3 punkty konieczne jak tlen do życia!
-
-
[9] Cracovia vs Orlik Opole | piątek, 17.10.2014, godz. 20:00
Do boju panowie i oby DJ nie zapomniał o naszych uwagach.
Ten mecz musimy wygrac,potem jeszcze zalgly z Polonia i nie odstajemy tak bardzo od PP :)
Wygramy!
Ja uruchamiam telereporter przy Kałuży. Odpalam zaraz po tym jak Bartek Dudzic strzeli Ruchowi bramkę na 5:0 dla nas :)
A właśnie, kiedy gramy zaległy mecz z Polonią??
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja uruchamiam telereporter przy Kałuży. Odpalam
> zaraz po tym jak Bartek Dudzic strzeli Ruchowi
> bramkę na 5:0 dla nas :)
telereporter? w sensie ze DEDE? :)
I żeby nie zapomnieli o chwilowej awarii oświetlenia przed meczem :P
Jutro się okaże, ilu jest prawdziwych fanów hokejowej Cracovii.
Najpierw narzekasz, że kibice z piłki wypięli się na hokej i że na Cracovii mamy do czynienia z kibicami de facto dwóch klubów. A potem dzielisz środowisko takimi tekstami.
Wszystko jest do pogodzenia. Można jutro zobaczyć i piłkarzy i hokeistów. Można opuścić końcówkę meczu z Ruchem, można trochę spóźnić się na mecz z Orlikiem. Obojętne. Będziesz liczył tych prawdziwych fanów po frekwencji pierwszych 10 minut I tercji?
I wszystko jasne. Mecz hokejowy jest tak późno z powodu meczu "kopaczyn"?
Ciekaw jestem czy McCaulej się już "rozjeżdził" , ostatnio miał trafienie na koncie i mam nadzieje że czuje się zmotywowany.
Chciałbym by pierwsza piątka zaskoczy dobrą grą bo ostatnio do ich gry można się było czepiać.
Fojtik , Pasiut zagrają ?
Ja tak trochę się obawiam tego Opola, ale na wyjeździe nic groźnego chyba nie zrobią ; ) Dziś i tak co innego się dzieje - Podhale liderem będzie - powinni wygrać u siebie z Tychami! :D
http://hokejfan.pl/2418,mecz-o-fotel-lidera-w-nowym-targu-zapowiedz-9-kolejki-phl - zapowiedź
Bez przesady z tym Opolem,bramkarza maja dobrego,ale my lepszego ;) musimy z nimi wygrac :) watpie zeby Podhale wygralo z Tychami,ale mylic sie jest rzecza ludzka ;)
Podhale wygrało z Tychami 3:1
U nas narazie wygrywamy jedną bramką , dużo strzałów z naszej strony , szkoda że tylko jedna bramka,
marczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bez przesady z tym Opolem,bramkarza maja
> dobrego,ale my lepszego ;) musimy z nimi wygrac :)
> watpie zeby Podhale wygralo z Tychami,ale mylic
> sie jest rzecza ludzka ;)
No i wykrakalem ;) dla nas to lepszy wynik niz podzial punktow,a z Orlikiem trzeba sie troche lepiej skoncentrowac i bedzie dobrze :)
Amerykanie wzmocnieniem nie są i raczej nie będą .Dobrze ze rywal dziś przeciętny ale co zrobił Lotti dzis przy golu dla Orlika (::o)
Reszta też nie błyszczy . McCaulej kilka ciekawych podań i na tym koniec . Mecz wygrany ale gra nadal wygląda mało ciekawie.
Akcja Kalus, w trzeciej tercji... gdyby to wpadło, hale świata.
dokładnie, przepiękne zagranie całej trójki, a Kalus jakby dał radę kij odwrócić to klękajcie narody ;)
Liotti fatalny błąd, coś ala Wiśniewski ostatnio, dobrze ze przy w miare bezpiecznym wyniku. Ale generalnie chłop jest solidny i wg mnie jest wzmocnieniem obrony
McCauley widać ze sie rozkręca, nabierze szybkosci, zgra sie z Damianem i Sebastianem i bedzie z niego pozytek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)