za słaby fizycznie na gre od pierwszej minuty (a moze i w ogóle?)
-
-
Deniss Rakels - powodzenia!
Zjawiński nie nadaje się do gry, Rakels (może) nie na daje się do gry, jakieś dwa miesiące temu przyszedł na forum nowy defetysta.
14 dni później
z meczu na mecz coraz lepszy. Biedny ten Zjawa
Brawo Dennis !!! Oby tak dalej ?
Wierzyłem w Ciebie od początku non stop, chciałem żebyś został z nami, często musiałem odpowiadać znajomym "dajcie mu czas", ale w końcu gra dobrze, z meczu na mecz lepiej. Żebym tylko znowu nie musiał mówić o dawaniu czasu. :)
Bardzo dobry mecz Deniss, oby tak dalej chłopaku! Waleczności Ci nie brakuje :)
Denissowi kibicuję od początku- początek słaby-teraz idzie wszystko w dobrym kierunku; u mnie duży kredyt zaufania.
to ja chyba oglądałem inny mecz, nie rozumiem tych zachwytów, non strop przewracany (może z 2 wolne z tego gwizdnięte), wyprzedzany przez obrońców, nie mógł przytrzymać piłki, przez co wracała jak bumerang na naszą połowę....
zagrał poprawnie może pierwsze 15 minut...
100 LAT!
Dennis sto lat - miasto Twoje,Laski Twoje, obyś tylko dotarł na mecz !!! :)
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dennis sto lat - miasto Twoje,Laski Twoje, obyś
> tylko dotarł na mecz !!! :)
z okazji urodzin to został po treningu i ostro strzelał na bramkę. Na dziś to nr 2 w napadzie
Szczerze - wolałbym aby nie tylko z okazji urodzin zostawał po treningu i strzelał ,zresztą nie tylko on.
W każdym bądź razie liczę na jego rozwój i kibicuje mu.
piotrek67 Napisał(a):
> Szczerze - wolałbym aby nie tylko z okazji
> urodzin zostawał po treningu i strzelał
> ,zresztą nie tylko on.
> W każdym bądź razie liczę na jego rozwój i
> kibicuje mu.
to nie był jego "pierwszy raz", i w dodatku w dobrym gronie:)
o ktorej sa treningi na wielickiej ?
kkk_84 Napisał(a):
> o ktorej sa treningi na wielickiej ?
zazwyczaj o 10-tej, ale lepiej zadzwonić. Trener może zmienić godz i boisko (Kałuży) z uwagi na aurę
23 dni później
Dzięki Denis, zrobiłeś to w 15 min, co Twój zmiennik nie potrafił (a może po prostu nie umie) w 75 min.
BrAWo Deniss wariacie :) Porządna zmiana, bramka, dużo wyjścia do gry, fajna robota z zastawianiem piłki. Oby tak dalej :)
2 gol w sezonie - odblokował się chłopak, miejmy nadzieję że już na stałe! :) Brawo Deniss, tak trzymaj.
Brawo,powodzenia w kolejnych meczach.Dziś duży plus
Brawo Dennis ,fajnie że zaskoczyłeś bo cały czas liczyłem na to !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)