To będzie mecz prawdy dla trenera Podolińskiego. Albo okaże się twardym facetem który potrafi pokierować drużynę do jakiegoś celu - albo okaże się miękką parówą. Dość już dziadostwa, czas na 3 pkt. i tylko to będzie sukcesem
Liczę na Rakelsa i Covilo, tylko oni mogą dać dziś 3 pkt.
-
-
(WIKTORIA) [19] Korona Kielce - CRACOVIA 1 : 2
O dzisiejszym meczu trener :
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,korona-kielce-cracovia-cracovia-chce-wygrac-na-wyjezdzie,artykul,525716,1,1059.html
Stawinho Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To będzie mecz prawdy dla trenera Podolińskiego.
> Albo okaże się twardym facetem który potrafi
> pokierować drużynę do jakiegoś celu - albo
> okaże się miękką parówą.
Słowa, słowa, słowa...tzn co ma zrobić?
Niektórym się wydaje, że to popularna gra w piłkarzyki. Naprzeciw siebie stają identyczne figurki a który trener ma lepszy refleks i mocniejsze nadgarstki wygrywa. Tak?
>Dość już dziadostwa
Zgoda.
Kadra Cracovii na mecz z Koroną Kielce: http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/kadra_cracovii_na_mecz_z_korona_kielce_2
Bramkarze: Krzysztof Pilarz, Krystian Stępniowski
Obrońcy: Paweł Jaroszyński, Adam Marciniak, Krzysztof Nykiel, Bartosz Rymaniak, Mateusz Żytko
Pomocnicy: Marcin Budziński, Miroslav Čovilo, Damian Dąbrowski, Deleu, Boubacar Diabang, Bartosz Kapustka, Sławomir Szeliga, Łukasz Zejdler
Napastnicy: Dariusz Zjawiński, Przemysław Kita, Deniss Rakels.
Ciekawe jakie będzie ustawienie , ofensywne czy defensywne ?
gramy 4-5-1???
Pilarz - Rymaniak, Zytko, Marciniak, Nykiel, Dialiba - Dabrowski, Covilo, Jaroszynski, Budzinski, Rakels
lawka: Stepniowski, Zjawisnki, Kita, Szeliga, Zejdler, Delu, Kapustka
Niektórym przecież przeszkadzało ustawienie w ostatnim meczu z dwoma napastnikami, bo podobno zbyt defensywne.
chyba w koncu Podoliński mnie wysłuchał i jest Jaro na wahadle. Tak jak czytałem i słuchałem jego wywiady to miałem wrażenie, że mówi to co chcą usłyszeć forumowicze. tak jakby przygotowywał się przed przyjściem do nosa szukając informacji na forum. wszędzie było klask klask. moze teraz chcial cos zrobic pode mnie ?:)
Czorny w ataku z Rakelsem. wydaje sie to miec sens
pilarz- rymaniak, zytko, marciniak - nykiel, dabro, covilo, budzik, jaro - czorny, denis
Szkoda tylko, że Nykiel gra na prawym wahadle. Deleu jest aż tak słaby fizycznie?
Ja pierd.ole - znowu Nykiel ,i jak my mamy wygrać mecz z takim" czołgiem" w składzie ?!
nie ma kogo innego dac. na ten moment to najlepsza opcja
Plażowe przygotowanie Deleu pewnie by nawet wystarczyło na ekstraklasę, gdyby grał bocznego obrońcę, nie wahadłowego. Myślę, że na wiosnę już będzie OK, ale liczę też na ściągnięcie asiora specjalnie pod kątem tej pozycji, bo naprawdę po tej stronie nie mamy kim straszyć. A jak jeszcze Dudzic wypadnie na stałe, to w ogóle... :P
Przez Nykiela stracilismy juz troche goli.. Obawiam sie o tą lewa strone.. Juz wole Deleu..mimo wszystko.
PrzemoWZG Napisał(a):
> Przez Nykiela stracilismy juz troche goli..
> Obawiam sie o tą l[u][b]ewa strone[/b][/u].. Juz wole
> Deleu..mimo wszystko.
Odrob lekcje.
Nykiel to prawa strona.
Jakie ładne koszulki.
Działa Wam mecz na Sopcascie?
BUDZIK!
Dąbrowski asysta jak marzenie.
BRAWO!!! DO BOJU!!!
Brawo Budzik !!!
rozrabiaka Napisał(a):
> Działa Wam mecz na Sopcascie?
Polecam ten - http://www.futbolhd.pl/stream1.php
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)