[quote='delGado' pid='1195805' dateline='1477683385']
To co dzieje się z umową finansującą szkolenie młodych hokeistów w Cracovii pokazuje jak zarządowi zależy i na szkoleniu i na hokeju...
[/quote]
No właśnie !!! Dostaliśmy umowy bez nr konta bankowego, czas na wypełnienie "na wczoraj" . Wypełniłam w dwóch kopiach i zastanawiałam się czy oni teraz będą dopisywać nr ręcznie na ok. 100 umowach ? co się okazało dostaliśmy umowy od nowa do podpisania już z nadrukowanym nr rachunku bo po h.. oni mają pisać jeszcze raz jak możemy my !
-
-
Młodzież - temat zbiorczy ...
[quote='Rodzichokeisty' pid='1195510' dateline='1477573304']
[quote='Justka' pid='1194898' dateline='1477326428']
RODZICE HOKEJOWI MAJĄ DOŚĆ!!!! Mamy dość tego syfu , smrodu, wiecznego braku kasy, braku wsparcia od klubu, braku organizacji.
Wiecznie za wszystko płacimy sami !!! jak podczas transmisji w telewizji w czasie play-off usłyszałam jak spiker mówi jak wiele dla dzieci znaczy otrzymać od klubu koszulkę Cracovii bo się utorsamiają z klubem to mnie szlag trafił - wszyscy dobrze wiedzą że sami je kupujemy!
Sami kupujemy bardzo drogi sprzęt hokejowy bo to co jest na stanie klubu to jest totalny syf .
Stowarzyszenie Czas na Hokej zrobiło kawał dobrej roboty ! Sami się oskładkowaliśmy na ich rzecz i dzieki temu mieliśmy zawsze opłacony transport , sędziów itp., wiadomo podskoczyć nie mogli bo lód nie jest ich. (grantów bez lodu też nie ma).
Teraz słyszę, że trenerzy nie mają umów i od trzech miesięcy trenują dzieciaki za czapkę gruszek i na mecze nie jeździmy bo trenerzy nie wezmą dzieci bez umów ze 100-lat Cracovia!!! Po prostu szok . Gdzie są kibice , gdzie są władze klubu który reprezentujemy i przede wszystkim dlaczego CIERPIĄ DZIECI bo się dorośli nie dogadują !.Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale jak nie wiadomo o co chodzi to na pewno o pieniądze.
A już totalną klapą są warunki i zaplecze sanitarne szatni ... tego się nie da opisać .Pan Sz trzy lata temu osobiście obiecywał środki na remont szatni który rodzice chcieli sami wykonać i co ? i jak zwykle wielkie G. Każda inicjatywa rodziców , każdy dobry pomysł od razu jest podcinany . Dusimy się w tym maraźmie w tej beznadzieji. Tracimy już nadzieję, że coś się zmieni a na pewno nie będzie lepiej jak zaczniemy płacić składki do wora bez dna w SKFWMT 100-lat Cracovia! mam cichą nadzieję, że ktoś się kiedyś za to zabierze raz a porządnie. Cała ta sytuacja nadaje się do prasy! Jak zawsze kochałam Cracoviię tak teraz ją nienawidzę !!!
Szczere podziękowania dla Czasu na Hokej i dla wspaniałych trenerów - że im się jeszcze chce walczyć.
[/quote]
Pani Justyno.
Tak jest w większości klubów w Polsce. Wprawdzie nie jestem z Krakowa, ale mój syn grał rok w Waszej drużynie juniorów. I powiem tak. Trener Dominik S. jest jednym z najlepszych fachowców od młodzieży jakiego znam - także chodzi o sprawy wychowawcze. I to jedyne co nas dobrego spotkało w Waszym klubie. Pan Bałdys kompromituje się na każdym kroku - od nieodbierania telefonów od rodziców po wieczne obiecanki. Szatnie, rzeczywiście wołają o pomstę do nieba, internat przy szkole katastrofa !.
Życzę dużo wytrwałości i siły bo to najpiękniejszy sport na świecie :)
Pozdrawiam Rodzic hokeisty
[/quote]
Potwierdzam trener Dominik jest the best niestety trenuje tylko juniorów.
pozdrawiam z Krakowa
[quote='audax' pid='1195573' dateline='1477590433']
Justka: Jak zawsze kochałam Cracoviię tak teraz ją nienawidzę !!!
Co ci zrobiła Cracovia? Herb ci spadł na głowę pod lodowiskiem czy barwy cię gryzą w oczy?
Miej pretensje do ludzi, nie do Cracovii.
Dramat.
