Kto odpiał race bo nie widziałem, nie widze
-
-
[24] CRACOVIA - Śląsk Wrocław 02.03.2014
Doping w 2 połowie - żenada.
pluton Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Doping w 2 połowie - żenada.
+ brawo za race... Końcówka sezonu na pustym stadionie?
WS bardziej niż o przygotowanie motoryczne Mikulica powinien się martwić umiejętnościami piłkarskimi swoich wybrańców, którzy rzucili go na kolana. W Śląsku nowi zawodnicy w trzy dni nauczyli się taktyki, nam się cały czas trafiają się jakieś nieuki i kilka tygodni muszą ogarniać myśl taktyczną WS.
Dudzic strzeli 2 bramki i wygramy 2:1 :)
Wszystko wskazuje ,ze dostaniemy w dupe ..hm ale remis byl (jest ) w zasiegu reki:(
Niestety paradoksalnie w obronie nie bylo zle ,tak jeden "Zytko" ale bez wielkich palpitacji serca . Bez Nowaka widze ,ze nie istniejemy w ataku - w wykonczeniu sytuacji bramkowych zwlaszcza.
dudzic dno................
"jeszcze Dudzic" KURWA MAĆ
no cóż po raz kolejny wygrał lepszy.
niestety jestesmy bardzo słabi piłkarsko.
czeka nas ciężka walka o utrzymanie.
boże........ 4 mecz w dupę...
Kurwa po chuj ten dudzic gra... Gość jest parodysta i juz od kilku lat zero progresu u goscia.
Stawowy Bye Bye-Niech wezmie sobie ze soba Zytke, Boljevica i Dudzica samym Saidim meczu nie wygramy mam nadzieje ze w nastepnej kolejce zobaczymy greka ale z Pogonia nie licze na cuda
Kibicowsko bardzo dobrze.
Na murawie i na lawce jak zwykle - kompletne dno.
Profesorze, przesun kase z tej bandy frajerow i zrob wreszcie team hokejowy z prawdziwego zdarzenia.
Bedzie taniej, ale emocjonujaco i bez osmieszania.
PS. Aha, jeszcze chcialem publicznie oglosic, ze race wygwizdalem i jestem im przeciwny. Slyszysz Miller pajacu? Wyg - wiz - da - lem :)
Trzy mecze, zero punktów - dno coraz bliżej.
co wy chcecie nikt normlany do Cracovii nie przyjdzie bo im się nie chce grać "dla nich za marne 5 tysięcy" A filipiak więcej nie da bo oszczędza... A co do meczu ... mieli dobre momenty ale trzeba strzelac a nie podawać do bramki... reszta tragedia
Zytko, Dudzic Rakels czy ..... przez szacunek dla nazwiska nie wymienie beda grali w Cracovii bedziemy tylko chłopcami do bicia w lidze, ale to chyba na rękę generalicji.
Pasiak0102 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co wy chcecie nikt normlany do Cracovii nie
> przyjdzie bo im się nie chce grać "dla nich za
> marne 5 tysięcy" A filipiak więcej nie da bo
> oszczędza... A co do meczu ... mieli dobre
> momenty ale trzeba strzelac a nie podawać do
> bramki... reszta tragedia
Podpisali kontrakty, są ponoć zawodowcami, to niech zap.... choćby za 2 złote. Już widzę jak ich wszyscy, po tym co ostatnio pokazują, rozchwytują.
Siedzę w domu z przeziębieniem i mam jedną refleksję z przebiegu meczu.. Poziom naszego dopingu z początku drugiej połowy poniżej wszelkiej krytyki. Dajemy się psom i ich świcie wypuszczać jak gówniarze. Zamiast ignorować i olać ciepłym moczem napinamy się jak nie przymierzając Szpilka przed pojedynkiem z Jenningsem. Co z tego mamy? Poza tym, że cała kibicowska brać ma z nas polew? Czy Lech, Arka albo Polonia Warszawa robią taką popelinę na swoich stadionach? Ludzie ocknijcie się.. Dziwi Was, że psy szczekają, że mamy kompleksy? Bo mnie to nie dziwi.. Naprawdę serce boli. Drużyna z tradycjami jak żadna inna w lidze jest obśmiewana z powodu dopingu własnych kibiców. I naprawdę w dupie mam to co mi zwolennicy "wtsk" nagryzmoląw odpowiedzi na posta.. ŻENADA!! Pamiętam dwa mecze dwa sezony temu bez jednego słowa o psiarni. Nie wiem kto Wam to wtedy doradził ale zacznijcie go ponownie słuchać bo wtedy można było być z Was dumnym. Mamy tyle zajebistych przyśpiewek a poświęcamy czas herosom z Myślenic. Nie żal Wam zdzierać gardeł wykrzykując hasło "wisła" przez kilka minut meczu? Nie chce mi się dołączać do takiego dopingu bo za dużo mam szacunku dla siebie i dla Cracovii i założę się, że większoć kibiców z bocznych sektorów podziela moje zdanie. Zajebiście, że jesteście za bramką i zdzieracie gardła dla Cracovii, naprawdę dzięki i szacun za to. Ale pytam ponownie, po ch*j nam wisła na NASZYCH trybunach?
Ps. w trakcie meczu przyszedł sms od znajomgo z Poznania: "z dopingu wnoszę, że mocno przeżywacie porażkę w derbach hehehe" Nic dodać nic ująć.. ku*wica mnie bierze
Bomber, choćby i Putin z Obamą nas wyśmiewali, nie zmieni to faktu, że WTSK. A głoszenie prawdy jest najwyższą z cnót.
Nie ma kto bramek strzelac. Saidi wiadomo - trafi raz na jakis czas. Obrona z kolei nawet na tak marny atak przeciwnika jak dzis da sobie wbic bramke albo zrobi prezenty. W pierwsza ósemke juz nie wierze. Spodziewam sie dramatycznej walki o utrzymanie niestety. :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)