oni mają napięte, my mamy dopięte
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Jak na razie - plany transferowe Piasta wg. www.90minut.pl :
Przychodzą: Michał Brudnicki (B - Pogoń Grodzisk Mazowiecki), Martin Bukata (P - FC VSS Košice), Hubert Maślanka (P - Sandecja Nowy Sącz), Kacper Smoleń (P - Sandecja Nowy Sącz)
a my???
[IMG]http://i68.tinypic.com/2u5vtau.jpg[/IMG]
według schematu 90minut to powinni tam mieć w odchodzą wpisane: Kapustka (Borussia, Juventus, FC Koln, Inter, Udinese, Fenerabhce, Legia), Cetnarski (FC Koln)
I Rakels (?) choć na jego miejscu dobrze byłoby dograć do końca nastrzelać bramek i podbić cenę.
bartol26 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a my???
A my ogłosimy, kiedy pozyskamy ;)
Camron Napisał(a):
> I Rakels (?) choć na jego miejscu dobrze byłoby
> dograć do końca nastrzelać bramek i podbić
> cenę.
Cene chyba dla siebie bo my i tak max 500 k
Spi3rdolili ta sprawe z odstepnym za Rakelsa ale mam nadzieje ze zostanie do konca sezonu i zdobedzie krola strzelcow czego mu zycze.
Trzeba podpisac z nim nowy kontrakt ;)
za upgrade umowy (podwyższenie kwoty odstepnego) pewnie trzeba zapłacić wiecej miesiecznie
w Lubinie miał 58 tys/mies; ciekawe ile ma teraz u nas
Camron Napisał(a):
> I Rakels (?) choć na jego miejscu dobrze byłoby
> dograć do końca nastrzelać bramek i podbić
> cenę.
nie, bo 90minut swoje transfery robi na podstawie doniesień prasowych, ktoś gdzieś coś pierdnie i już ląduje w transferach.
Krst pod Triglavom Napisał(a):
> za upgrade umowy (podwyższenie kwoty odstepnego)
> pewnie trzeba zapłacić wiecej miesiecznie
>
> w Lubinie miał 58 tys/mies; ciekawe ile ma teraz
> u nas
Uwazam ze jest wart troche wiecej a gdyby pozniej go sprzedac drozej to sie zwroci :)
Klauzula jest po to, że jak by Denis chciał odejść a klub by go nie chciał puścić,
to chetny daje 500K euro i jest wolny.
Może być tak, ż Denis odchodzi za 2mln euro i dostaj np: 20K,
albo za 500K i dostaj 25k wypłaty.
Wszystko zależy od agenta, od czego ma wiekszą prowizje,
od zarobków, czy kwoty transferu.:)
Nie martwiłbym się tym, że u nas na 90minut czy innych portalach nie ma nazwisk - kto może ewentualnie przyjść. Ostatnio chyba klub lubi ciszę w tym temacie aby nic nie wyciekało na zewnątrz. Mam nadzieję, że sprawy są dograne tylko dziennikarze o niczym nie wiedzą...
Sehtan Napisał(a):
> Nie martwiłbym się tym, że u nas na 90minut czy
> innych portalach nie ma nazwisk - kto może
> ewentualnie przyjść. Ostatnio chyba klub lubi
> ciszę w tym temacie aby nic nie wyciekało na
> zewnątrz. Mam nadzieję, że sprawy są dograne
> tylko dziennikarze o niczym nie wiedzą...
Oby tak było. W ostatnich latach ta taktyka zdaje egzamin i oby tak zostało ;)
Damian Warchoł
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,rozchwytywany-warchol-trzy-kluby-ekstraklasy-walcza-o-20latka,artykul,631277,1,381.html
piotrek67 Napisał(a):
> Damian Warchoł
> http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstrak
> lasa,rozchwytywany-warchol-trzy-kluby-ekstraklasy-
> walcza-o-20latka,artykul,631277,1,381.html
Pisałem o nim po jego 5 bramkach. Warto byłoby go przetestować i włączyć się do walki, zwłaszcza że ze wszystkich drużyn zainteresowanych jesteśmy najwyżej w tabeli, gramy najlepszy futbol więc pozycja do negocjacji też jest najlepsza
Ja jestem na nie. Błysnął tylko w jednym meczu na poziomie 2 ligi. I od razu zainteresowanie. Przypomina mi się Dawid Jarka z Górnika, który w derbach z Sosnowcem władował 4 bramy a w wieku 28 lat grał już w okręgówce.
gargamel9998 Napisał(a):
> Ja jestem na nie. Błysnął tylko w jednym meczu
> na poziomie 2 ligi. I od razu zainteresowanie.
> Przypomina mi się Dawid Jarka z Górnika, który
> w derbach z Sosnowcem władował 4 bramy a w wieku
> 28 lat grał już w okręgówce.
Zgadzam się, a do tego jeszcze chcą więcej niż milion złotych - to jest przesada!
Dudi ma klauzule to za więcej nie pójdzie. NIKT nie da więcej. Co najwyżej menago sam sobie więcej wywalczy. Tu temat jest prosty tylko nowa umowa z podwyższoną kwotą lub jej brakiem mogla by pomóc. Choc ja klubu za taką kwotę nie winie w negocjacjach przypominam biorą udział dwie strony i być może a raczej na pewno to Denis chcial taki zapis. Klubom jesli nie są to kwoty z kosmosu (blokujące transfer) ten zapis raczej nie jest potrzebny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)