Powodzenia! Mam nadzieję, że udowodnisz licznym malkontentom, iż jesteś solidnym obrońcą. Szczególnie w meczach z lampucerą i rzeką.
-
-
Bartosz Rymaniak - Witamy w Cracovii i Powodzenia :)
To zostają nam na stopera: Polczak, Wołakiewicz (kontuzjoegenny nieco), Sretenovic (kontuzjowany ?) i Rumun (z zaległościami treningowymi?).
Jest moc! Bartek powodzenia, choc nie wiem jak bez przelewu udało ci sie testy medyczne zaliczyć i jeszcze bez kary!
Dziękuje i powodzenia (tu)
ufff... dziękujemy za wszystko co było dobre :)
powodzenie Bartek!
Dzięki Bogu odszedł!!!
dzięki i powodzenia.
Dzięki i powodzenia w Koronie :)
Jeeeeeeest!!!
Co za szczęście!!!
Przynajmniej nie będzie ryzyka, że ten człowiek pojawi się na boisku.
W nowym klubie - powodzenia.
Za ambicje i zaangazowanie szacunek, moze w druzynie mniej grajacej w pilke bedzie latwiej sie odnalezc. Powodzenia!
Powodzenia Bartek ! :)
Radosna chwila, w piłkę się gra a nie unika. (td)
Dziękuje i powodzenia ale nie w meczach z nami .
Chwalcie Pana, kolejne wzmocnienie!
Proszę, zachowajcie klasę. Bartek naprawdę dawał z siebie wszystko reprezentując nasze barwy. Nie wyszła mu jedna runda, ale to nie powód, aby tak żegnać zawodnika. Przywróćcie sobie stary wątek "loża szyderców" i tam wyżywajcie się na swoich zawodnikach. Można napisać, że ktoś gra słabo, ale żeby tak jechać po naszych piłkarzach?
Korona podpisała z Bartkiem kontrakt do czerwca 2017 - trener Brosz zna się na piłce.
Bartek , ja sie poznalem na Tobie widzac Cie w morskim oku na krupowkach pijanego w 4dupy.
gdyby nie Ty pewnie bysmy byli aktualnie v-ce liderem.
Dzięki i powodzenia Bartek.
[img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFU6F66jFwee9BfkFWwoQ1oF3e4yfoShnp4SJBF8dp8G2Lat9w[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)