Niebieska na 4-3, i żółta w ostatnim frame będą się śniły Selbyemu.
Murphy też nie miał dnia rano.
-
-
Snooker
Selby i Murphy odpadli...no grube rozpoczęcie turnieju.
Tydzień wolnego mam więc raczej wszystko będę oglądał.😁
Zaraz chyba 3 zupek bedzie w 8. 3-1 na przerwie texhnicznej, a Garry Wilson zbytnio nie ma czym odpowiedzieć.
Krótki dziś wieczór ze snookerem.😭
No jie wiem. Ale może jakiś maxik wpadnie. 32 drugi raz z rzędu w Masters Higgins przeciwko 15 krotnemu uczestnikowi Howkinsowi.
Ale ładnie dziś Kyren chińczyka wyjaśnił. A kysz.
Dziś po południu był atak na maxa,Wilson 9 czarnych wbił i łatwy stół miał ...
Liczyłem na wiecej wieczorem, a skończyło się jak wcześniejsze mecze. Przynajmniej spać poszedłem wcześniej.
Wszystkie mecze wynik 6 - 2
- Edytowany
No i powtórzę jeszcze raz: wszystkie mecze 1/8 finału w stosunku 6 : 2
Wczoraj Trump i Robertson
We wczorajszych meczach zero emocje,ale za to 7 brejków stu punktowych wpadło.
Dziś ćwierćfinały,prawdziwa uczta.
Fantastyczny mecz Higgins - Zhao Xintong 6 - 5 Higgins przegrywał 3 - 5
- Edytowany
Właśnie jak przegrał 5 partię pudłując czarną z wyjściem na żółtą, bałem się o szybki koniec. Potem flaschscore mnie jednak ucieszył. Ale Eurosport nie dał tego zobaczyć.
[b]Edycja z 15.01.2026 o godz. 21:18 (scalono posty)[/b]
A tu henialne wyjscie ze snookera by Murphy.
https://www.instagram.com/reel/DSnpr2ICScu/?l=1
@BartAcid#633
Ja na YT z godzinnym opóźnieniem oglądałem to czego Eurosport nie pokazał.
Wu poleciał popołidniu. Teraz widzę że poogladam bo na 4-1 dopoero jestem na Kyrenie z Neilem.
To co dziś pograli w meczu Trump - Higgins nie da się opisać.
Mistrzowski Snooker.😍
Na razie 5-3 dla Wilsona. Teraz przerwa do 20. Dobrze bo po średnim początku Kyren się rozkręcał. John dziś na razie nie ma dnia. Ale lubi powroty, więc wieczorna sesja zapowiada się ciekawie.
Do Boju John Higgins.💪
Gratulacje dla Kyrena. Ale finał bez szału. Nie pamietam kiedybtyle białych wpadło w jednym meczu.
Kyren Wilson zwycięzcą Masters.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/kyren-wilson-masters-2026-jpg-56645664.jpg[/img]
9 dni później
3-3 Rakieta z Carterem.
Oj ciękzie są zebrania q szkołach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)