Jedyny jaśniejszy "punkcik" w naszej kopanej to o dziwo - Stępniowski ( przed meczem prawie zjechany)
-
-
(GLOS) [PP 1/4] Błękitni Stargard Szczeciński - Cracovia 4.03.2015 godz. 14.00
Uczciwie wypadałoby przyznać że tak naprawdę poza sytuacją w pierwszej połowie to nie wykazał się niczym więcej.
Tak na marginesie kurs dziś na gospodarzy był 5.55 za każde postawione 100 zł na czysto blisko 400 zł.:(
piłkarzyki-frajerzyki! kompromitacja, nie chce się grać? nie chce się grać? TO SPIERDALAĆ!!!
Jakoś mnie ten wynik wcale nie dziwi wbrew wielu tutaj optymistom którym marzyły się puchary, lepiej dostać wpierdol w takim meczu niż stracić bezcenne punkty w lidze walcząc dramatyczne o utrzymanie.
Może niektórzy przestaną bujać w obłokach i spojrza prawdzie w oczy!
Jesteśmy bardzo słaba drużyna bez jakiegokolwiek ładu i skladu i dobry wynik możemy osiągnąć wyłącznie walcząc do upadlego a jeżeli tego brakuje to finał jest taki jak dzisiaj.
Módlmy się gorąco o utrzymanie !!!
Ja tam wierzę w to że jeszcze wygramy tą rywalizację.
Hropek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja tam wierzę w to że jeszcze wygramy tą
> rywalizację.
Ale Cracovii nigdy w PP nie strzeliła 3 bramek:S - chyba ze doszukają się walkowera:D
Muertes Napisał(a):
> No to mamy problem. Cracovia pod wodzą
> Podolińskiego jest zespołem tak
> minimalistycznym, że nigdy z nikim nawet w
> sparingu nie wygrała więcej niż 2 bramkami.
To mnie bardzo martwi w kontekście rewanżu, ale każda seria kiedyś się kończy. Szanse nikłe, ale ja tam jeszcze wierzę. Jednak żeby dodatkowo ich umotywować najlepszą opcją byłoby przyjebanie kary finansowej i zapowiedź kolejnych w przypadku braku awansu. Jak pannom łasym na pieniążki zajrzy w oczy widmo picia kawy z McDonalda zamiast z CoffeHeaven i szwędanie się po Tomexie zamiast Bonarce to może się w końcu zachce zapierdalać na boisku...
ten skandaliczny wynik nie da się inaczej wytłumaczyć jak tylko grą u buka
o jakich trzech bramkach Wy mówicie? scenariusz będzie prosty: Błękitni cofną się maksymalnie do obrony, będą grać z kontry, po przerwie wpadnie na 0:1 i tyle będzie z półfinału, a nasi dżentelmeni powiedzą do kamery że próbowali ale murawa była zła/ Błękitni grali dobrze/ zupa była za słona, po czym Budzik znowu zarapuje, że jednak się nie nadaje... HAŃBA!
Fake Napisał(a):
> ten skandaliczny wynik nie da się inaczej
> wytłumaczyć jak tylko grą u buka
U buka miało być pewnie 0-1 ale ta druga to rzeczywiście przypadek:)
Oj tam, oj tam. Trzeba myśleć pozytywnie.
Będziemy mogli skupić się teraz na lidze, bo nasz awans do pierwszej ósemki wcale nie jest jeszcze taki pewny.
Marciniak po meczu: ,,daliśmy z siebie wszystko,,
Andrzej.ksc Napisał(a):
> Marciniak po meczu: ,,daliśmy z siebie wszystko,,
Wywiadów z piłkarzykami i tzw. trenerami od dawna nie czytam.
Serio tak powiedział ?!
Adaś skończ pierdolić a zacznij mówić
U buka na zwycięstwo Błękitnych był kurs 5,55 .
Leesior Napisał(a):
> Andrzej.ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Marciniak po meczu: ,,daliśmy z siebie
> wszystko,,
>
> Wywiadów z piłkarzykami i tzw. trenerami od
> dawna nie czytam.
> Serio tak powiedział ?!
Nie piszcie , ze tak powiedzial ....nawet nie zartujcie ! Za takie slowa nalezy sie plaskacz !
17 marca rewanż, a 21 derby. Jest alternatywa. Dla Pasiaka ważniejsze jest to drugie.
Tak - Marciniak powiedzial to po meczu w wywiadzie dla Polsatu.
Wystarczy zatrzymać autobus z piłkarzami Bękitnych jak będą jechać do Krakowa i walkower 3-0 :D mamy awans
To taki śmiech przez łzy....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)