Starowicz chyba grał w kosza w gts - stąd pies .
-
-
(WIKTORIA) [PP] Ostrovia Ostrów - CRACOVIA 1 : 2
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Starowicz chyba grał w kosza w gts - stąd pies .
Nie chyba a na pewno i jego żona także gts.... :(
Możliwe ale cos tak nazwisko kojarzę , choć moge sie mylić .
Osobisty żal do trenera Roberta Podolińskiego -
Szkoda, że Pan nie zdecydował się na zabranie do Ostrowa Krzyska Szewczyka w miejsce Bartka Dudzica. Jak gra Bartek, i co jeszcze potrafi? miał pan okazje zobaczyć w 3 meczach (80 min) EK ( w treningach i kilku sparingach) Gra Krzyśka jest coraz lepsza, zaczyna widzieć partnerów boiskowych (pozbywa się egoizmu boiskowego) Mecz w Ostrowiu dałby mu impuls dalszej pracy nad sobą - a tu kicha.
Najlepiej skomentował wczorajszy mecz Krzyśka, jego trener - PGórecki - http://www.sportmalopolski.pl/index.php/pilka-nozna/4-liga-krakow-wadowice/item/7581-jest-to-moj-blad
PS
Cracovię nie stać na marnowanie talentów, bo Krzysiek jest jednym z kilku talentów w Cracovii
Tak również uważam że Krzysztof Szewczyk jest wyróżniającym sie zawodnikiem i w każdym meczu który widziałem grał bardzo dobrze. Widać że to bardzo szybki i dodrze wyszkolony zawodnik na dodatek bardzo często dogrywa piłki do lepiej ustawionych zawodników.
Jestem pewien że gorzej nie zagrałby od Deleu na prawym skrzydle.
Jan, ale Deleu nie jest klasycznym prawoskrzydłowym, to też boczny obrońca. Szewczyk jest klasycznym napastnikiem.
Widzę, że temat "Tempa" odkąd o nim tu wspomniałem rozwinął się dość obszernie wśród kibiców Pasów :)
Poszperałem trochę i znalazłem w historii Cracovii 3 nazwiska związane zarówno z Ostrovią Ostrów Wlkp. jak i z Cracovią:
Roman Żurkowski (piłkarz Cracovii m.in. w 1932 r.)
Bronisław Młynarek (piłkarz Cracovii w latach 1938-1943)
Wojciech Wojciechowski (bramkarz Cracovii w latach 1984-86)
Gratuluję zwycięstwa nad Rumakiem, którego szczerze nie cierpię za brak piłkarskiej pokory ...
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Osobisty żal do trenera Roberta Podolińskiego -
> Szkoda, że Pan nie zdecydował się na zabranie
> do Ostrowa Krzyska Szewczyka w miejsce Bartka
> Dudzica. Jak gra Bartek, i co jeszcze potrafi?
> miał pan okazje zobaczyć w 3 meczach (80 min) EK
> ( w treningach i kilku sparingach) Gra Krzyśka
> jest coraz lepsza, zaczyna widzieć partnerów
> boiskowych (pozbywa się egoizmu boiskowego) Mecz
> w Ostrowiu dałby mu impuls dalszej pracy nad
> sobą - a tu kicha.
> Najlepiej skomentował wczorajszy mecz Krzyśka,
> jego trener - PGórecki -
> http://www.sportmalopolski.pl/index.php/pilka-nozn
> a/4-liga-krakow-wadowice/item/7581-jest-to-moj-bla
> d
> PS
> Cracovię nie stać na marnowanie talentów, bo
> Krzysiek jest jednym z kilku talentów w Cracovii
W kadrze na tym meczu był Ceglarz i nie zagrał. Lepiej byłoby gdyby zagrał Szewczyk i wygrała Ostrovia? Trenera rozlicza się za wynik. Krzysiek na pewno wkrótce zadebiutuje, cierpliwości. Szansę dostał Kapustka, Mrozik, Ceglarz w osiemnastce, Krzysiu na pewno także dostanie szansę.
A co się dzieje z Wdowiakiem?
a jaki wkład w to zwycięstwo miał Bartek D.?
Bartek przeszkadzał :) I nie bronię go tutaj, tylko trenera który nie chciał ryzykować bo dgyby przypadkiem coś nie wypaliło to byłoby na niego. Z resza Bartek strzelił bramkę w Brzesku i może to był powód by wyszedł w podstawowym składzie. Poza tym - to była najprawdopodobniej jego ostatnia szansa (Dudzica) by zawalczyć o nowy kontrakt.
edit
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)