Jak byłem ostatnio na hali, to po zakończeniu pierwszwgo meczu można było podejść do ochrony, oni skanowali kod i wypuszczali, potem się wracało. Mam nadzieję, że nie nastąpił regres techniczny.
-
-
Puchar Polski 2014
Wiadomo ile na chwilę obecną zostało biletów na finał??
I tak sie będzie dało zrobić, to znaczy wyjść i wrócić. Ale za każdym razem po wejściu bilet będzie blokowany.
Zostało ok. 1050 biletów na finał.
Dzięki, czyli najprawdopodobniej finał będzie full, oby z Nami.
zakupię trzy bilety na półfinał na jakikolwiek sektor :)
Wiedziałem, że trzeba było zainwestować, kupić ze 100 biletów i teraz na allegro puszczać z 200 proc. przebitką. ;)
ja dla siebie mam od dawna ;) po prostu kolega zjechał z Holandii z rodzinką (niezapowiedzianie w sumie bo inaczej by mu się już dawno ogarnęło bilet) i się zastanawia czy coś się da załatwić :) jakby ktoś coś miał to proszę o priv, może być nawet na sektor ciarkowców i tak będą stali na młynie ;)
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiedziałem, że trzeba było zainwestować,
> kupić ze 100 biletów i teraz na allegro
> puszczać z 200 proc. przebitką. ;)
Tylko 100 ?! :)
Juz nie moge sie doczekać. Obawiam sie tylko niedorozwinietych kiboli.....
[b][large][align=center][color=#FF0000]Zbiórka kibiców Cracovii została wyznaczona na godz. 17:00 pod Caldo na Dąbiu, skąd przemaszerujemy pod halę.
[color=#FF9966][/color]WSZYSCY W PASIAKACH![/color][/align][/large][/b]
A ja się obawiam, żeby niebo nie spadło nam na głowy.
O 17 to przynajmniej połowa kibiców i raczej większość tych hokejowych będzie już na hali oglądała pierwszy mecz ! :)
Jak już wiadomo kiedy i gdzie, to "niebo" spadnie oj spadnie w całym swym "niebieskim" rynsztunku ! :D
Jeśli faktycznie kibole, o których wspomina inteligent Rafi i nie mniejszy inteligent hockey archives czy jak mu tam, mają pojawić się na tym meczu to ja odpuszczam i trzy bilety za darmo kibolom puszczam:)prv.
jak z parkowaniem na hali, oplaca sie tam trepac autem? w sensie nie chce utknac w km korku itd
Parkowanie w okolicach Areny to koszmar. Albo płacisz za prkingi pod M1 czy Plazą, albo 30 zł za parking na Arenie.
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak z parkowaniem na hali, oplaca sie tam trepac
> autem? w sensie nie chce utknac w km korku itd
Diabelku za 30zl to taryfa na spokoju obrocisz w dwie strony do centrum a do tego mozesz sobie spokojnie co nieco strzelic na meczu :)
HA, potwierdszam obecność kilkunastu kiboli z różnych stron polski..
kilku z nich otarło się o pseudokibicowanie..
w Nowym Targu i Sosnowcu..
najprawopodobniej po skonsumowanym alkoholu do obiadu..
będzieeeee goooo rąą cooooooooo...
:-)
Ancymon, dajże spokój. Nie nadążę na privy odpisywać, czy będzie na hali można mecz spokojnie oglądnąć.
jak maja byc kibole to ja nie ide
To wielka szansa dla hokeja w Cracovii, wielka i niepowtarzalna, jednak kibolka wszystko popsuje. Obym się mylił !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)