Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No no 1 mecz ktory obrazuje caly sezon ... nie ma
> obrony, nie ma ataku ... STAWOWY WON !!!
Niech dogra do czerwca i wypierdala. Wtedy się go oceni za całokształt. Za to co robi z Mikulicem należy mu się kop w dupę.
-
-
[30] Korona - Cracovia sob 12 kwietnia 2014 18h00
Należy to się kop w doopę dla WS. Brakło stopera który nie pozwoliłby stracić bramki. I tyle w temacie
BRAWO. MAM W DUPIE CZY BANA DOSTANE CZY NIE. Jebane łajzy, kurwa kolejny raz wąsaty buc spierdolił mecz o stawke, niech wypierdala jebany osioł uparty matoł. wkłady do kodzulek tez niech spierdalają, szacunek dla Nowaka, który więcej zrobił w 45 minut niz cała reszta cweli przez całą runde. Sa frajerami sezonu, matoły jebane.
I nie nie będę kurwa śpiewał że nic nie sie nie stało, owszem KURWA STAŁO SIĘ!! I to kurwa już nie pierwszy raz, dobrze ktoś napisał wyżej JESTEŚMY Z KLUBEM A NIE Z JEBANYMI WKŁADAMI DO KOSZULEK!
Naszych czochrał trener.
Fartem mieliśmy szansę awansu do pierwszej 8mki. Nawet tego nie potrafiliśmy wykorzystać. Nadecia i bufonada i wąsy na razie zostają. o kiedy?
No trudno trzeba się pogodzić z porażką. Lech zrobił swoje ślonsk też ale co z tego. Upór Stawowego nas załatwił, Bernhard powienien był wejść od 1 minuty.
Leesior Napisał(a):
> greg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > czyli wychodzi na to, że po podziale mamy 20
> pkt
> > a Zagłębie, które jest pod kreską, tych
> > punktów będzie miało 15 ?
>
> Tak właśnie jest.
bosko...
Mikluić pewnie teraz zaśmiewa sie z Filipiakiem przed telewizorem
.
No nie no po prostu NIE. lechia przegrała, górnik przegrał, my też przegraliśmy... FRAJERSTWO
I znowu będzie rozpaczliwa walka o utrzymanie... czy nie może być chociaż jednego spokojnego sezonu??????
Z pacanem na ławce pewnie tak...
Za 2 tygodnie zaczynamy u siebie z Podbeskidziem.
A pomyśleć że jakbyśmu dziś to wygrali to bylibyśmy w ósemce z dwoma punktami straty do rzeki.
Na pocieszeniem mozna powiedziec ze 2 polowa bardzo fajna. Jeden Nowak potrafil tak ozywic gre ....
no coz ..same obrazliwe slowa cisna sie na usta .. wiec ja sie wylaczam .. ide sie napic piwka .. moze do jutra cisnienie mi spadnie.
.
Kolejka 31 - 26-27 kwietnia
Cracovia - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Kolejka 32 - 3-4 maja
Widzew Łódź - Cracovia
Kolejka 33 - 10-11 maja
Cracovia - Piast Gliwice
Kolejka 34 - 17-18 maja
Zagłębie Lubin - Cracovia
Kolejka 35 - 24-25 maja
Cracovia - Korona Kielce
Kolejka 36 - 27-28 maja
Śląsk Wrocław - Cracovia
Kolejka 37 - 31 maja-1 czerwca
Cracovia - Jagiellonia Białystok
chyba raczej dwóch, przy jednym nie przeskoczylibyśmy betonów ale mogę się mylić :)
greg Napisał(a):
> chyba raczej dwóch, przy jednym nie
> przeskoczylibyśmy betonów ale mogę się mylić
> :)
Prawda - gorszy bilan (2:1 i 0:2)
.
Nigdy nie spadnie,CRACOVIA nigdy nie spadnie - hasło na obecny cel :(
Spokojnie wynik niestety zgodny z oczekiwaniami i raczej obrazujący cały sezon. Zupełnie inną kwestią jest fakt że około 19:15 mecz w Kielcach stał się klasycznym meczem sezonu a jak wiadomo takich W.Stawowy nie wygrywa, ten nawet przegrał. Choć ja osobiście pretensji do niego i zawodników nie mam. Po prostu zagrali jak umieli, trener poprowadził zespół jak umiał. Wąsy zostają, gramy o utrzymanie, czyli jest norma zachowana. Niepotrzebne te wyzwiska bo nie było ku temu przesłanek że może być lepiej. Kolejka bez historii. Liczę że po 3 meczach w grupie spadkowej będziemy pewni utrzymania. Bardzo ważny mecz z Podbeskidziem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)