rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziś podobno wyjechało do Polski 27 autobusów z
> węgierskimi kibicami. Chcą być pod Areną,
> nawet jeśli nie wejdą.
No to chyba miałeś racje Węgrzy w drodze do Polski :)
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/11143726_1043365099025370_7488878733944562163_n.jpg?oh=5785198a7c5bef7c30b3b2ba0fa0db35&oe=55E390E2&__gda__=1436545476_7efb78b47bfa717536eb24f7c1231d4c[/img]
-
-
Mistrzostwa Świata dyw. 1A Kraków 2015
No i jestem nieźle w dupie. Dziś pojawiło się w sprzedaży kilkanaście biletów. Kupiłem dwa, zrobiłem przelew i... dupa. Przekierowało mnie na pustą stronę, a na maila nic nie przyszło. Infolinia ebiletu czynna jest od poniedziałku do piątku...
Ma ktoś jakiś pomysł? Jest tam na hali jakiś przedstawiciel ebiletu?
Dzisiaj się pojawiły bilety, o której?
Podobno od kilku dni wyprzedane.
Może sprawdź spam, w mailu, albo sprawdź rezerwacje na ebilet: https://www.ebilet.pl/check_zamowienie.php
Dziś rano było kilkanaście biletów, obok siebie. Wyglądało to tak jakby ktoś zrezygnował z zamówienia zbiorowego.
A co z rezerwacją na ebilet? Może chwile czasu im zajmuje księgowanie wpłaty? Co tam Ci pokazuje?
Niezależnie od wyniku sportowego, od dziś wieczór praktycznie pięć miesięcy bez hokeja - w Polsce - czy kluby zdążą przygotować sensowną ligę i wymusić niezbędne zmiany, w tym ludzkie, w centrali? Wracamy do szarości, codzienności, wałków i walkowerów...
Jutro, albo najlepiej pojutrze Ka Rot, dziś obyśmy mieli święto ;)
Pan Pizza Napisał(a):
> No i jestem nieźle w @#$%&. Dziś pojawiło się
> w sprzedaży kilkanaście biletów. Kupiłem dwa,
> zrobiłem przelew i... dupa. Przekierowało mnie
> na pustą stronę, a na maila nic nie przyszło.
> Infolinia ebiletu czynna jest od poniedziałku do
> piątku...
>
> Ma ktoś jakiś pomysł? Jest tam na hali jakiś
> przedstawiciel ebiletu?
Pustą stronę w jakim sensie? Za każdym razem, gdy kupowałem przez neta po zapłacie w systemie bankowym, przekierowywało mnie na stronę z komunikatem "Nieprawidłowe dane, transakcja nie powiodła się" czy cis takiego, po czym po odświeżeniu strony okazywało się, że wszystko jest ok.
Poszukaj w innych zakładach na mailu w skrzynce odbiorczej. Nie tylko osobiste, się także Spam, Społeczności, Oferty. Tak są grupowane maile np. na gmailu lub WP.
bez komentarza...
[quote]? W odpowiedzi na niezliczone zapytania i prośby fanów, organizator mistrzostw świata w hokeju na lodzie dywizji 1 A zgodził się wprowadzić do sprzedaży specjalną, ostatnią już pulę wejściówek na dzisiejszy mecz Polska-Węgry. Bilety bez przydzielonego miejsca w cenie 120 zł będą dostępne już dzisiaj od godz. 13.30 w sieci eBilet.pl i kasie nr 1 Tauron Areny Kraków ? poinformował nas Jacek Zabielski, dyrektor handlowy serwisu ebilet.pl.
Dokładnie o godzinie 13.30 pojawi się pula 300 biletów na miejsca nienumerowane, czyli bez przydzielonego miejsca w hali. Wszystkie będą kosztować 120 zł.[/quote]
Hahaha, co za typy.
Tak mnie przed chwila na mysl przyszlo ze:
Komu w PZHLowskim zarzadzie bedziecie dziekowac za awans?? Kurcze Chadzinski to pomymla z radosci dzis swojemu mlodszemu guru w zwiazku z awansem :D Czyzby Chwalka cudotworca polskiego hokeja byl?? Ktos tego trenera namascil i mu placi i to mniej niz ruskiemu :D :D :D Wiec?? Wszystko za Chwalka przemawia ze odwalil kawal dobrej roboty dowodzac zwiazkiem :D :D MS wKrakowie to tez po czesci jego zasluga wiec?? Popatrzcie tez jaki dobry sie dla Was zrobil tnac ceny biletow o ktore tak wojowaliscie i 5flag anty chwalkowcyh powiesiliscie w Arenie i gromko zaspiewaliscie jaki on niedobry jest :D Ehhh
Ja swoje DRAMOWE bilety oddalem wczoraj bez mrugniecia i jakiegokolwiek zastanowienia sie do konca bojkotujac bydlo z PZHLu.
Owszem poszedl bym z checia ale niestety mam twarda dupe a nie jak wiekszosc z tektury.
Chuj Ci na imie Chwala ty sku.wysynie!!!!
o kurwa numer z biletami za 120 zł "nagle" przyznanymi no nie powiem dobry hehe tu nigdy nie będzie dobrze...
Dodatkowo 36 tysięcy złotych dla związku...
btw.
Japończycy po dwóch tercjach prowadzą 3:1 z Ukrainą.
Nie zdziwię się jak sporo biletów będzie dostępne przed halą u koników np.po 150 zł/za szt.
A kiedyś się dowiemy że była to dodatkowa pula PZHL rozprowadzana w "szarej strefie".
A tu w pierwszym dzisiejszym meczu zanosi się na spadek Ukrainy
Kupię dwa bilety na dzisiejszy mecz ? :)
Ja dzisiaj ok. 13- tej kupiłem bilecik w sektorze A16 /ze zwrotów w kasie/ w cenie 80 zł. X(:o
[i]W odpowiedzi na niezliczone zapytania i prośby fanów, organizator mistrzostw świata w hokeju na lodzie dywizji 1 A zgodził się wprowadzić do sprzedaży specjalną, ostatnią już pulę wejściówek na dzisiejszy mecz Polska-Węgry. Bilety bez przydzielonego miejsca w cenie 120 zł [/i]
Konik, konik chwałkowy
a ja nie pójdę, choć mógłbym. Nie będę speca od podstolikowych walkowerów wspierać
No i Ukraina bye bye.
Blizzy Napisał(a):
> No i Ukraina bye bye.
Zgodnie z przewidywaniami. Przed mistrzostwami moimi faworytami do awansu razem z Kazachstanem byli Węgrzy ;)
wyszedłem z pierwszego meczu po 2 tercji i jak się okazuje widziałem wszystkie bramki
Ukrainki na widowni, to nie te najładniejsze, jakie kojarzę... ;) ani nawet te średnie ;))) ogólnie pustawo, podstawówki i gimnazja mocno piszczące uwzględniając
a poza tym, to poziom GKS Katowice - Polonia Bytom, słabo i chaotycznie
wracam na Polskę... :) Węgrów już od południa w cholerę w M1 i w okolicach, można sobie wyobrazić okolice naszego meczu... cóż, dziękujemy PZHL-owi, że Węgrzy mogą śpiewać "jesteśmy u siebie" bardziej, niż my :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)