Pytam gdzie jest Mikulic!?!?! Mogłby zagrać za Zytke a Zytko na PO , ale WS ma swoję wizję .
Bartossus a Ty gdzie jesteś , obrońco WS?
-
-
32 kolejka: Widzew - Cracovia (4 maja godz.15:30)
Bez walki, bez honoru.
Coś mi się wydaje że pierwsza scena ze spotu "Wracamy na salony"gdzie chłopaki wylatują na zbity pysk będzie ostatnią:)
Przypominam wyznawcom WS, ktorzy wyzywają Kusia, że to wasz guru trenerski zabrał go do Łodzi a potem wstawił po kontuzji Szeligi. Podobno o powołaniach do składu decyduje forma na treningach. To rownież ten guru z uporem maniaka ustawia Żytkę z Dąbrowskim na środku obrony i efektem jest dzisiaj czerwona kartka Pilarza.
Kuś wypierdalaj
Ale mamy obrone :)
to mecz z Piastem o wszystko :)
moze przydalaby sie nowa miotła ? czesto działa
Kuś zostaje ograny w sposób "podwórkowy" a Steblecki obok spaceruje i się przygląda akcji...
Można by z nimi nakręcić kolejną część "Głupi i głupszy"
Kus powinien sam poprosić o zmianę qrwa takiej sieroty dawno nie widziałem.
Wracamy na salony...(td)
bez honoru... bez ambicji... niektórzy myślami już chyba gdzieś w nowych klubach.
Oni sie wszyscy nadaja do trzepania kijem malin...
żenada, brak słów ,Stawowy won z Cracovii!
A głupi Prezes jeszcze nie przedłużył kontraktów ze wszystkimi.
Obyśmy nie grali przegrywającprzez cały mecz "swoje", bo to będzie gra o jak najmniejszy wpier.dol
Zostawcie Kusia w spokoju, chlop sie przeciez nie mogl spodziewac ze po derbach jeszcze powącha trawę w tym sezonie :) wiec pewnie trenuje tak jak Mikulić, który wie że nie ma się co starać skoro i tak sklad jest stały.
Mnie martwi niemoc Nowaka (przed kartką i po) bo dostał 2-3 fajne piłki które zmaścił. Jest totalnie bez formy po kontuzji...
zero celnych strzalow, wiem ze gramy w 10 ale jestesmy totalnie słabi... nasza gwiazda juz ma wyjbane bo wie ze odchodzi
Chłopaki z Niepołomic będą mieli najkrótszy wyjazd do Niepołomic:)
12 strzalow Widzewa przeciw 2 naszym...
murzyn do zmiany bo dramat
marcinak zajebal na spolke gola
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)