Legia z Wisłą pokazała sposób jak grać.Odcięła napastników od piłek wzmocnioną pomocą i szła szybkimi atakami.Stilic czy Brożek nie zaistnieli w tym meczu.Garguła słaby ,Uryga niedokładny a wolny Dudka to była woda na młyn Legii.Pytanie czy postawimy na taki sposób gry i czy nasi wzniosą się na wyżyny umiejętności?Wróćmy do obrony w czwórkę ,puśćmy szybkie skrzydła i dajmy w ataku Nowaka i Zjawę (bo tylko Polacy czują krakowskie derby).
-
-
Do piłkarzy Cracovii przedderbowo.
Niektórzy Holendrzy i Burundyjczycy też, choć to odosobnione przypadki...
Milicjanci mają niezły srodek pola ale gorsze skrzydła i to trzeba wykorzystać .Celne , długie piłki na wolne pole , to może zadziałać .
Derby w 2011 wygraliśmy serduchem(przypomnijcie sobie na przykład tą sytuację jak Szeli zablokował strzał z kilku metrów który powinien być golem), właśnie taka postawa jest najważniejsza w tego typu meczach. A Legia pokazała nam, że od strony piłkarskiej też spokojnie można ich ugryźć.
Po 9. kolejkach my, kibice, o was, piłkarzykach, możemy powiedzieć tylko jedno: nie widzieliśmy jeszcze ani jednego satysfakcjonującego meczu. Najwyższy czas i najlepsza okazja przestać grać padakę. DO ROBOTY.
podoba mi się upatrywanie szans wygrania z GTS-em w tym, że Legia ich ograła :D Legia wygrała bo ma zawodników przewyższających umiejętnościami wszystkie ekipy w Polsce, a niektóre to wręcz nokautuje, to jak porównanie mrówki do słonia w umiejętnościach sportowych Cracovii i Legii ;). Szukanie w tym szans mnie po prostu śmieszy.
Rafi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gdybym był piłkarzem na pewno bym się przejął
> stekiem inwektyw poprzetykanych błędami
> ortograficznymi...
>
> Dzięki kilen - zmotywowałeś nam grajków na
> derby. Nie ma co!
dziękuję Rafi za pełną prawdziwej troski uwagę zwapniałego belfra >:D<
ian thorpe Napisał(a):
> podoba mi się upatrywanie szans wygrania z GTS-em
> w tym, że Legia ich ograła :D Legia wygrała bo
> ma zawodników przewyższających
> umiejętnościami wszystkie ekipy w Polsce, a
> niektóre to wręcz nokautuje, to jak porównanie
> mrówki do słonia w umiejętnościach sportowych
> Cracovii i Legii ;). Szukanie w tym szans mnie po
> prostu śmieszy.
szansy należy upatrywać w czystej motywacji, gryzieniu trawy :) oraz fakcie, że w tej ogórkowej lidze kopiących sie po czołach parapiłkarzy różnica pomiędzy porażką a zwycięstwem to często fałdek na spodenkach lub podobnie istotny element piłkarski :)
Brązowy kleks?
Zjawiński zakaz wstępu w wyjściowym składzie. Nowak...... nie wiem. Ale DOBRY MUDŻYN da nam chwile radości!
Piszpan Jerzy Napisał(a):
> Zjawiński zakaz wstępu w wyjściowym składzie.
> Nowak...... nie wiem. Ale DOBRY MUDŻYN da nam
> chwile radości!
A to niby czemu? Asystę ostatnio zapodał. Niech gra, ile może. W końcu mecz o stawkę, może się odblokuje
eredin Napisał(a):
> A to niby czemu? Asystę ostatnio zapodał. Niech
> gra, ile może. W końcu mecz o stawkę, może
> się odblokuje
Oby z takim samym skutkiem się odblokował jak Bizon...
Niech jak najwięcej gra i strzela .(:P)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)