Rozpocznie się kolejny cykl, czyli zwycięstwo ;)
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> widzę trenera Hajdo w przyszłym sezonie, ma
> pomysł na grę ;)
Trener Hajdo chyba sam siebie nie widzi w przyszłym sezonie, co wynika z jego wywiadu.
Oczywiście nie powiedział tego dosłownie, ale brzmi między wersami
-
-
Mirosław Hajdo - treningi, taktyka, itp.
szuwarek, utrzymał Cracovię ? Utrzymał ! Należy mu się kontrakt na dwa lata (akurat spadniemy i znowu nas wypchają)
Jak każdy trener za swoją prace otrzymał (lub otrzyma) zapłatę. To tylko my wierni kibice musimy płacić swoim bezcennym zdrowiem.
Przynajmniej realizuje cele sportowe. W przeciwieństwie do swojego poprzednika.
szuwarek Napisał(a):
> Panie Trenerze progres - zwycięstwo, remis i
> przegrana, aż się boje co będzie w czwartym
> meczu:D
Walkower?
Czytac z angielskiego: walk over - czyli koniec gry na stojaco ;)
Gra obronna wygląda nieźle, reszta tak sobie, szału nie ma.
ian thorpe Napisał(a):
> widzę trenera Hajdo w przyszłym sezonie, ma
> pomysł na grę ;)
Za to pomysł z Dąbrowskim na stoperze prawie, prawie dał puchary ...
Czy choroba sieroca jest uleczalna????
Tomecki, ale pomysł z Dąbrowskim na stoperze był za Stawowego pomysłem fatalnym, nie wiem co ma to do dzisiejszej kopaniny ? Teraz każda krytyka, nawet w przyszłym sezonie będzie odbijana Stawowym ?
ian thorpe Napisał(a):
> Tomecki, ale pomysł z Dąbrowskim na stoperze
> był za Stawowego pomysłem fatalnym, nie wiem co
> ma to do dzisiejszej kopaniny ? [b]Teraz każda
> krytyka, nawet w przyszłym sezonie będzie
> odbijana Stawowym ?[/b]
;)
Niektórzy do dziś twierdzą, że 4 miejsce Majewskiego to zasługa Stawowego, choć to przecież inny sezon był.
Różnica między Stawowym i Hajdo jest taka, że za Stawowego graliśmy bez defensywnego pomocnika z wyboru, a teraz gramy z musu. Widać było, że Zejdler sobie nie radził i Budziński musiał grać bardziej z tyłu, aby go asekurować, zamiast pomóc w ataku.
Hajdo drużynę utrzymał, wywalczył potrzebne oczka, zmotywował kopaczy do wywiezienia punktów z Lubina. Nie wolno o tym zapominać. Mam jednak wątpliwości, czy to by był trener, który w następnym sezonie coś Cracovii, Ekstraklasie by dał. Wczorajszy mecz może być dla niego krzywdzący, bo kopacze zagrali, jak gdyby się pierwszy raz na boisku widzieli a każdy z nich INDYWIDUALNIE był rozliczany, by ewentualnie odejść do lepszego sportowo klubu. Zero zespołowej taktyki. Myślę, mam nadzieję, że to koniec rozgrywek tak na nich wpłynął. Chociaż w naszej sytuacji, każde lepsze miejsce w tabeli to dodatkowe 200 tyś zł, a kopacze tak zagrali, jak gdyby to były grosze. W tym przypadku interes klubu nie był dobrze reprezentowany.
ian thorpe Napisał(a):
> Tomecki, ale pomysł z Dąbrowskim na stoperze
> był za Stawowego pomysłem fatalnym, nie wiem co
> ma to do dzisiejszej kopaniny ? Teraz każda
> krytyka, nawet w przyszłym sezonie będzie
> odbijana Stawowym ?
Rękę daję sobie odciąć , że gdybyś nie wiedział , że zmienił się trener to podsumowując wczorajszy mecz napisałbyś cyt: "nieźle to wyglądało" :)
Czujesz już co miałem na myśli ?
Beeee, beeeee, beeeee dymu, dymu, dymu :)
Fajnie się Was czyta, chłopaki. :D
Jaki mecz, takie komentarze:)
Pan Hajdo zdaje się wykonał już swoje zadanie i właściwie wątek jest do zamknięcia. Miał utrzymać i utrzymał. Nowy sezon, nowy trener.
Nie zamykać - będzie nudno:)
Sezon ogórkowy :)
ian thorpe Napisał(a):
> Hajdo drużynę utrzymał,
jak to przeciez, Stawowy w wywiadzie po zwolnieniu powiedzial ze to on utrzymal:S
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)