Zjawiński zdecydowanie do podziękowania - ani to snajper, ani nie skrzydłowy, a tym bardziej nie ofensywny pomocnik. przy tym kolejny nie myślący na boisku baran (ot faulowanie w 92 minucie obrońcy przeciwnika tylko po to, żeby sprawić mu nieprzyjemność).
a co do astona, to polecam go zignorować, to taki forumowy zjawia właśnie.
-
-
Dariusz Zjawiński - witamy w Cracovii
7 dni później
Super wrzuta - palce lizać. Kolejny rewelacyjny mecz tego parodysty.
Tu tez bez zmian. Darek to świetny zawodnik i powinien bez trudu być gwiazdą ligi. Pierwszej (dawnej drugiej).
papa !!!
Pierwszy do odpalenia. Po wejściach na boisko zawsze sabotuje naszą grę.
DNO
Wiedziałem, że dobiegnie do pola karnego i zbaranieje.
Wyglądał w ogóle na zdziwionego, że tak daleko dobiegł z piłką, ale rzut rożny wywalczył :)
Jemu juz musimy podziekowac jego gra jest identyczna jak Dudzica czyli jezdziec bez glowy.
Zjawa, długo Cię broniłem i liczyłem na przełamanie ale jednak chyba nadszedł czas na pożegnanie .Niestety .
7 dni później
Ilu z Was (tak jak ja) stawia, że Zjawka w zimie przejdzie do Podbeskidzia?
Czemu by miał tam iść ?
Zwłaszcza, że Zjawińskiego do Cracovii nie ściągnął Podoliński.
Zwlaszcza że za Podola nie wstawal z ławki a do tego w pbb jest dwóch lepszych napastników a miejsce na boisku jedno. Ktoś mocno odjechał
Właśnie nam by się Szczepaniak przydał, a wtedy miejsce dla jednego się zwolni. W rozliczeniu Zjawiński + trochę złotówek? Może odjechałem, ale takie mam przeczucie.
Edit: Szczepaniak jest na wypożyczeniu z Miedzi, więc pewnie to nie z PBB się dogadywać...
PBB ma prawo pierwokupu z Miedzi, tutaj rodzi się mały problem.
18 dni później
Moim zdaniem nie ma co się spieszyć z odpalaniem kogokolwiek. Zjawinski ewidentnie słabo odnalazł się w druzynie ale mam w pamięci jak lekka reka pozbylismy się Masaryka, Luczaka... Na Rakelsa też przyszlo troche poczekac.
a co takiego pokazal Łuczak chyba w Zabrzu??
Ivory THC KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a co takiego pokazal Łuczak chyba w Zabrzu??
Kopnal dwa razy pilke prosto przed siebie... ;)
Takze Ivory to juzjest cos!! ;)
Raczej okres w Łęcznej, po którym polowa forum plakala że pozbylismy się go zbyt lekka reka ;)
ja sie cieszylem ze sie go pozbylismy bo poza boiskiem sie zle prowadzil
Łuczak przy Zjawińskim to wirtuoz piłki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)