Liczę na zwycięstwo. Rosjanki musza mieć słabszy dzień;) Oby jutro
-
-
Piłka Ręczna ME 2016
Napisałem o jakiejś Holandii,bo trochę interesuję się sportem,ale do głowy nigdy mi nie przyszło,że ten naród będzie kiedys dobrze gral w piłke ręczną.Natomiast Węgierki choć w cieniu Norweżek,czy Dunek to zawsze światowa czołówka.
co tu się dzieje :) jest dobrze :)
kocham je !!! :D
Brawo!!!:)
Kiedy półfinał?
W piątek :)
Niesamowite emocje, choć jakoś dziwnie byłem spokojny, że to wygrają. Ostatnio notorycznie ogrywamy Rosję prawie we wszystkich dyscyplinach, a w rękę to już chyba, licząc łącznie babki i facetów, dwucyfrowy raz z rzędu ;)
Bramkarka zrobiła robotę. Niezły thriller nam zafundowały. Do piątku!
Teraz trwa dogrywka meczu Dania Rumunia.
Rumunki nie przegrywały ani razu w regulaminowym czasie, miały karnego w ostatniej sekundzie, który mógł dać czwórkę, a teraz mogą odpaść... Niesamowite emocje :)
W trzecim ćwierćfinale Norwegia lepsza jedną bramką od Czarnogóry.
Ta co nie rzuciła karnego w ostatniej sekundzie, rzuciła 14 goli w regulaminowym czasie.
Teraz dorzuciła 15.
Popisowan akcja Rumunek przy remisie, cztery podania, cała obrona duńska wyciągnięta do środka i skrzydłowa ma wolne pół koła na nabieg. Lobik nad bramkarką na trzy sekundy przed końcem i kurtyna :)
Półfinały Polska-Holandia i Norwegia-Rumunia. Kto by pomyślał ;)
Jak mi wczoraj kolega w pracy powiedział ,ze kurs na Polki w bet365 wynosi 7,a na Rosjanki 0,20 to mu powiedziałem,że to chyba jakiś bład jest:)
Coraz bardziej nie ogarniam formy Holenderek.
Oglądając po raz 50ty środową końcówkę meczu zauważyłem ewedentnego karnego dla Rosjanek:)
Ja za to pamiętam sytuację, kiedy Kudłacz rzuciła bramkę ewidentnie z koła. Co prawda byłby karny, ale nigdy nie ma pewności, czy zostałby wykorzystany ;)
Powiedziałem wczoraj,że Rosjanki były w ostatnich minutach tak pospinane,że nawet bez Gawlik w bramce pewnie by w nią trafiły:)
Fajnie rozgrywała ta Holenderka z nr 17.
Przed meczem typowałem Holenderki do złota,a nas do brązu po zwycięstwie nad Rumunią.
Oby tak się stało, może Rumunki będą już zmordowane tymi dogrywkami, bo jeśli zagrają jak z Danią i dziś to mamy marne szanse.
Pomijając aspekty sportowe...
Widać było, że szczerze i pięknie śpiewały Hymn Polski - nie uczesane, bez makijażu - podjęły walkę !!!
Brawo polskie Dziewczyny !!!
p.s
Błagam, nie ubierajcie się jak Krychowiak...
Po 15 min meczu o trzecie miejsce, Polki przegrywają z Rumunkami 4-9 :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)