jak się okaże że to Żytko to mu osobiscie te ręce poucinam
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej 14/15 - obozy,sparingi, treningi, etc.
A jak się okaże, że to nie Żytko?
to wybaczę, raz dwa razy może się zdarzyć
Nie ma się co spinać, to tylko sparing, a sparingów się nie wygrywa :)
Oceniać mecz po relacji tekstowej jest trudno, jednak [i]frajerstwo[/i] to chyba dobre słowo. Mam nadzieję, że nie ma kontuzji a trener ma jasność kogo wreszcie odstawić.
Spoko to sparing, wiedzą nad czym mają pracować i wiemy już, jaka powinna być linia obrony :P W sumie też ciekawe, że Żytko na obronie i tracimy gole :D
Nigdzie nie chcą podać na kim ręka :D
właśnie tylko czekam aż się okaże który to taki , ale coś czuje że trzeba będzie skrót obejrzeć żeby się dowiedzieć
przyglądając się składowi z II połowy, to ci testowani, to chyba nie ten numer kapelusza?:S
Ale jak na to wpadles ? Z relacji tekstowej ?
grom Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak się okaże że to Żytko to mu osobiscie te
> ręce poucinam
mnie bardziej ciekawi który to "obrońca" znów dał się po trampkarsku nabrać na zamach. Mamy takich dwóch "speców" . Obaj grali w II połowie ;)
Ręka pewnie testowanego - tak będzie bezpieczniej. Ale jakoś wynik i układ gry podobny do naszego meczu w Białymstoku. Jaga gra do końca
Nie zagramy sparingu z Koroną. Zamiast nich naszym rywalem będzie GKS Tychy :)
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/zmiana_jednego_z_rywali_sparingowych_cracovii
izbik Napisał(a):
> Ale jak na to wpadles ? Z relacji tekstowej ?
podparłem się również opinią z pierwszego meczu........ trener Robert Podoliński . - Wiadomo, że musimy szukać piłkarzy lepszych od tych, których mamy, a nie uzupełnień składu. Jeszcze raz podkreślę, cała czwórka nie zachwyciła
Dzis? Moze poczekajmy na wypowiedz trenera po meczu?
gargamel9998 Napisał(a):
> Nie wiem czy było (teraz dopadłem komputer i
> oficjalną).
To tylko wrzucasz, czy czasem czytasz forum?
Niech ktoś powie żeby rozgonić to towarzystwo testowane jedzą i piją za pieniądze Cracovii :P
Ja obstawiam rękę Nykiela.
to tak jak żurnalisci na gts-ie :)
Ręka na pewno była Stępniowskiego. Widziałem powtórki na relacji tekstowej. A sędzie ch... ;-D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)