Jest szansa że ktoś nie dostanie licencji w przyszłym sezonie?
-
-
[2] Cracovia - Legia Warszawa [26/07 20:30 sobota]
Gramy jak nigdy przegrywamy jak zawsze i to z takimi miernotami jak Legia w obecnej formie.
Setek spieprzonych wiecej niz z Gornikiem , do tego nie istniejaca wciaz defensywa. Tak daleko nie zajedziemy. Trzeba zaczac od budowy obrony bo tam to sa zgliszcza...
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ten co rzucil ta petarde to jest totalnym
> debilem!!! nie zdziwie sie jak przez takiego buca
> nam zamkna stadion!!!
Chciałem za 2 tygodnie tate z Zamoscia na mecz przywieść. Przez tego idiotę z planów wyjdą nici..
Grali jak nigdy, przegrali jak zawsze. Zeby tylko wojewoda zamknal jedna trybune. Panie wojewodo, gwizdy byly - niech to pan wezmie pod uwage! ;)
Jak dla mnie Marciniak w tej taktyce nadaje się tylko na obronę, ustawianie go w środku to jest jakaś pomyłka, to samo na skrzydle. Według mnie Zjawiński za szybko opuścił murawę.
ale popatrzcie na srodek pola nie wiem czemu jest strasznie duzo miejsca niestety, i najbardziej mnie wkurza ze teraz nie ma ani skrzydel w ataku ani bokow obrony tak jakby ci zawodnicy znikli ktorzy maja biegac od jednego do drugiego pola karnego. Oprocz tego nikt z obrony nie wie kto ma wyjsc i przerwac jak przy golu jodlowca. Stoi 5 w lini i zaden nie wyjdzie.
szuwarek Napisał(a):
> Sędzia meczu Mariusz Złotek ( Stalowa Wola)
> W ubiegłym sezonie:
> Cracovia - Śląsk 0-1
> Podbeskidzie - Cracovia 1-1
Jak długo takie mendy będą nam sędziować?
Pierwszy raz od kilku lat w meczu naszej drużyny zagrali sami Polacy . Ale to nie rzutowało na grę drużyny bo graliśmy taką samą bardachę jaką gramy od lat.
Z obroną coś trzeba zrobić. Żytko znów zawinił przy bramce. Nie mogę jużna gościa patrzyć. Palpitacji serca przy nim,dostaje.
szuwarek Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Sędzia meczu Mariusz Złotek ( Stalowa Wola)
> > W ubiegłym sezonie:
> > Cracovia - Śląsk 0-1
> > Podbeskidzie - Cracovia 1-1
>
> Jak długo takie mendy będą nam sędziować?
Sędzia nam mecz przegrał ?!!!
Ochłońcie ludzie trochę !!!
piotrek67 Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> -----
> > szuwarek Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Sędzia meczu Mariusz Złotek ( Stalowa Wola)
> > > W ubiegłym sezonie:
> > > Cracovia - Śląsk 0-1
> > > Podbeskidzie - Cracovia 1-1
> >
> > Jak długo takie mendy będą nam sędziować?
>
> Sędzia nam mecz przegrał ?!!!
>
> Ochłońcie ludzie trochę !!!
a gdzie ja napisałem, ze sędzia nam mecz przegrał? czytaj nawet z gorącą głową
szuwarek Napisał(a):
> piotrek67 Napisał(a):
> -----
> > szuwarek Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > szuwarek Napisał(a):
> > >
> >
>
> >
> > > -----
> > > > Sędzia meczu Mariusz Złotek ( Stalowa
> Wola)
> > > > W ubiegłym sezonie:
> > > > Cracovia - Śląsk 0-1
> > > > Podbeskidzie - Cracovia 1-1
> > >
> > > Jak długo takie mendy będą nam
> sędziować?
> >
> > Sędzia nam mecz przegrał ?!!!
> >
> > Ochłońcie ludzie trochę !!!
> a gdzie ja napisałem, ze sędzia nam mecz
> przegrał? czytaj nawet z gorącą głową
Co jak co ..ale karny z gatunku tych " ku**a z warszawy sie wywraca ... to gwizdne karnego". Mysle ze Nowak czy Zjawinski nie raz byli tak powstrzymywani i nie bylo nawet faulu.
pierwsza polowa bardzo dobra, sa mankamenty do poprawienia, ale jak bedziemy tak walczyc to mysle ze utrzymanie miec bedziemy.
wzmocnienia sa potrzebne na wczoraj
p.s czy to juz nasze koszulki na obecny sezon? kontener dojechal? ( bardzo fajne te koszulki ) :)
Wynik nie odzwierciedla gry. Nie zasłużyliśmy na tak wysoka porażkę.
Nykiel na Koseckiego? Słaby pomysł. Bardzo słaby.
Jedyna nadzieja w tym ze trener Podolinski uczy sie na błędach i szybko reaguje. To mi sie podoba.
Będzie dobrze!
ja bym tam wolał aby się uczył na dobrych wzorcach:)
Tego który rzucił tę petardę należy nazwać sabotażystą, judaszem, największym wrogiem Cracovii... Tylko zdrajca działa na szkodę własnego klubu.
A co do meczu to wygląda na to, że Cracovia posiada w składzie jedynie trzech piłkarzy ekstraklasowych: Nowaka, Budzińskiego i Pilarza oraz kilku pierwszoligowych i resztę trzecio-, czwartoligowych i słabszych. Nic więc dziwnego, że z tak słabymi piłkarzami nie mamy szans nawet z na pół rezerwową Legią.
Trener też nie pomógł, a kuriozalne zestawienie obrony okazało się błędem, podobnie zresztą jak zmiany.
Brak defensywnego pomocnika, który nie dopuściłby do strzału Jodłowca i bocznych pomocników, o obronie nie ma nawet co mówić.
za ładną grę punktów nie dają, wolałbym w chujowym stylu wygrać ;)
z tym trenerem niestety też nic nie osiągniemy, mimo że były duże nadzieje przed startem sezonu, obyśmy nie spadli z większym hukiem jak Zagłębie sezon temu
http://www.weszlo.com/2014/07/26/legia-wygrala-dobry-humor-przed-celtikiem-slask-zmiazdzony/
....ma Żytkę.A teraz jeszcze dobrała mu do pary Rymaniaka.(...) to tak w ramach jakiegoś chorego protestu najpierw odciąć sobie lewe a póżniej prawe jądro...(...)można i tak...
jak ktos pisze ze przez sedziego przegralismy to mi sie chce smiac. Karny naciagany ale zasluzony, nie obwiniajcie Saganowskiego za to ze Jaroszynski jest... malo inteligentny i zachowal sie jak w przedszkolu, dajac sedziemu argument do gwizdka. Przepisy sa tak jeskie sa, Jesli ktos na kims opiera reke, delikatnie ciagnie to sedzia ma prawo do gwizdka nizezaleznie od tego czy to ma wplyw na gre czy nie, po co dawacsedziemu argument? Uwazam ze sedziowanie bylo na dobrym poziomie, moze jakis faul przeszedl ale to minimalny blad. Z przebiegu calego meczu Legia lepsza i zasluzenie wygrywa grajac na pol gwizdka.
A ja tak nie uwazam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)