Do boju Cracovia! :)
-
-
[5] Cracovia vs Kh Sanok | niedziela, 05.10.2014, godz. 18:30 - 3:1
Zwycięstwo czeka nas ;)
Jesli Sanok zagra tak jak w ostatnich swoich meczach a my nie zagramy jak z Podhalem to bedzie dobrze :)
Swoja droga za nie cale dwa tygodnie PK-jakos nie widze tego ich wystepu tam,chyba ze sie bardzo mocno zepna...
Jako, że jestem nowy, najpierw chciałbym się przywitać. Cześć. Jestem w Krakowie od niedawna i nigdy nie byłem na meczu hokeja. Chciałbym się dziś wybrać i w związku z tym, mam do was dwa pytania. Czy bez problemu kupię bilet w kasie przed meczem? O ile wcześniej przed rozpoczęciem spotkania, trzeba się stawić, żeby spokojnie kupić bilet i wejść na trybuny?
Spokojnie kupisz, wystarczy 10-15 min. przed meczem być żeby spokojnie kupić, wejść i zająć dogodne miejsce.
Myślę, że Sanok dorzuci trzecią przegraną na wyjeździe, w sezonie coraz gorzej wyglądają. Statystycznie też szału nie ma jak na wielki sanok ; )
http://hokejfan.pl/2341,statystycznie-przed-meczem-cracovia-ciarko-porownanie
Popierdolilo chybs tego co puszcza muzykę przed meczem. Napierdala jak by głuchym ludziom puszczał!!
!
Zeby nikt nie narzekal ze smety i cicho leca ;)
Gratulacje dla Druzyny. 3:1 !
No i jest progres, gra szybsza, kombinacyjna. Brawo za dobry mecz !!
jak zaprezentowali sie amerykanie ?
Liotti świetnie , McCauley za mało jeszcze pograł z naszymi i jakby spięty był. Ale widać że jest to dobry zawodnik , siła słonia !
Muszą trochę pograć ale na obecną chwile są naprawdę dobrzy. Liotti bardzo mądrze gra i jest opanowany.
Danton znowu "wyjudził" bramkę - skubaniec znowu mu się udało a było tak blisko by go Valcak przytulił do tatuaży.
Ktos wie ile wielki Sanok dzisiaj wygral? ;)
wynik lepszy niz gra - pierwsza tercja super w naszym wykonaniu, pozostale dwie, jakby troche luzniej i na nizszej koncentracji, ale zwyciezcow sie nie sadzi :)
Liotti pewnie, spokojnie i widac ze bedzie z niego pozytek.
McCauley - troche jakby prosto z samolotu wysiadl, brak zgrania, ale dajmy mu czas, warunki ma :)
Danton to jednak marny prowokatorek, uciekł z nogami i kara z kapelusza dla Valcaka, a potem juz jakby mnie mial do powiedzenia ;)
Danton jest pojebany, pokazuje coś do kibiców itp. a potem zdziwiony, że sędziowie do niego podjechali.
Obawiałem się tego meczu, ale było bardzo dobrze, jeszcze raz brawo.
No i frekwencja,dopisała.
A na minus, kurwa ta muzyka mnie dobija, a druga sprawa to bluza Karola Kisielewskiego(naprawdę nie da się kupić z jego nazwiskiem, tylko doklejać taśmę???).
Frekwencja była naprawdę niezła zaliczam to na konto enejdzelowskiego wyglądu McCauleya :) .
Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie ale wizualnie na tle Sanoka wyglądamy na bardzo silną fizycznie drużynę.
McCauley wygląda jak Jagr - to juz samo z siebie oznacza ze bedzie dobrze gral ;)
Zdecydowanie najlepszy mecz tego sezonu przy Siedleckiego.
ogólnie fajnie i zgoda co do zagranicznych z USA jest ok, a powinno byc lepiej,efekty są mamy 4 fajny atak który zdobywa ważne bramki .Najlepszy dla mnie na lodzie Radziszewski .
Cieszy wygrana, szczególnie dobra końcówka! Myślę jak większość,z ocenami Liottiego i McCauleya trzeba się wstrzymać i poczekać ( aklimatyzacja, zgranie etc). Frekwencja nieźle ale winno być lepiej. Odnośnie Dantona mnie cieszy że tak mało wartościowy gracz zasila szeregi groźnego rywala. A jego zachowanie? Kiedyś był Stopczyk ,Zdunek, Fraszko niedawno Riha teraz jest Danton.
Mecz slaby wg mnie.
Strasznie duzo niedokladnosci ale to poczatek sezonu wiec bedzie tylko lepiej.
Co do nowych to Liotta dobrze bo spokojny obronca ale ten McCauley czy jak mu tam wolny strasznie. Troszku sie boje ze nie nadrobi szybkosci.
Bardzo duzo spalonych. Wrecz ogrom. Czyzby zmiana lini miala na to wplyw??
Pierwsze koty za ploty jak mowi przyslowie i mysle ze dopiero po okolo 8-10 meczow powinno sie to zazebiac i grac tak powinno wygladac.
Aha i jeszcze jedno. Masa upodlonych alkoholizacja ludzi dzis na meczu :( Masakra. Niedosc ze smord alko to do tego jeszcze trolilo od nich samych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)