Kilka dni temu , rozmawiałem ze znajomym , który jest kierownikiem drużyny naszych trampkarzy . Padło w rozmowie nazwisko Chemicz. Dowiedziałem się jakie to niecne praktyki stosuje ów jegomość. Jakis czas temu miał odbyć się mecz naszych chłopaków z wisłą . Drużyna Chemicza przyjechała bez legitymacji klubowych , oraz badań lekarskich , co jest obowiązkowe aby przystąpić do zawodów. Nasz trener nie chciał grać , ale wykonano telefon do MZPN i przyszło polecenie żeby grać , przecież Chemiczowi można wierzyć. Gdy jego drużyna gra jakiś turniej , to jego chłopcy nie mogą grac wcześniej niż o 10 , bo się musza wyspać bidulki.Generalnie małolaty uciekają z wisły , bo jest tam niesamowita presja wyniku od najmłodszych lat , handlowanie punktami itp.
Gdzieś czytałem ze Chemicz ma żal , że nie jest zapraszany na nasze akademie jubileuszowe - śmieszny jakiś , czy co?
-
-
Pare zdań o Chemiczu
ostatnio było głośno że pan Chemicz to pedofil...
pedofile precz ze stadionow! w ogole precz
I w dodatku żyd, pedał, mason i skryty kibic Cracovii. feeee
Panowie znowu niezdrowo się rozpędzacie. Nie znam tego pana o którym piszecie. Czuję jednak że teraz zaczną się inwektywy. Szanujmy sami siebie, szanujmy to forum, szanujmy innych.
Ktoś kto się podpisał "on" skomentował to co wczesniej napisano. Niestety to tak będzie odebrane - znów obrzucają błotem człowieka.
Popieram Jasiu. Nie lubię Chemicza od czasu jak się dowiedziałem od kompetentnych i wiarygodnych osób o jego patologicznej wrecz nienawiści
do Pasów i dalekich od hm ...fairplay metodach działania. Jednak powtarzanie takich plotek bez posiadanie dowodów...panowie!!!
on -ty chyba masz nie równo pod sufitem pisząc o chemiczu że to skryty kibic pasów.żaden trenerzyna z reymonta nas tak jak on nienawidzi.
znaczy sie nie nienawidzi :P
Czy to prawda, że Chemicz śpiewał w Poznańskich Słowikach?
Prawda jest to ze majac lat nascie i grajac maloletnie derby za kazdym razem cos krecil, widzialem na wlasne oczy jaka z niego szmata!!!!!!!!!!!!!!!!!
Panowie, bądźmy jednak sprawiedliwi! Stanisław Chemicz pozostał w mojej pamięci jako kulturalny człowiek. Przypominam sobie spotkanie w ds. Żaczek,kiedy to trzech piłkarzy: Chemicz, Dominik Kubik , Andrzej Mikołajczyk i trener ówczesnych Pasów Michał Matyas odpowiadali na pytania studentów. Pan Chemicz wtedy zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Byłem również na wspomnianym przez Pasiaka46 meczu, kiedy to kibole Wisly ubliżali człowiekowi, któremu oni nie dorośli do pięt. Ale oto po latach dowiaduję się "pięknych" rzecz y... Ten ambitny piłkarz walczący w Pasach z atawistyczną wprost zaciekłością o każdy metr na boisku teraz z taką samą zapalczywością działa przeciw klukowi,który nie splamił się kolaboracją, lecz" "na straży stoi honorowej"! Panie Stanisławie proszę zaprzeczyć, bo uwierzyć nie mogę ...
http://pasy-kibice.w.interia.pl/szablon_obrazki/crac0.gif
Wiadomość zmieniona (16-02-04 18:00)
Niestety Kropidło taka jest prawda, szczera prawda. Znam całą sytuację i wiem o takim zachowaniu Chemicza od dobrych kilku lat. Nie raz zdarzały się takie sytuację, jakie opisuje Arena. To normalka, że drużyna Chemicza jeździ bez legitymacji szkolnych, a często i bez badań lekarskich na mecze. Na szczęście zdarzały się też przypadki, że dostawali walkowera i po sprawie. Słyszałem również o tym, że rodzice niektórych dzieci, które trenują u Chemicza płacą mu "powiększone" składki za to, by ich synek mógł się rozwijać grając systematycznie w pierwszym składzie. A podobno były to składki nawet trzycyfrowe! Ale cóż to już sprawa uczciwości Chemicza i proszę Cię Kropidło nie mów o nim, jako o panu Stanisławie.
Moim zdaniem trzeba ujawniać przykrą prawdę o osobach publicznych. A dla nas, kibiców Cracovii, jej piłkarze to osoby publiczne. Ja pamiętam Chemicza z boiska, jako gracza przeciętnego ale bardzo ambitnego. Mam też jego niezłą książkę (pracę magisterską??) o krakowskim futbolu. Cały sentyment do niego minął mi od kiedy dowiedziałem się o jego związkach z gts-em. Ale to, co piszą o Chemiczu icek66, pasiak46, pasiak_ksc, arena i inni w głowie się nie mieści i powinno być publicznie potępione. Niestety, pewna grupa kibiców naszego klubu nie wie o tym i dobrze Chemicza wspomina. Możeby napisać o nim i jego "działalności" artykulik w "Pasach"?
Prawdę trzeba pisać ale.. czym jest prawda. Nie znam człowieka, jeszcze raz jednak apeluje o rozsądek.
Jeśli coś nie jest udowodnione to jest pomówieniem i obrażaniem.
Tak zwana opinia publiczna gdy będą wątpliwości nie stanie po naszej stronie, a to że ktoś coś słyszał to niestety jest tylko plotka.
Żeby było jasne ja w tym momencie nikogo się nie czepiam.
siedzę sobie elegancko w koszulce Korony...przegladam co "u przyjaciół"...
a tu ktos jakieś wierutne bzdury opowiada o porządnym gosciu!!!
mówię powaznie - łapy precz od p. Chemicza - jest w porządku !
bo jak nie....to ....nie reczę za siebie !!!
:)
pozdrawiam i więcej realizmu panowie i panie (jeśli tu takie są..prócz mnie :) ) !
oraz takiego zaangażowania i pasji - jaką właśnie ma p. Chemicz
zwątpiłem......................meg...............
Nie znam meg, może się mylę ale jej wpis to jak prowokacja. Temat umieral i nagle.... taka bomba. O co chodzi?
Jasiu: to nie prowokacja, to nasza przyjaciolka z Korony :). rzadko wpada, wiec nic dziwnego, ze wpisuje sie dopiero teraz.
a dla meg zdrowko!
meg , to może napisz dlaczego wg. ciebie Chemicz jest w porządku?
Miło, że jeszcze Ktoś mnie tu pamięta...nie tylko ze złej strony :)
a co do p. Chemicza, to:
1. od wielu lat ma zapał i checi do trenowania dzieciaków
2. nigdy nie był karierowiczem...bo poświęcił sięwłaśnie trenowaniu niesfornych bachorków
3. napisał dobrą (ponoć) - bo tylko o niej słyszałam, ale niestety nie czytłam osobiście...ale podobno warta polecenia
4. no i przercież był związany kiedyś z Cracovia.
coś jeszcze???.... o p. Chemiczu???
ps
o...właśnie Mila znów nietrafił.......ale moze jednak wygramy ze Słowenią
Pozdrowienia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)