gramy słabo.................... 1-0 hehehe
-
-
(WIKTORIA) Cracovia - Ruch Chorzów 1 : 0
Brawo CHLOPAKI! Widze ,ze walcza I gryza murawe ...a ,ze nie mamy za duzo umiejetnosci to po takim meczu wygrana jeszcze bardziej cieszy. Licza sie tylko punkty!
Ważne 0 z tyłu i 3 pkt :) Styl gry mnie nie interesuje dzisiaj. Czas na jakieś 40% :)
Gra z żelazną konsekwencją , z tyłu na zero = 3 punkty . Brawo .
Mecz calkiem dobry ... fajnie ze po derbach zostala im chec walki :)
Nie wiem tylko czemy wszystkie strzaly leca w kosmos (trybuny)... no ale co zrobisz ...
Brawo za walke i bardzi wazne 3 ptk. Powoli sytuacja sie stabilizuje i moze nawet Podolinski dotrzyma konca rundy :)
Wolę taką grę i zwyciestwa a nie klepanie bez sensu i porażki 2-1 , brawo chłopaki !!!!!!!!
To co zakładać wątek na Pogoń - Cracovia ????
Zakładaj zakładaj. :-)
Dobra 1 polówka Zjawy, świetny Dialiba + Rymaniak najlepszy w destrukcji. BrAWa panowie! Awaria zakładaj temat meczowy.
no nie gadajcie ze gralismy dobrze ...hehehehe
ciesza trzy punkty i to ze gralismy bez Miro bez Nowaka a jednak sie udalo
Król "nowa miotła" okazał się nagim drapakiem. Ciszą mnie tylko i wyłącznie te 3 pkt. !2 meczy za nami, i żadnej poprawy gry. Może faktycznie dać sobie spokój z ładną grą, a liczyć tylko punkty?
Konsekwentnie w obronie, skutecznie w ataku. Walka to starcza to spokojnej egzystencji w naszej lidze. Właśnie tak powinniśmy lać Piasta, Zawiszę, Koronę itp.
Stałe fragmenty gry (rzuty rożne) to są nie wytrenowane ustawienia w naszym wykonaniu. Szkoda tych rzutów.
W ciągu ostatnich trzech meczy z tych stałych fragmentów wchodzą dwie bramki.. Nie jest chyba tak źle drogi Szuwarku :D No i jeszcze apropo's obrony. W ostatnich czterech meczach nie tracimy bramki ( poza tą ze spalonego).
Sam w to nie wierzę ale te statystyki pokazują że nie jest źle.
waldek king :D
Kolejna konkret bucówa zakończona happy-endem :D
No cóż, krótkoterminowo da się coś takiego wytrzymać, ale na dłuższą metę słabo to widzę.
Cieszy 0 z tyłu chociaż zupełnie spokojnie mogliśmy stracić przynajmniej 1 bramkę.
Waldek 'King' - zabawne. Szkoda, że nigdy się nie dowiemy jaki to byłby mecz z Kocianem na ławie Ruchu. Na plus Podoliński za zestawienie i ustawienie drużyny przy takich brakach kadrowych. Nie wiem czy brak Nowaka to efekt kontuzji, czy dowód na brak świętych krów. Na plus Dialiba - harówka z przodu i cenne powroty, Jaro odważnie i bez kompleksów (mimo mega wielbłąda). Szkoda, że nie odblokował się Zjawa, bo choć widać, że łapie formę, to na dziś wciąż nie udowodnił, że się do tej ligi nadaje. Rozczarowany jestem Budzikiem - wolałbym by grał REGULARNIE i powtarzalnie na ciut wyższym poziomie zamiast przeplatać geniusz z totalna kaszaną. Podsumowując- cieszy wynik po ligowej młócce na słabowitym poziomie.
PS. Miro wróć!
Bishop Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W ciągu ostatnich trzech meczy z tych stałych
> fragmentów wchodzą dwie bramki.. Nie jest chyba
> tak źle drogi Szuwarku :D No i jeszcze apropo's
> obrony. W ostatnich czterech meczach nie tracimy
> bramki ( poza tą ze spalonego).
>
> Sam w to nie wierzę ale te statystyki pokazują
> że nie jest źle.
oczywiście, że masz racje z tymi bramkami, ale te pozostałe rogi to zwykła strata piłki. Ale zero z tyłu to zasługuje na szacun.
Mizeria totalna ale cóż ważne 3 punkty.
Zjawiński chyba idzie w dobrym kierunku - poprzeczka, tego jeszcze nie miał w Cracovii:)
Bucky Nome Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Waldek 'King' - zabawne. Szkoda, że nigdy się
> nie dowiemy jaki to byłby mecz z Kocianem na
> ławie Ruchu. Na plus Podoliński za zestawienie i
> ustawienie drużyny przy takich brakach kadrowych.
> Nie wiem czy brak Nowaka to efekt kontuzji, czy
> dowód na brak świętych krów. Na plus Dialiba -
> harówka z przodu i cenne powroty, Jaro odważnie
> i bez kompleksów (mimo mega wielbłąda). Szkoda,
> że nie odblokował się Zjawa, bo choć widać,
> że łapie formę, to na dziś wciąż nie
> udowodnił, że się do tej ligi nadaje.
> Rozczarowany jestem Budzikiem - wolałbym by grał
> REGULARNIE i powtarzalnie na ciut wyższym
> poziomie zamiast przeplatać geniusz z totalna
> kaszaną. Podsumowując- cieszy wynik po ligowej
> młócce na słabowitym poziomie.
> PS. Miro wróć!
wrócił, tym razem w roli modela (w przerwie - zapewne nie wszyscy to widzieli:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)