.....Jeszcze tylko wiadomość typu..."nowy napastnik dołaczył na obóz Cracovii"....i będzie oki :)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
I ciągle bez stopera i bocznego...
Z tego co widać na filmiku,chłopak lubi być pod grą i to widać,po prostu lubi grać w piłkę.Przy czym widać,że jest dobry technicznie i szybki.Ja stawiam,że to będzie chłopak,który będzie przynosił radość nam kibicom CRACOVII,tak to widzę :-)
Taki dwa razy lepszy Wdowiak :D choć inna pozycja....:P
młodzi jak Cebula i Adamczyk jak najbardziej tak bo prędzej czy później kluczowi zawodnicy będą odchodzić
natomiast faktycznie stoper (już jest byle szybciej, najlepiej ASAP), boczny obrońca i napastnik - to "must have"+w miare możliwości nie osłabiać składu na teraz
kristhc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> z twittera
>
> Hubert Adamczyk już na obozie Cracovii w
> Wałbrzychu
z jakiego konta twittera?
edit: Znalazłem
Aldo Napisał(a):
> kristhc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > z twittera
> >
> > Hubert Adamczyk już na obozie Cracovii w
> > Wałbrzychu
>
>
> z jakiego konta twittera?
M. Trela
z tego samego konta - właśnie podpisano umowę na bazę w Rącznej, trwa konferencja/spotkanie w tej sprawie
Filipiak: Nie ma tematu odejścia Kapustki. Nemeth to wymysł dziennikarzy. Pekhart? Nie spełniliśmy wymogów menedżera
z tt Kmity
z tt
Filipiak: Nie mamy konkretnej oferty za Rakelsa. Adamczyk podpisał kontrakt, [b]dogrywamy formalności z Chelsea[/b]. - najlepszy jest ten fragment ;)
Filipiak: Pekhart się od nas oddalił. Prawdopodobnie nie spełnimy oczekiwań jego menedżera. Nie ma tematu Krisztiana Nemetha.
i caly plan w ......
nie ten to inny
ja tam wole żeby o napastniku dowiedzieć się dopiero przy podpisaniu umowy.
Zobacz tweety od @MichalTrelaBlog: https://twitter.com/MichalTrelaBlog/status/687597576317710338?s=09
szkoda czyli z transferami na kluczowe pozycje dalej jesteśmy w dupie
Kucharski wypromował w Cracovii Kapustkę któremu w lecie znajdzie klub za dobrą kasę i poczeka na wypromowanie Adamczyka i Wdowika w pucharach z Cracovią i znowu sprzeda za dobrą kasę dlej.
Mam nadzieje że Cracovia na tym też skorzysta sportowo i finansowo.
na transfermarkt.de Hubert Adamczyk już u nas....
Oby z tym Nemeth'em była zasłona dymna.. Albo, żebyśmy się z innymi zawodnikami dogadywali.
Dzwonił właśnie znajomy, który mijał Rudnevsa na Balicach.
Sebastian1906KSC Napisał(a):
> Dzwonił właśnie znajomy, który mijał Rudnevsa
> na Balicach.
Niech zgadnę: Wsiadali z Siemionem do Skody?
A to Trytko jednak nie podpisuje kontraktu w sobotę?
Formalności z Chelsea lepsze niż rzeki z Poroninem . :D
Na dzisiejszym podpisaniu umowy w gminie Liszki profesor stwierdził, że temat Pekharta oddalił się, ze względu na wysokie żądania menadżera, nie ma tematu Nemetha, a w sprawie Bejana trwają rozmowy, póki co kwota odstępnego za pół roku gry jest wygórowana, ale szanse na porozumienie są.
Tak może nie w temacie to baza ma powstać jakies 15 min pieszo od mojego domu wiec, będę patrzył czy Siemion się skoda nie kręci z Rudnevsem. ;P :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)