GLOSUJCIE NA CRACOVIE ORAZ INNE DRUZYNY ZAPRZYJAZNIONE ...
www.kibol.com aby brac udzial w glosowaniu nalezy sie zarejestrowac...
glosowac mozna co 15minut!! pozdrawiam!
-
-
GLOSUJCIE NA CRACOVIE
aleś odkrył hamerykę :)
ech..... Łezka się w oku kręci...
ja to wiedzialem wczesniej niz ty.. tylko teraz przypominam bo znowu kolejka ruszyla a moze niekazdy o tym wie... pozatym wstyd przegrac z wisla...
do góry głosować !! gramy z psami !! pomagać także Arce bo dostają !! DO GÓRY !!
ale to jest kolejka towarzyska :)
Wygrywamy różnicą 19 pkt. :))
Spoko spoko zachowajmy ochotę do tej zabawy na rozpoczęcie sezonu... Może w tym roku obejdzie się bez kantów i zabawa będzie miała sens...
z mojej strony całkowity IGNOR kibola !! w zeszlym roku admini pokazali się od swojej "widzewiackiej" strony! IGNOR & BOJKOT !!!
Boje się,że jak wejde na tą strone to już jej nie wyłącze :)))
Za dużo już tego było !
przegrywamy 9 ...
Ja już zrezygnowałem w tamtym roku, olac to.
a niech mlodzi klikają, myśmy sie juz na tym nabawili... ja tam nie zaglądam już. Nikomu nie bronie ani nie polecam... olewka
he he
stary się znalazł ...
:D
Boola - weteran :)))
hehe no swoje naklikalem :P
a ja mam dosc bezsennych nocy spedzonych na klikaniu przeciwko programom komputerowym
Olewka olewką, ale trochę głupio wygląda:
Cracovia 1250 --- 1256 Wisła
No i mamy remis 1317-1317 :)
juz wygrywamy 5 glosami:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)