Masz lepszą propozycje? Według mnie to optymalny skład zwłaszcza w obronie.
-
-
(WIKTORIA)[10]Cracovia - gts 1:0(WIKTORIA)
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Typowane składy - są.
> Typowanie wyników - jest.
>
> Brakuje jeszcze:
> - sennych marzycieli,
> - analiz synoptycznych.
>
>
> ;-)
U mnie niestety ostatnio mała bezsenność, nie wiem czy to dobrze, czy źle w kontekście derbów :)
Być może drugim stoperem obok Żytki mógłby być Rymaniak. Szeliga nie wytrzyma fizycznie całego meczu.
A co do strategii dla stoperów - jak za Hajdy. Jest zagrożenie, wykop za połowę albo na aut. Takie sytuacje, jak z Piastem po prostu nie mają prawa się zdarzyć - w ogóle, a już w derbach...
Liczę że zagramy podobną taktyką jak z Legią, Lechem i Śląskiem. W przeciwnym razie nie widze tego...
mi się już śniło. mam w domu innowierce i przyszedlem do domu zająłem się czymś tam na kompie i dopiero po paru godzinach sobie przypomniałem, że muszę go przecież wyśmiać bo wygraliśmy :)
Po ostatnich wyczynach Żytko nie zasługuje nawet na grę w rezerwach.
W derbach trener udowodni ,że 3 stoperów to jest to .W tym meczu odpuśmy inne poglądy.Niech wygra trener.Tego życzę.
Korona ma do nas 1 punkt, dlatego nie ma innej opcji jak zwyciestwo
Ciśnienie powoli rośnie, do zobaczenia jutro na pełnym stadionie :).
Mamy calkiem przyzwoite kursy. Troche szczescia w obronie, ze 2 genialne obrony Pilarza, gol Cavillo i Zjawinskiego i swieto !!!
Ja jakos cisnienia nie mam wogole na ten mecz. Derby jak derby.
Chyba przez ta mieronote od kilku lat z meczu na mecz dziala to na mnie odpychajaco.
Idzie sie na mecz bo to obowiazek ale cisnienia nie ma.
w ostatnich sezonach na NASZYM stadionie nie szło nam źle, mam nadzieję, że zostanie to utrzymane. Zobaczymy jak się sprawdzi Podoliński w najtrudniejszym meczu. Niech mu się uda.
Covilo jak zdominuje Głowackiego to będzie dobrze a Stilića zneutralizuje Dialiba to bedzie bardzo dobrze.
obydwaj z lewej strony, swojej lewej, więc spotkają się jedynie przed meczem w tunelu.
nie będą się neutralizować.
Dialiba miałby kryć Stilica? Ale Diabang nie angażuje się w obronie, nie widzę tego.
Deleu bedzie go kryl, a Zytko zamknie nam wszystkim japy
juz sie nie moge doczekac tego meczu ..
Nie ma litosci polamcie tym .urwom kosci
W pierwszym 75%, w drugim trochę gorzej
[b][url=http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3585267,co-wiesz-o-derbach-krakowa-test-poziom-podstawowy-i-zaawansowany,id,t.html]Test: Co wiesz o Derbach Krakowa (poziom podstawowy i zaawansowany)[/url][/b]
Jest kadra na mecz?
Kadra Cracovii na 188. Wielkie Derby Krakowa:
Pilarz, Stępniowski , Rymaniak , Nykiel, Żytko, Marciniak, Jaroszyński, Deleu, Szeliga , Covilo, Dąbrowski, Kapustka , Budziński, Cetnarski, Dialiba, Dudzic, Rakels, Nowak
kodiGa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kadra Cracovii na 188. Wielkie Derby Krakowa:
>
> Pilarz, [b]Stępniowski[/b] , Rymaniak , Nykiel, Żytko,
> Marciniak, Jaroszyński, Deleu, Szeliga , [b]Covilo[/b],
> Dąbrowski, [b]Kapustka[/b] , Budziński, Cetnarski,
> [b]Dialiba[/b], Dudzic, Rakels, Nowak
Obecnych tych 4 cieszy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)