Świetny mecz Strausa jak na razie
kurwa mać piłka taka niesprawiedliwa
-
-
[ 22 ] KS Cracovia - Zawisza Bydgoszcz 15/02 godz. 13:00
Nie jest niesprawiedliwa. Po prostu indolencja strzelecka pociąga za sobą konsekwencje.
Wystarczylo ,że Szeliga zszedł z boiska i Cracovia nie ma środka pola ;/
ŻYTKO TY KURWA IDIOTO
Chyba Mikulić zagra z kurwwwami , Żytko out
Remek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Coś mi się przypomina mecz z jesieni, my mamy
> setki a Zawisz i tak wygrała, oby tak nie było
> dzisiaj.
> Steblecki do zmiany, Boljevic to NIE napastnik !!
A nie mówiłem....
baltak Napisał(a):
> Chyba Mikulić zagra z kurwwwami , Żytko out
Mikulić zagra z gts-em jak kartkę dostanie jeszcze Dąbrowski i Marciniak, tak to , za Żytke na stoperze zagra Nykiel a na prawej Kuś...
KURWAAA
hahahahaha, szkoda gadać, na cholerę mi ta ładna gra jak w piłce liczy się wynik :P
Już po pierwszym meczu spadamy do grupy dolnej :p
totalnie się posypaliśmy po zejsciu Szeligi. do tego momentu wyglądało to bardzo dobrze, a potem koszmarnie. odkąd gramy bez defensywnego pomocnika Zawisza jedzie z nami jak z furą gnoju. a czemu nie mamy defensywnego pomocnika? no, to jest pytanie do trenera.
@knur - do trenera ? Chyba ma mało wspólnego z transferami. Stawowy może sobie trąbić, a pion transferowy swoje.
Jak derby w plecy to lecimy w odmęty grupy spadkowej.
Nug Gerath: pytanie do trenera brzmi: dlaczego na ławce nie było środkowego obrońcy, by Dąbrowski mógł zająć miejsce Szeligi. to było kluczowe w tym meczu.
Stawowy odkrywa Amerykę, która dawno została odkryta, i od dawna wiadomo że nie da sie grać bez prawdziwego napastnika ani prawdziwych stoperów. Wszystkie bajki o przygotowaniu legły w gruzach gdy na boisko od 1 min wyszedł Władek, który przez tydzień "gonił za wizą" zamiast trenować.
Straus i mimo wszystko Nykiel najlepsi na boisku. Boljević do zmiany był już po 1 połowie. Brak Żytki może nam wyjść jedynie na plus, więc bym się nie martwił.
0:2 w plecy, bez transferów, bez solidnego wzmocnienia , polotu i pomysłu na grę... czyli wszystko w normie.
Zlali nas tragedia jak ten filipiak sie nie obudzi i nie kupi 5-7 dobrych kopaczy to bedziemy tak balasnowac caly czas miedzy ekstraklasa a I liga nie widze innego wyjscia.
Don Gdzie Jest Juice Napisał(a):
> 0:2 w plecy, bez transferów, bez solidnego
> wzmocnienia , polotu i pomysłu na grę... czyli
> wszystko w normie.
Bez napastnika i z pseudotrenerem na ławce zapomniałeś dodać.
już tam jestesmy, do końca niestety.
wróciły stare koszmary. klepanka, brak napastnika i dramat w polu karnym przy stałych fragmentach.
do tego RĘCZNIK w bramce :(
o klasie naszego bloku obronnego swiadczy, że najlepszym obrońcą dzisiaj był nie grający od miesięcy Nykiel.
Akurat w tym meczu Żytko wcale nie grał źle (chociaż akcja z 1szej połowy to była masakra...), podobnie jak i cała formacja defensywna.
Jak się nie wykorzystuje swoich okazji to kończy się tak jak dziś.
Władek klasycznie - klapki na oczach i walenie na siłę.
Edek wszedł i od razu starał się rozruszać - on MUSI zagrać z Rabą.
Brak defensywnego pomocnika - tak niezbędnego w naszej taktyce - był swoistym strzałem w stopę Stawowego.
Ja rozumiem, że Mikulić jeszcze nie w 100% gotowy, ale przynajmniej na ławce znaleźć się mógł, aby jakoś zaradzić w sytuacji ze Sławkiem (Dąbrowski na def. pom.).
Co więcej, nie jest to novum że Szeliga schodzi z boiska przed końcem meczu ba, ja mam problemy żeby sobie przypomnieć mecz, w który grał od 1szej do 90tej minuty.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)