W ostatnim meczu rezerw był jednym z lepszych zawodników (tych z I zespołu), w parze z Kapustką (rządzili i dzielili). Może się pozbierał?
-
-
Mateusz Cetnarski - witamy w Cracovii!
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W ostatnim meczu rezerw był jednym z lepszych
> zawodników (tych z I zespołu), w parze z
> Kapustką (rządzili i dzielili). Może się
> pozbierał?
Oby!
Myślę, że nikt nie miałby nic przeciwko. :)
szuwarek Napisał(a):
> W ostatnim meczu rezerw był jednym z lepszych
> zawodników (tych z I zespołu), w parze z
> Kapustką (rządzili i dzielili). Może się
> pozbierał?
W sparingach przedsezonowych też nieźle wyglądał ale...nawet w tej drewnianej lidze trzeba jednak trochę pobiegać !!!
On sobie musi odpowiedzieć na pytanie po co tu przyszedł czy grać czy przez rok być i zgarnąć kase i iść dalej.
Być może już zdecydował i wybrał to drugie.
4 dni później
Idź na karnego jeżyka i przemyśl swoje postępowanie, bo TAK DALEJ BYĆ NIE MOŻE.
MSC Napisał(a):
> On sobie musi odpowiedzieć na pytanie po co tu
> przyszedł czy grać czy przez rok być i
> zgarnąć kase i iść dalej.
> Być może już zdecydował i wybrał to drugie.
To nie jest tak że od paru lat wybrał to drugie? My dajemy kroplówkę, ale już przy podawaniu wiadomo że nic z tego.
Kolejny słaby występ, nie wiem czy był 3 razy przy piłce ale młody Kolega Santo w ocenach pomeczowych ocenił go wyżej niż Nowaka, Budzińskiego, Deleu :-).
Pasiak64 Napisał(a):
> Kolejny słaby występ, nie wiem czy był 3 razy
> przy piłce ale młody Kolega Santo w ocenach
> pomeczowych ocenił go wyżej niż Nowaka,
> Budzińskiego, Deleu :-).
kolego, znasz taką piosenkę co śpiewał Jerzy Stuhr "Każdy śpiewać może"?
Druga slaba zmiana w tym meczu, kopacz bez formy, chyba wyczuwaja to inni i nawet mu nie podaja.
Druga slaba zmiana w tym meczu, kopacz bez formy, chyba wyczuwaja to inni i nawet mu nie podaja..
Rzadko kiedy zdarzają mi się rak radykalne oceny, ale po tym co dziś zobaczyłem to w mojej opinii, on powinien mieć urzędowy zakaz grania w piłkę.
Podpisuję się pod Waszymi opiniami! Nie wspomnę już o tym ile razy dublował pozycję ze Stebleckim...
Dramatycznie słaby wręcz irytował nieudolnością i brakiem zaangażowania.
potter Napisał(a):
> Dramatycznie słaby wręcz irytował
> nieudolnością i brakiem zaangażowania.
narazie się z tobą zgadzam kolego Potter ale w tym zawodniku jest potencjał i to niemały
Mateusz, pokaż nam wszystkim że masz jaja i potrafisz grać na dobrym poziomie bo chyba nie chcesz w tym wieku zostać piłkarskim emerytem!
Focus -ja w niego nie wierzę .Potencjał to on miał kiedyś i rozmienił się na drobne takim a nie innym podejściem do gry (czyli pracy ).
On człapie po boisku jakby za karę i po tygodniowej libacji .Zero agresji ,zero zaangażowania .
Aż żal było patrzeć na to jak się ślizgał .Zmiennik ma więcej sił od tych co na boisku są i należy wymagać by przez te minuty ,,wypruwał żyły ''pokazując trenerowi MOŻESZ NA MNIE LICZYĆ A SWOJĄ GRĄ DAM CI DO MYŚLENIA BYŚ MI DAŁ SZANSĘ W WYJŚCIOWEJ 11 .
Takimi występami jak we Wrocławiu daje przekaz odwrotny -rezerwy i wylot z kadry meczowej .
Na teraz nie da się na chłopa patrzeć -to jest przykład żelowanego lenia którego ktoś nazwał piłkarzem.
Podobne problemy mieli z nim we Wrocławiu.
Potter-ty w wielu piłkarzy nie wierzyleś dam ci przykład tylko dwóch którzy teraz są podstawowymi zawodnikami , Dawid Nowak przypomnij jak go nazywałeś szrotem że absolutnie niechciałbyś go widzieć w drużynie, drugi to Zejdler co do niedawna chciałeś go pozbyć się z drużyny.A TERAZ CO? Więc nie skreślaj chłopa odrazu.Fakt w Śląsku niegrał szału ale spójrz ile dawano mu szanse grać i do tego bardzo mocna konkurencja.Ale w widzewie już jego gra była o wiele lepsza.I pamiętaj że to jest jeszcze młody chłopak
Co do Zejdlera zgoda .W jego przypadku zmiana pozycji wyszła mu na dobre .W środku pola pewnie dalej było by to samo .
Nowak -nikt nie ma wątpliwości że zawodnik bardzo dobry (jak zdrowy ).W jego przypadku nogi ze szkła -więcej nie gra niż gra .I tu jest problem zagra 1,2 mecze i znika na kolejne .To powodowało że byłem sceptyczny .
Na wiosnę bardzo go potrzebowaliśmy bo twierdzę że z nim te 3 pkt byśmy zdobyli więcej i gra była by w 1-8.
Cetnarski -osobiście nie pamiętam kiedy zagrał w lidze dobry mecz. W Śląsku słabiutko w Widzewie przeciętnie .
Ja wszystko mogę znieść piłkarz nie ma formy ,nie idzie ALE NADRABIA SERDUCHEM I CHARAKTEREM .
U niego tego kompletnie nie widać .Typowy lekkoduch by się nie spocić a zarobić .Tak wyglądają jego występy.
Talent miał nie przeciętny twierdzę że jakby miał podejście do piłki takie jak Wiśnia Jacek Wiśniewski grał by dawno na zachodzie
potter Napisał(a):
>
> Cetnarski -osobiście nie pamiętam kiedy zagrał
> w lidze dobry mecz. W Śląsku słabiutko w
> Widzewie przeciętnie .
> Ja wszystko mogę znieść piłkarz nie ma formy
> ,nie idzie ALE NADRABIA SERDUCHEM I CHARAKTEREM .
> U niego tego kompletnie nie widać .Typowy
> lekkoduch by się nie spocić a zarobić .Tak
> wyglądają jego występy.
>
> Talent miał nie przeciętny twierdzę że jakby
> miał podejście do piłki takie jak Wiśnia Jacek
> Wiśniewski grał by dawno na zachodzie
W tym wypadku pelna zgoda. Transfer wrzucam do worka pt. "niewypaly".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)