napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja Wam mowie Wojcicki z Zawiszy,
Na mojej liście życzeń nr 1:)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
rex Napisał(a):
> Tak jeszcze elementem uzupełnienia:
> http://weszlo.com/2014/11/07/hubert-wolakiewicz-ba
> dziewiakiem-gornej-polowki-tabeli/
> http://weszlo.com/2014/11/08/pytanie-za-milion-czy
> -wolakiewicz-zasluguje-na-nowy-kontrakt-w-lechu/
>
> Odchodzi Żytko, przychodzi "Żytko"...
Nie wiem, czy warto powoływać się na portal, który z uporem maniaka powtarza w kolejnych artykułach, że Sretenovic zaczął grać dobrze dopiero po przyjściu Zielińskiego. Na obrońcach to oni się nie znają.
Sreten zaliczył gorszy mecz w Chorzowie/podobnie jak cała obrona / w pozostałych zagrał co najmniej poprawnie .
Żarko Napisał(a):
> napinacz- Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A ja Wam mowie Wojcicki z Zawiszy,
>
> Na mojej liście życzeń nr 1:)
Pytanie zakogo ten Wójciki miałby grać.
Yoozeff Napisał(a):
> Pytanie za kogo ten Wójciki miałby grać.
Nie za kogo, ale za ile?
hah, dokladnie tak samo pomyslalem. Absolutnie jeden z najlepszych prawych obroncow e-klapy
Wójcicki również może grać na prawej pomocy.
Edit. Może on? młody z niższej ligi...http://www.90minut.pl/news/252/news2520112-Dawid-Szymonowicz-na-testach-w-Arminii.html
Mraz z Łęcznej na LO.
Mraz byłby świetnym transferem, z polskich ligowców chyba tylko Douglas i Brzyski (z formą z poprzedniej rundy) są lepsi. Bardzo dobra lewa noga, dośrodkowania, stałe fragmenty gry, miał kilka nocnych przygód we Wrocławiu ale gorszy od Adama 0.96 promila Marciniaka być nie może, zwłaszcza jakby miał zarabiać 20 000 zł, co chyba nie rozniloby sie mocno w porownaniu do zarobkow Marciniaka.
Jesli chodzi o Wojcickiego to jeszcze nikomu zdrowa rywalizacja nie zaszkodzila
Jeśli chodzi o obsadę bramki, to z Górnika zdaje się, że odchodzi Steinbors, według mnie stanowiłby silną konkurencję dla Krzyśka, ba nawet mógłby go wygryźć ze składu, oczywiście będąc w formie
Golański odchodzi z Kielc. A jest ZNACZNIE lepszym bocznym obrońcą od Mraza
BRAĆ
Mi? Napisał(a):
> Golański odchodzi z Kielc. A jest ZNACZNIE
> lepszym bocznym obrońcą od Mraza
>
> BRAĆ
Gra też na ZNACZNIE innej pozycji niż Mraz.
dangorka Napisał(a):
> Mi? Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Golański odchodzi z Kielc. A jest ZNACZNIE
> > lepszym bocznym obrońcą od Mraza
> >
> > BRAĆ
>
>
> Gra też na ZNACZNIE innej pozycji niż Mraz.
really? W odróżnieniu od Mraza ma obie nogi i grywał na obu stronach obrony.
W październiku kończy 33 lata, i przeszkodą mogłyby być rozbieżności co do długości kontraktu , w sensie my dajemy mu 1+1 a on by chciał od razu 2-letnią umowę...
Brać Golańskiego !!!!
Obecnie wygasł kontrakt z piastem Tomasza Podgórskiego,według mnie bardzo dobry zawodnik.do naszej gry skrojony idealnie.Życzył bym sobie tego zawodnika :)
wszystkim "moNdrym" którzy krytykują brak gry Huberta w Rumunii, polecam przeczytać informacje na ten temat
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Menedzer-Wolakiewicza-Negocjacje-z-Cracovia-nie-byly-trudne
aleś se "ałtorytet" znalazł ianie.
O tym że wyleciał z czerwienią wiedzą wszyscy
o tym, że miał kontuzję - też wiedzą wszyscy
a piszemy tu o tym nie po to aby krytykować, ale by zwrócić uwagę na fakt, że np. taki Qś też przychodził do Cracovii po półrocznej przerwie w grze za granicą spowodowanej identycznymi przyczynami. I zaległości nie nadrobił, mimo, że miał nieco więcej czasu na odrabianie (przerwa była o ponad miesiąc dłuższa)
Kuś przyszedł z Zabrza, co prawda nie grał tam w meczach oficjalnych bo nie miał certyfikatu, ale trenował i grał w sparingach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)