[/quote]
A Cracovia to nie ludzie ?
ponizej masz wyjaśnienie:
7 dni później
Czy w takim razie on lub ktoś z drużyny aspiruje do tego, aby w przyszłości z czystym sumieniem polecić go trenerowi Rohačkowi?
-Myślę, że jest taki zawodnik, którego stać na to, by w przyszłości zasilić skład pierwszej drużyny. Czas pokaże, czy to nastąpi i czy „Pasy" doczekają się swojego wychowanka w szeregach „dorosłej" Cracovii.
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/trener_salamon_w_mojej_druzynie_jest_ktos_kogo_stac_na_pierwszy_zespol
Podobno 6 drużyn miało dostać sprzęt od PZHL w kategorii żak starszy. Dostało 5. Pominiętym zespołem miała być Cracovia.
Ktoś będący blisko szkolenia młodzieży może mi potwierdzić tę informację?
[quote='*REVENATOR*' pid='1201005' dateline='1480020642']
Czy w takim razie on lub ktoś z drużyny aspiruje do tego, aby w przyszłości z czystym sumieniem polecić go trenerowi Rohačkowi?
-Myślę, że jest taki zawodnik, którego stać na to, by w przyszłości zasilić skład pierwszej drużyny. Czas pokaże, czy to nastąpi i czy „Pasy" doczekają się swojego wychowanka w szeregach „dorosłej" Cracovii.
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/trener_salamon_w_mojej_druzynie_jest_ktos_kogo_stac_na_pierwszy_zespol
[/quote]
I w nawiązaniu do wywiadu i meczu z Polonią, dziś udało się wygrać po dogrywce 5-4
Choć wszystko wskazywało, że przegramy 4:2, ale się udało to odrobić i wygrać w dogrywce.
btw. Co z Gawlikiem jakaś poważna kontuzja??
i gitara My kibice ,mamy więcej emocji ,bo nie tylko z 1 drużyną!!
Gratulacje dla drużyny w CJL!!!!!!!!!!!
Dzisiaj ponownie 5:4 dla nas i to w regulaminowym czasie, a było już 1-4 - jest charakter w drużynie.
5 dni później
[quote='Cracovia_Inform' pid='1201961' dateline='1480241774']
Dzisiaj ponownie 5:4 dla nas i to w regulaminowym czasie, a było już 1-4 - jest charakter w drużynie.
[/quote]
dzisiaj sorry wczoraj juniorzy młodsi grali pierwszy mecz w eliminacjach do Olimpiady Młodzieży czy ktoś zna wynik ?
Rozgrywki juniora młodszego to eliminacje do finału który odbędzie się w lutym 2017 w ramach Ogólnopolskiej Olimpiady Młodzieży Cracovia gra w grupie z Jastrzębiem, Toruniem i Podhalem, każda drużyna organizuje turniej i siebie, zaczęliśmy super w Jastrzębiu pokonaliśmy Toruń 11:2 oraz Podhale 3:0 !!!!
Turniej w Krakowie bodaj w połowie grudnia, pierwsze dwa zespoły wchodzą do finałów, trzeci gra w barażach
Co prawda pierwsza liga drużyna U-18 zawodnik Radosław Krztoń wychowanek Cracovii !!,całkiem dobrze sobie tam poczyna!!
wczoraj dwa gole w spotkaniu z Poznaniem!!
Hokej Poznań - SMS U18 PZHL 3:4
http://www.hokej.net/pl/mecz,viewMeczeWiecej,7234.html
6 dni później
CLJ w formie. Wygrany turniej w Nowym Targu. Kolejny odbędzie się już w najbliższy weekend, w Krakowie.
[url=http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/jastrzebie_podhale_sokoly__mlode_pasy_nie_daly_szans_rywalom][Cracovia.pl][/url]
Brawo!
Jak poszlo mlodym??
Wygrana z Podhalem, przegrana z Toruniem, a Jastrzębie nie dojechało.
Całkiem dobrze zaprezentowali się też młodzi hokeiści na międzynarodowym turnieju w Krynicy.
Zajęli 6 miejsce w stawce 18 zespołów.
Przed nami tylko: Novojavorovsk, Unia Oświęcim, Legia Warszawa, Orlik Opole, Podhale Nowy Targ
A tym razem trenerzy mogli jechać z dziećmi na turniej?
- Edytowany
Nie wiem czy "dowodzący" drużyną pan to trener, ale na pewno nie był to Marcin, Daniel, ani Staszek.
Dzisiaj w Dębicy Cracovia wystawiła dwie drużyny minihokeja, ponownie dowodził nieznany mi mężczyzna, ale co ciekawe, podobno drugą drużyną kierowała kobieta.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)