Senior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chyba przestane oglądać hokej na igrzyskach.
> Cięzko mi sie poźniej przestawić na ogladanie
> naszego hokeja.
Dokładnie :D
Czy ktoś wie co [small]sędzia[/small] Pachucki oglądał na monitorze w pierwszej tercji przy stanie 1:1 przez jakieś 5 minut?
Skoki Stocha???
-
-
[ 49 ] CRACOVIA vs JKH GKS Jastrzębie | piątek, 14.02.2014, godz. 18:30
Jastrząbki stwierdziły, że kilka minut wcześniej padła dla nich bramka... no to pojechał obejrzeć pół 1 tercji.
Akurat się trafiło, bo to było faktycznie długo cofania video, ale miało to miejsce w pierwszej przerwie w grze po zdarzeniu. W tym akurat winy sędziego żadnej nie było, prosta sprawa jak byśmy mieli lepsze video, to trwałoby to krócej, a ponieważ mamy takie jakie mamy to trwało tyle ile trwało. C'est la vie.
zwykłypawełku-on zawsze gra w gaciach rozciętych na udach,widocznie tak mu wygodnie
O meczu (samej grze) nie będę pisał, bo już wszystko napisano. Szkoda, bo mielibyśmy 2 pukty przewagi, a takto mamy tyle samo punktów co JKH i gorszy bilans: 3 wygrane (ale jedna po dogrywce) i 3 przegrane, czyli w punktach 8:10 :(
Za wygrany mecz gratulacje dla zwodników i trenerów.
Z dziurawe siatki, żenujący jazgot z głośników (cięzko z sąsiadem pogadać) i zabytkowe video (jak ktoś słusznie zauważył na trybunach - telefony komórkowe mają teraz lepsze i większe ekrany :) ) - kara meczu dla odpowiedzialnych za ten szajs.
zwykłypaweł
On sobie sam je rozcina bo tak mu sie lepiej gra.
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zwykłypaweł
> On sobie sam je rozcina bo tak mu sie lepiej gra.
Hahaha no tego to nie wiedziałem a i zauważyłem dopiero od kilku meczy.
To ulubiony hokeista mojej żony i wiecznie powtarza - "Ten Piotrowski to mógłby założyć już nowe spodenki - co za wstyd w potarganych gaciach jeździć"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)