Ostatnio jak zakładałem temat, mieliśmy stosunkowo dobrą passę, może teraz też się uda. Tylko zwycięstwo!
-
-
(WIKTORIA)[14] CRACOVIA - Zawisza Bydgoszcz 1 : 0
tylko co zrobić, żeby nam nie sędziował tzw. sędzia przydzielony nam w dwóch ostatnich meczach wyjazdowych?
Jak dobrze zagramy to sędziowie nie będą musieli sie wznosić na wyżyny. Nie ma co na to liczyć. Więc czekam na dobrą gre z Zawiszą i na łatwe 3 puntky no bo z kim jak nie z ostatnią druzyna w tabeli. Ale jeszcze najpierw ooOstrovia. :)
Ten mecz MUSIMY wygrać!
jak nasi "napastnicy" będą się wywiązywać z zadań, jakie mają do wypełnienia na boisku, to wtedy nawet sędziowie ślepi nie będą przeszkadzać w zdobywaniu punktów.
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak nasi "napastnicy" będą się wywiązywać z
> zadań, jakie mają do wypełnienia na boisku, to
> wtedy nawet sędziowie ślepi nie będą
> przeszkadzać w zdobywaniu punktów.
zawsze mogą podyktować karnego, podyktować faul w drugą stronę (patrz mecz z Koroną, faul na Zejdlerze konsekwencją czego był karny). Mogą gwizdać nam drobne faule, a rywalowi pozwalać na ostrą grę. Sędziowie mają duże pole manewru w przeszkadzaniu w zdobywaniu punktów.
taaaaak, wszyscy nam szkodzą, a w/g mnie najbardziej my sami sobie....
Najbardziej szkodzi nam BRAK NAPASTNIKA , który by taki sytuacje jak ma Zjawiński wykorzystywał z zamkniętymi oczami... Bo to co chłop marnuje sytuacje to szok no ale trudno trzeba WALCZYĆ .
Oglądając mecz Zawiszy z Legią w drugiej połowie jak momentami sobie z nimi pogrywali to pomyślałem sobie: oj może być ciężko! A tak na marginesie z kim my możemy mieć łatwo?:
Bardzo groźny jest na prawym skrzydle Wagner .Jaroszyński będzie mieć problem .
ja sobie pomyślałem po oglądnięciu drugiej połowy Zawiszy z Legią, że Zawisza w sobotę może nam definitywnie wybić marzenia o grze w pierwszej ósemce. Jak zagrają tak samo z nami, to możemy marzyć o....remisie.
Oglądając ostatnie mecze Naszych dochodzę do wniosku, że brak nam egzekutorów w polu karnym przeciwnika, na ostatnim meczu z pogonią nie wykorzystane setki Zjawińskiego i Kity i co z tego że gramy do 90 minuty jak nie jesteśmy w stanie zdobywać tego co najważniejsze - bramek !!!!!
Pozostaje tylko wiara, że 3 pkt uda Nam się wyrwać Zawiszy :)
widziałeś dzisiaj Dudzica, może on walczący o nowy ewentualnie kontrakt, to jakieś rozwiązanie :)
A co mamy do stracenia. Lepszy Dudzic niż Zjawiński :)
lepszy rydz niż nic :D
Nawet tak nie żartujcie. Dudzic strzela tam , gdzie jego miejsce. W ekstraklasie miał milion szans i to zupełnie nie jego poziom mimo całej sympatii...
Mając przed oczyma niewykorzystane sytuacje Zjawińskiego i wywrotki Kity może warto postawić na Bartka (:P)
Dudzic zbawca, to pokazuje nasze możliwości w ataku :D
Oczywiście wygramy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)