Huberta chciał trener Zieliński. CO z tego będzie, okaże się w praniu. Podobnie jak z Covilo, Ortegą czy Bubą :)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Mi? Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Golański odchodzi z Kielc. A jest ZNACZNIE
> lepszym bocznym obrońcą od Mraza
>
> BRAĆ
Kto mnie zna ten widział jak do dyrektora Burlikowskiego napisałem wiadomość w temacie Golańskiego,a ten mi za 5 minut odpisał,że Paweł to jego bliski przyjaciel,którego wypchnął za granicę,ale do Cracovii go sprowadzić nie może,bo jeszcze zostało mu 1,5 roku kontraktu z Koroną:)Taka anegdotka:)
Czyli Golański niebawem w Lubinie :D
ktoś tu chciał Augustyna.
ten koleś woli spokojne dostatnie i niemęczące życie w lidze luksemburskiej
Ten mi się dziś ciekawy wydał: http://www.transfermarkt.pl/giorgi-navalovski/profil/spieler/73733
Myślałem, że forumowiczom chodziło o transfer obrońcy Błażeja Augustyna, a nie bramkarza Michała. Ten pierwszy jeszcze jest w Górniku.
Mi? Napisał(a):
> ktoś tu chciał Augustyna.
>
> ten koleś woli spokojne dostatnie i niemęczące
> życie w lidze luksemburskiej
Ta, jasne, po tym jak Saks wylądował w KL lol
Jaroch -Olimpia
http://www.2x45.info/aktualnosci/35517/info-od-2x45-bartosz-jaroch-z-olimpii-grudziadz-blisko-cracovii/
Jeżeli go kupimy, to moim zdaniem to będzie dobry ruch. W perspektywie roku czy dwóch może zastąpić Deleu, a im więcej talentów w Cracovii, tym lepiej.
"Jaroch już w 2013 roku - jako piłkarz Resovii Rzeszów - przebywał na testach w Cracovii. Wtedy do transferu nie doszło, ale krakowski klub cały czas monitorował jego rozwój. "
czyli kto?
dyrektora nie ma.
siatki skautów nie ma.
Władek Łach podobno nic nie robi.
na czym polega "monitoring" w Cracovii?
Tabisz śledził temat "oceńcie piłkarzy" na forum Olimpii Gudziądz?
pytam serio.
squier strat Napisał(a):
> "Jaroch już w 2013 roku - jako piłkarz Resovii
> Rzeszów - przebywał na testach w Cracovii. Wtedy
> do transferu nie doszło, ale krakowski klub cały
> czas monitorował jego rozwój. "
>
> czyli kto?
> dyrektora nie ma.
> siatki skautów nie ma.
> Władek Łach podobno nic nie robi.
> na czym polega "monitoring" w Cracovii?
>
> Tabisz śledził temat "oceńcie piłkarzy" na
> forum Olimpii Gudziądz?
>
> pytam serio.
To chyba nie takie trudne w XXI wieku zlecić to fachowcom i im za to zapłacić....
dobre :D
z tt :
Bartek Jaroch zaliczył świetny debiutancki sezon w 1. lidze, a jego 43-letni tata Waldemar awansował właśnie z Piastem Tuczempy do 3. ligi.
to może weźmy w pakiecie z tatą ;)
ian thorpe Napisał(a):
> z tt :
> Bartek Jaroch zaliczył świetny debiutancki sezon
> w 1. lidze, a jego 43-letni tata Waldemar
> awansował właśnie z Piastem Tuczempy do 3.
> ligi.
>
> to może weźmy w pakiecie z tatą ;)
już kiedyś wzięliśmy zdolnego nastolatka w pakiecie z tatą. >:D<
I potem tatuś go namówił, aby sp...ł z Cracovii najszybciej jak się da. Chcemy powtórki z rozrywki? (chyba że Jakubkowi chodzi o powtórkę z "tanio kupić - nieco drożej sprzedać" ;)
Siergiej Krivets
Przydałby się jeśli mamy walczyć o pierwszą ósemke.
Ponoc Sandomierski blisko przejścia z Zawiszy.
bez jaj, ciągle ktoś wspomina o Sandomierskim, a przecież ten gość poza faktycznie dobrymi występami w Jagiellonii gra niesamowitą padakę
Byłem przeciwnikiem tego transferu w pewnym momencie, ale mimo wszystko jeśli przyjdzie to moim zdaniem jako konkurent Pilarza może spisać się rewelacyjnie - nie robił wielkich błędów wiosną w Zawiszy, ale za to jesień miał tragiczną. Tutaj już byłby problem sztabu żeby doprowadzić go do formy z wiosny ledwo zakończonego sezonu no i z gry w Jagiellonii, żeby Pilu miał godnego konkurenta.
Mam nadzieję, że lecicie w chuja z tym Sandomierskim. To już wolę Wilka, niech gra i się ogrywa. Sandomierski do Garbarni niech spierdala.
DiegoKSC - zainteresowanie faktycznie chyba jest, pisze o tym P. Michalak z 2x45.info.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)