No nic trzeba czekać na napadziora po odejściu Rakelsa.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
- wynika, że
> nie szukamy zastępstwa za Pilarz
Mnie nie wynika.
Trener nie mówi, że Stępniowski to tymczasowy numer 2, tylko stawia sprawę tak, że na ławce siedział będzie Stępniowski - nie mówi, że najprawdopodobniej tak będzie, tylko wygląda to na już podjętą decyzję. No chyba, że po prostu dziennikarz tego nie zapisał.
Kamillo - no sam pomyśl. A co ma powiedzieć?
Moim zdaniem prawdę, bo może faktycznie uważać, iż Stępniowski jest gotowy na rolę bramkarza numer 2 - a czy to prawda to nie wiem, bo o tym z trenerem Zielińskim nie rozmawiałem.
O obu przypadkach - i jeśli szukamy bramkarza i jeśli nie szukamy nie powinien mówić nic ponad to co powiedział. Mądrze.
3 transfery odje..bane filipiak sie wywiazal z obietnicy, to juz koniec :-).
1 transfer na teraz + dwie inwestycje .
Takich Pyrdków to powinno się co okienko,po 3 - 4 ściągać,żeby kiedyś choć jeden na rok wypalił,nadając się do 1 składu.Wtedy byłoby z czego slekcjonować,a tak to kolejny Żołądź,Misan,Kaszuba itp...
KamilloLce Napisał(a):
> Stępniowski wcale nie jest jakimś tragicznym
> bramkarzem, ale na pewno bramkarz by się
> przydał. Co nie zmienia faktu, że kilka osób
> które Krystiana zna twierdzi, że chłopak ma
> papiery na niezłe granie, więc może warto mu
> dać szansę?
Możliwe, że ma chłopak papiery na granie.
Ja go jednak pamiętam z meczu PP z Błękitnymi, gdzie puścił strzał lecący w niego.
Śmiem twierdzić, że potrzebujemy bramkarza PODOBNEGO do Perdijicia. Takiego, który wie, że jest nr 2 i takiego, który nie zrobi zgrzytu w szatni.
KamilloLce Napisał(a):
>
> Pogrubiłem dwie najważniejsze części,
> szczególnie ta druga jest ważna - wynika, że
> nie szukamy zastępstwa za Pilarza.
jak to nie? już kiedyś pisałem, że my szukamy :)
panowie z Comarchu postawią na juniorka za parę stówek miesięcznie.
Dajcie już spokój z tymi bramkarzami, na dziś mamy trzech i to b.dobrych(tu)
Ten Drzewiecki jest dobry ? Do kiedy ma kontrakt ?
szuwarek Napisał(a):
> Dajcie już spokój z tymi bramkarzami, na dziś
> mamy trzech i to b.dobrych(tu)
Mamy trzech i jakby zrobić z nich jednego to będzie bardzo dobry :D
Jestem zadowolony, że Drzewiecki jest w kadrze. Mamy zdrową rywalizację o pozycję bramkarza nr 2.
Natomiast zauważyć trzeba brak Szewczyka, choć Kiebzak jest. Gratulacje dla tego drugiego, a brak pierwszego chciałbym interpretować tak, że do drużyny dołączy Napastnik.
Ależ sprawa jest prosta, pozyskaliśmy napastnika który w naturalny sposób autuje z kadry Szewczyka. Jak dla mnie pozyczyc go za darmo z klauzula ze jak nie gra to płacą. Oczywiście zacząć od 2 ligii i niech die ogrywa. Mam wrażenie że u nas nie pogra jużnigdy jesli się na wypożyczeniu nie wypromuje.
Ja napisałem "dołącz[b]y[/b] [b]N[/b]apastnik". Z całą sympatią do Pyrdka, nie o niego mi chodziło.
Kuba Polkowski ?@kubapolkowski 11 godz.11 godzin temu
Islandczyk, ex-król strzelców ligi norweskiej, Vidar Kjartansson (25), chce wrócić z Chin do Europy. Na pewno jest lepszy od Bille Nielsena.
napadzior jak znalazl ;)
no i ?
To już wolę żeby wydali więcej kasy na Nikon Krancjara bo taki zawodnik zrobi dużo szumu wkoło klubu i da rozpoznawalność na Bałkanach i nie zabierze miejsca dla zawodnika spoza UE.
pierd z 90 minut
Rymaniak ma dojechać a Sylwestrzak do Cracovii.
ale jak by tak było jestem ZA.
Transfer sezonu :)
oni maja 5 obrońców wiec jest to niemożliwe i jeszcze by oddali kapitana i najlepszego gracza
gadget Napisał(a):
> Transfer sezonu :)
Ty to miałeś transfer sezonu tego napastnika weryfikować :>
Aldo Napisał(a):
> pierd z 90 minut
> Rymaniak ma dojechać a Sylwestrzak do Cracovii.
>
> ale jak by tak było jestem ZA.
Sylwestrzak to lewy obronca czy stoper bo kurcze ciemna dziura z nim za cholere nie moge przypomniec gdzie gra...
Lewy obrońca. Ale nie róbmy sobie żartów, ja mogę równie dobrze w komentarzach na 90minut napisać że Ronaldo jedzie na testy do Cracovii. ;)
Malarczyka też nie chcieli oddawać a poszedł za frytki ;) kto wie czy Sylwestrzak nie ma w kontrakcie podobnie ;)
rozrabiaka Napisał(a):
> gadget Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Transfer sezonu :)
>
>
> Ty to miałeś transfer sezonu tego napastnika
> weryfikować :>
I dalej walczymy o jednego, sam slyszales od prazesa ze menago sie wtracil i lipa.
Ok,dzięki za info:)
Po I połowie w sparingu widać gołym okiem brak klasowego napastnika. Profesorze, proszę ruszyć tymi milionami które mamy na transfery. :)
Chyba miliony z Monopoly ;)
Nowy Baros bliżej Jagi, ale chce go też Cracovia.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,nowy-baros-blizej-jagi-jagiellonia-blisko-transferu-czecha,artykul,640279,1,718.html
.
info z TT (ale bułgarskiego, Bulgarian Football)
Anton Karachanakov jest w drodze do polskiego klubu, Cracovia (is on his way to Polish club Cracovia)
i to było by coś, info z Transfermakrt
[url=http://www.transfermarkt.de/anton-karachanakov/profil/spieler/180071][Anton Karachanakov][/url]
https://pl.wikipedia.org/wiki/Anton_Karaczanakow
Pojawił się na 90minut.pl
Niejaki Anton Karaczankow pojawił się na 90minut.pl przy naszym klubie
watek sie posypal?
Nawet nad pseudo nie trzeba długo myśleć.
. Nawet nad pseudo nie trzeba długo myśleć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)