, ani Szczepaniaka.
Wdowiak to skrzydłowy, a Ty wymieniłeś prawie samych defensywnych. Wczoraj kadra liczyła 17 zawodników.
- Edytowany
jak 17 jak 18? W rezerwie 6 z pola i 1 bramkarz.
Na tym obrazku z oficjalnej Cetnarski 2 razy, ale nie było Wdowiaka
... ano wyszło. Młodyś, to powinieneś być spostrzegawczy - Cetnarski w 11 + w rezerwie. :dodgy:
Szuwarek - popatrz na wyedytowanego posta powyżej
- Edytowany
[quote='szuwarek' pid='1191209' dateline='1475503636']
... ano wyszło. Młodyś, to powinieneś być spostrzegawczy - Cetnarski w 11 + w rezerwie. :dodgy:
[/quote]
Wczoraj rezerwa to
Stępniowski, Wołakiewicz, Vestenicky, Wdowiak, Steblecki, Deleu Jendrisek - czyli 7 zawodników.
Nie siej propagandy w obronie wychowanka, bo ja tylko chcę by zaczął grać lepiej, a w Pasach póki co ma na to małe szanse.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)